Sicer pa s(m)o ti že povedali, koliko se te resno jemlje na tem forumu (izredna ponovitev za moten kolektiv, ki se drenja v tvoji glavi):
inRoman napisal/-a: ↑12.3.2017 15:41Kaj pa drugega.Ah no.... to je upravičena kritika, nič drugega ...Ti si čist kot solza ...Kdo je vse skupaj zavozil je pa tudi na dlani.Nikogar ne branim.Ti pa še naprej brani osebek ...Si se kdaj vprašal, zakaj mu nisi po volji.... z vsemi, ki niso po njegovi volji.Ja, troli in šarlatani ste postali večina. Zato Kvarkadabra zaudarja.shrink - smolejleo
shrink - bargo
shrink - rock
shrink - osf
shrink - ....S tem, da se ključnega problema sploh nisi dotaknil.Po drugi strani sem ti pa na ta očitek že odgovoril ...
ingcn64 napisal/-a:Smolej, kaj še vedno jočeš, ker noben fizikalno izobražen nikoli ne pritrdi tebi?
smolejleo napisal/-a:Razumljivost "fizike" je nedvomno povezana z osebnim prepričanjem.
Katera pa bo, tvoja?smolejleo napisal/-a:Tebi, Asinus Šrinkel je seveda vse jasno in to temelji na tvojem osebnem (zmotnem) prepričanju, da je samo tvoja razlaga edina in pravilna.
sprememba kinetične energije - sunek sile
...tu se najlepše vidi, da nimaš najmanjšega pojma o Shrinkovih odgovorih uporabnikom, ki iščejo fizikalno in/ali matematično pomoč -> razlog je seveda tvoja fizikalno - matematična nepismenost...smolejleo napisal/-a:Velikokrat imaš seveda prav, saj prepišeš uradno sprejete ali najbolj razširjene teorije. To ti pa ne pomaga veliko, saj napisanega - prepisanega večinoma ne razumeš, vsekakor pa ne ločiš med naukom, teorijo, tezo, hipotezo.
Tipično šarlatansko nabijanje lolsmolejleo napisal/-a:Torej Asinus šrinkel, zavedaj se, da sta dve možni hipotezi ali teoriji enakovredni (saj veš, katere pogoje mora kaj takega izpolnjevati), pa naj eni verjame 99,97 % učenjakov, drugi pa le peščica. Večina nima vedno prav!
Seveda, vsak ki ima vsaj malo pojma o fiziki je kvakec, ti ko si na tem forumu dokazal le to, da še branjevke na tržnici bolje razumejo najenostavnejše fizikalne probleme, si pa velepamet (kateri pa žal nihče ne "sledi" lol )...
Ti pa še kr lepi debilne slike, s tem zgolj potrjuješ moje zgornje zaključke...
Zato nikar praznih besed ne razdiraj, pa tudi se raje več ne "bolno oglašaj" v zvezi s "še obstaja", saj si, kot ti je že namignil Roman, očitno polpismen:Motore napisal/-a:Dokazano je da obstaja nekaj kar poimenujemo temna snov in temna energija. To ni stvar interpretacije, to so dejstva. Stvari, ki jih imaš ti za nedokazane so tipična posledica neizobraženosti.Ker smo uporabniki tega foruma anonimni, ni prav nobene škode če se med seboj tikamo. Vsaj pri meni se to ne bo spremenilo.smolejleo napisal/-a:pa prosim, nisem vam dovolil, da me tikate, saj nisem ne vaš šolarček ne vaš prijatelj.
viewtopic.php?f=13&t=6203&p=120671#p120671
LOL
Tiste rime pa so le parafraza tvojega jodlarskega sonarodnjaka - to bi pa ja lahko vedel, trollaustirol. LOL
P.S. Se oglasim ponovno jutri, ups, danes, 11.11. (ne trol, ne na Martinovo - naj kakšna od tvojih motenih pameti pogrunta pravi datum). LOL