Tvoj post pred tem (pravzaprav vsi posti razen prvega v tej temi) je tipično smetenje. A bo šlo?problemi napisal/-a:Za božjo voljo shrink, pa saj znaš brati. Saj sem zgoraj vse lepo napisal.

Tvoj post pred tem (pravzaprav vsi posti razen prvega v tej temi) je tipično smetenje. A bo šlo?problemi napisal/-a:Za božjo voljo shrink, pa saj znaš brati. Saj sem zgoraj vse lepo napisal.
A to je smetenje? Zdaj upam, da bo šlo. No vidiš, da si pravi kandidat za "Prva metla Kvarkadabra foruma", sam očitno ne vem niti tega, kaj sploh je smetenje na forumu. Potem pa, shrink, kar na delo. Hop, hop!shrink napisal/-a:Tvoj post pred tem (pravzaprav vsi posti razen prvega v tej temi) je tipično smetenje. A bo šlo?problemi napisal/-a:Za božjo voljo shrink, pa saj znaš brati. Saj sem zgoraj vse lepo napisal.
Ah, to ni še nič - tole je šele šolski primer smetenja:problemi napisal/-a:A to je smetenje? No vidiš, da si pravi kandidat za "Prva metla Kvarkadabra foruma", sam očitno ne vem niti tega, kaj sploh je smetenje na forumu. Potem pa, shrink, kar na delo. Hop, hop!shrink napisal/-a:Tvoj post pred tem (pravzaprav vsi posti razen prvega v tej temi) je tipično smetenje. A bo šlo?problemi napisal/-a:Za božjo voljo shrink, pa saj znaš brati. Saj sem zgoraj vse lepo napisal.
Moje mnenje:saso napisal/-a:Da bi zvišali kvaliteto pogovora na forumu, nameravamo izvesti nekaj sprememb:Vse uporabnike foruma prosimo, da poveste svoja mnenja in predlagate ukrepe, ki bi prispevale k dvigu nivoja pogovora na forumu.
- Spodbujali bomo uporabo resničnih imen.
- Uporaba psevdonimov bo seveda še vedno mogoča, a le dokler se bo uporabnik foruma vzorno vedel.
- Če se kdo kljub opozorilom ne bo poboljšal, bomo njegov račun začasno zaklenili. Odkleniti ga bo mogoče le z razkritjem prave identitete pisca, ki se skriva za psevdonimom.
Treba je ločiti med pravimi žalitvami in tistim, kar le posvečeni dojemajo kot žalitev(vi, ga. agata, še "kargo kult znanost" dojemate kot žalitev). Če sam nekoga označim za šarlatana, to ni žalitev, ampak primerna in utemeljena oznaka, ki še posebej pristaja bully-jem. In slednjih je na tem forumu cel kup.agata napisal/-a:Se strinjam s predlogi, anonimnost pa se mi zdi, da dopušča večjo svobodo, tako, da bi se to ohranilo. Žalitve pa vsekakor niso namestu. Če se nekdo z napisanim ne strinja, naj to pove in poda argument, ki bi napisano izpodbijal, kajti le na ta način se oblikuje nova vednost, žalitve pa le ohranjajo status quo.
Kvazifilozof npr. je zelo zelo slab argument; dr. Rotar je v oddaji na rtv slo ( se ne spomnim naslova), lepo razložil, da lahko tako laiki ( recimo jim tako) kot " pravi filozofi", enakovredno razpravljajo o filozofskih temah in so oboji lahko enako pametni ali pa neumni v svojih razpravah. Seveda je povedal bolje od mene, a menim, da sem bistvo podala.
Očitno imate kratek spomin: dobili ste že odgovor in seveda ste dejali, da gre za žalitev.agata napisal/-a:Razložite, kaj je to kargo kult znanost in kaj so instant pogledi prodajalcev megle. Menda mednje ne prištevate: Freuda, Lacana, Foucalta, Levi-Strausa, Horkheimerja, Adorna,Koyreja, Georga Guilleta Escureta, Simmonsa, in druge, ki sem jih citirala?In še- nikjer nisem govorila o žalitvah pač pa o argumentih!!!!!
Kar pobrskajte, pa nehajte se že enkrat sprenevedati.agata napisal/-a:Se ne strinjam, nisem dobila odgovora.
Vaš problem, če ne razumete. Forumu pa ravno zaradi psevdoznanstvenih tem šepa kvaliteta.agata napisal/-a:Se ne strinjam, nisem dobila odgovora.Še vedno ne vem kaj je to, kargo kult, pa sem, recimo, veliko prebrala.
Ja- a ni vabilo foruma- razpravljaj o življenju in sploh o vsem, vi pa predlagate cenzuro. V znanosti pa, kolikor vem ni dopustna. Nekatere razprave al pa razmišljanja pač niso "rčmo", pametne in jih lahko tako tudi poimenujemo, če jih pa apriori ne dopustimo, potem pa...
Tudi neumnosti so lahko predmet preučevanja, Freud se je naprimer svobodno prepustil mislenemu toku, ki ga je popeljal med nesmrtne.
Ne vidim eksplicitne ugotovitve, da gre za žalitev.Res je, tisto zgoraj podčrtano sem popravila, pa očitno nisem poslala, a da gre za žalitve ugotavlja tudi avtor teme, sašo, tako da ne vem kdo se tukaj spreneveda.
(zdaj sem videla da je popravljeno, ste me prehiteli)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost