Page 1 of 5

na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Posted: 30.11.2004 16:36
by sstone_
Pozdravljeni

Nikjer nisem našel kakšnega maila od admina al kej, zato bom napisal kar tukaj, torej ko se hočem prijavit (sem se na novo registriral vceraj) mi vrne:
Fatal error: Call to undefined function: phpbb_clean_username() in /u/home/kvarkusr/phpBB/login.php on line 57

Pa pri iskanju:
Fatal error: Call to undefined function: phpbb_clean_username() in /u/home/kvarkusr/phpBB/search.php on line 63

Pa v galeriji, sicer odpre tisto sliko nebo je modro, ampak v headerju vrne:
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /u/home/kvarkusr/phpBB/modules/gallery/js/fitToWindow.js.php:1) in /u/home/kvarkusr/phpBB/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /u/home/kvarkusr/phpBB/modules/gallery/js/fitToWindow.js.php:1) in /u/home/kvarkusr/phpBB/includes/page_header.php on line 478

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /u/home/kvarkusr/phpBB/modules/gallery/js/fitToWindow.js.php:1) in /u/home/kvarkusr/phpBB/includes/page_header.php on line 479

LP

Posted: 1.12.2004 7:57
by Aniviller_
Ja, enako tudi meni, pa sem registriran ze od prej. Ni kriva zgodnja prijava.
Zato ni ze cel teden nic novega na forumu (razen gosti)

Upam da boste uspeli popraviti!

Posted: 1.12.2004 14:24
by saso
Smo nejljubo napako ravnokar odpravili!

Upam, da zdaj vse deluje :)

Posted: 1.12.2004 21:23
by sstone
sedaj pa dela ja :D

Posted: 2.5.2006 9:40
by Roman
Mene pa zanima, ali je že kdo opazil napako pri citiranju z navedbo avtorja?
avtor wrote:Tole namreč očitno ne deluje

Posted: 2.5.2006 13:39
by saso
avtor wrote:Tole namreč očitno ne deluje
Zdaj dela :)

Posted: 5.5.2006 10:04
by mriz
Ne pa ne :(
avtor wrote:Tole namreč očitno (še vedno) ne deluje
Kje delam napako?

Posted: 5.5.2006 17:25
by kren
mogoce mas v profilu onemogoceno

Posted: 5.5.2006 20:28
by shrink
kren wrote:mogoce mas v profilu onemogoceno
To vsekakor ne more biti razlog, ker direktno citiranje že lep čas ne deluje tudi pri meni (pa sploh nisem tikal uporabniških nastavitev). Dokaz pa si lahko ogledaš zgoraj.

Mimogrede: Tudi privatna sporočila ne delujejo (saj jih ne pogrešam 8) ), saj sistem javlja:

"Na tem sistemu so privatna sporočila onemogočena"

Posted: 5.5.2006 21:43
by saso
kren wrote:mogoce mas v profilu onemogoceno
Čudno, meni pa dela?

Posted: 5.5.2006 21:46
by saso
Odkljukano mora biti "Onemogoči HTML"!

Posted: 8.5.2006 13:03
by shrink
saso wrote:Odkljukano mora biti "Onemogoči HTML"!
Testiram...

Posted: 8.5.2006 13:04
by shrink
Sedaj dela, nastavitev pa nisem spreminjal.

Posted: 8.8.2006 0:00
by Palčka
meni tudi ne delajo privatna sporočila... enako obvestilo kot pri shrinku...
ne vem niti, kje v profilu naj bi kaj odkljukala...

Posted: 19.8.2006 21:23
by sstone
Palčka wrote:meni tudi ne delajo privatna sporočila... enako obvestilo kot pri shrinku...
ne vem niti, kje v profilu naj bi kaj odkljukala...
Ni kej odkljukat, privatna sporočila so onemogočena s strani administratorja.