Prosim pomoč

Zanima me...
ZdravaPamet
Prispevkov: 2841
Pridružen: 16.8.2004 19:41

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a ZdravaPamet »

In više in više in više... crackpot index leti...

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Roman, vse kar si napisal je popolnoma brezpredmetno in nima nobenega pomena. Re si se popolnoma osmešil.
Če citiraš, citiraj stavke, ki so popolni ali pa več stavkov, ne le po enega, ki ne vsebuje dovolj podatkov, da bi ga sploh lahko utrezno komentiral. Če se ti pa zdi, da ga lahko utrezno komentiraj, potem se pa bolj potrudi, ker tvojih komentarjev na moje citate ne razumem.
Sicer pa jaz tega nisem jaz tega nisem poimenoval nobeno prehitevanje. To si ti napisal.
Ne, ti si pisal o prehitevanju svetlobe.[/quote]


Kar si pa citiral tukaj in napisal, da sem jaz pisal o prehitevanju svetlobe je pa obračanje mojih besed oziroma celega citata. Vendar to kar si citiral in sem jaz napisal ni zadevalo prehitevanje svetlobe, ampak je bil komentar na tvojo trapasto idejo, da si z enim korakom prehitel dirkalni avto, ki je prevozil na stotine kilometrol in si rekel, da jaz to imenujem prehitevanje. Ti si napisal, da jaz to imenujem prehitevanje. Pa sem ti odpisal, da jaz to ne imenujem nobeno prehitevanje. Ti si mi kar besede položil v usta, a jaz sem jih zavrnil, zdaj si pa citiral stavek, kjer sem zavrnil prehitevanje v tvojem poskusu in moj citat uporabil, kot da sem zavrnil sam svojo teorijo prehitevanja svetlobe. Za takšno nesramnost si zagotovo zaslužiš "ban" iz tega foruma, zaslužiš si pa tudi aplavz za pogum za takšen podvig.

Roman
Prispevkov: 6425
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Roman »

Nande Ninja napisal/-a:Roman, vse kar si napisal je popolnoma brezpredmetno in nima nobenega pomena.
No, potem sem na tvojem nivoju in mi lahko prisodiš IQ 150+.
tvojih komentarjev na moje citate ne razumem.
In to s 150+? Čudno, to se ti ne bi smelo dogajati.
Kar si pa citiral tukaj in napisal, da sem jaz pisal o prehitevanju svetlobe je pa obračanje mojih besed oziroma celega citata.
Ah, daj no, poglej sem: viewtopic.php?p=70917#p70917.

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Roman, še vedno, si samo uporabil moj citat nestrinjanja prehitevanja v tojem poskusu in ga vrinil v nestrinjanje z mojim lastnim poskusom, oziroma teorijo.

Ne, Roman, nisi na mojem nivoju, ker nisi komentiral mojih citatov z nobenim argumentom, ali pa sploh s kakšnim bistvom. Pisal si nekaj povsem drugega kot bi moral, glede na to, da si me citiral. Če citiraš nekaj, potem me vprašaj nekaj kar ne razumeš in zajema vsebino tega kar sem napisal. Ne pa da odpreš popolnoma drugačno temo.

Odgovori