Prosim za pomoč - BTC

Zanima me...
Odgovori
marko22
Prispevkov: 3
Pridružen: 6.4.2006 22:42

Prosim za pomoč - BTC

Odgovor Napisal/-a marko22 »

Pozdravljeni

sem študent Ekonomske fakultete in skupaj s prijatelji delam na projektu za razvoj BTC-ja. Prosim vas za pomoč. Rad bi vedel kaj vas v BTC-ju moti in kaj vam je všeč ter kaj bi vi v BTC spremenili. Čeprav vem, da tema ni najbolj primerna za ta forum, vas vseeno prosim, če lahko dodate kakršenkoli komentar.

Iskreno hvala za vsak vaš komentar.
Marko

CHILDOF23
Prispevkov: 5
Pridružen: 22.4.2005 12:18

Odgovor Napisal/-a CHILDOF23 »

Am a k BTCju spada Kolosej + Arena + Atlantis? Drugač so se dobr spomnl s to Areno sam premal palc za biljard majo, pa bowling je preveč zaseden. Ne vem kam so ljudje včash hodil k še ni blo bowlinga :roll: . Drugače so pa tud uno halo A5 a kaj je lepo uredl pa zunanjost tud. Lahko bi pa naredl kakšen zabaviščni park ala Gardaland, kšn dobr klub (kjer ni treba bit star 18+)... V Koloseju bi mogl dat kakšne popuste študentom in dijakom, BTC bi moral zagotovit zastonj prevoz vsaj iz glavne postaje v Lj do BTCja, lahko bi zgradili tudi športni center (košarka,... - tega še ni če se ne motim), organiziral bi lahko kakšne koncerte,... skratka za mlade je bolj slabo poskrbljeno (mislim za tiste pod 18, si star 17 let pa ne morš nikamor pridt...) tko da v smeri tega se nej kaj naredi pa bo BTC še bolj uspešen.
Še na karting ne smeš če nimaš spremljevalca, ki je star 18 let. Pa panoramski ogled Slovenije bi lohka organiziral... to bi folk hodu, pa kakšen velik kazino center bi tud pasal sem - sam pol bi center še bolj propadu kot je že. Sam je pa bol da maš več stvari na enem mestu, da ni treba hodt sem pa tja sploh če nimaš svojega avtomobila. Pa poznejši odhodi avtobusov iz Lj (smer Domžale, Kamnik,...) - lahko bi bil bus npr. še ob 24h, 2h, 4h... ok priznam to so pač želje, tisti, ki ste starejši boste to sprejeli kot bedarije, sam če bi kompleks btc hotu ustvarit še več dobička bi moral ravoj usmeriti v to smer, saj sem prepričan da bi veliko mladih obiskovalo zgoraj navedene stvari.

marko22
Prispevkov: 3
Pridružen: 6.4.2006 22:42

Lepa hvala

Odgovor Napisal/-a marko22 »

Lepa hvala za tako obsežen komentar. Upam da jih bo več takih. Potrudil se bom in bom naredil kar lahko v to smer.

Hvala še enkrat. :o

Marjan
Prispevkov: 320
Pridružen: 25.12.2002 17:01

Odgovor Napisal/-a Marjan »

BTC je velik zato se lahko izgubiš oz. ne veš kje prodajajo točno nek izdelek, ki ga rabiš. Zato bi bilo dobro imeti neko informacijsko središče kjer bi ti povedali "ja, tamle za vašim hrbtom prodajajo teleskope" ... :roll:

marko22
Prispevkov: 3
Pridružen: 6.4.2006 22:42

Odgovor Napisal/-a marko22 »

Hvala tudi tebi.

Odgovori