Replike na smetenja trolov

Zanima me...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

smolejleo napisal/-a:
12.3.2017 8:42
Šrinkotrola - citiraš tvoje kvakce, ki so te že davno zapustili ali so bili le slamnati. Ti pa pridobivaš lep sloves v šolskem kotičku. Delaš napake in s tem učiš bralce misliti z lastno glavo. Vedno manj pristašev boš imel :lol:
A spet haluciniraš, moteni trol? No, kar poglej nedavne odzive "kvakcev":
Roman napisal/-a:
12.3.2017 15:41
smolejleo napisal/-a:
12.3.2017 15:16
Kakšno bruhanje
Kaj pa drugega.
... to je upravičena kritika, nič drugega ...
Ah no. :mrgreen:
Kdo je vse skupaj zavozil je pa tudi na dlani.
Ti si čist kot solza ...
Ti pa še naprej brani osebek ...
Nikogar ne branim.
... z vsemi, ki niso po njegovi volji.
Si se kdaj vprašal, zakaj mu nisi po volji.
shrink - smolejleo
shrink - bargo
shrink - rock
shrink - osf
shrink - ....
Ja, troli in šarlatani ste postali večina. Zato Kvarkadabra zaudarja.
Po drugi strani sem ti pa na ta očitek že odgovoril ...
S tem, da se ključnega problema sploh nisi dotaknil.
Vseeno bi bilo dobro obvestiti naključne obiskovalce o tej inovativni metodi učenja in njegovem protagonistu Šrinkotroli, saj so dosedaj mislili, da je ta forum resna zadeva.
Seveda je potrebno obvestiti naključne obiskovalce in sicer koliko se te "resno" jemlje na tem forumu, jodrlarski trol:
gcn64 napisal/-a:Smolej, kaj še vedno jočeš, ker noben fizikalno izobražen nikoli ne pritrdi tebi? :lol:
smolejleo napisal/-a:Razumljivost "fizike" je nedvomno povezana z osebnim prepričanjem.
:lol:
smolejleo napisal/-a:Tebi, Asinus Šrinkel je seveda vse jasno in to temelji na tvojem osebnem (zmotnem) prepričanju, da je samo tvoja razlaga edina in pravilna.
Katera pa bo, tvoja?
sprememba kinetične energije - sunek sile
:lol:
smolejleo napisal/-a:Velikokrat imaš seveda prav, saj prepišeš uradno sprejete ali najbolj razširjene teorije. To ti pa ne pomaga veliko, saj napisanega - prepisanega večinoma ne razumeš, vsekakor pa ne ločiš med naukom, teorijo, tezo, hipotezo.
...tu se najlepše vidi, da nimaš najmanjšega pojma o Shrinkovih odgovorih uporabnikom, ki iščejo fizikalno in/ali matematično pomoč -> razlog je seveda tvoja fizikalno - matematična nepismenost...
smolejleo napisal/-a:Torej Asinus šrinkel, zavedaj se, da sta dve možni hipotezi ali teoriji enakovredni (saj veš, katere pogoje mora kaj takega izpolnjevati), pa naj eni verjame 99,97 % učenjakov, drugi pa le peščica. Večina nima vedno prav!
Tipično šarlatansko nabijanje lol

Seveda, vsak ki ima vsaj malo pojma o fiziki je kvakec, ti ko si na tem forumu dokazal le to, da še branjevke na tržnici bolje razumejo najenostavnejše fizikalne probleme, si pa velepamet (kateri pa žal nihče ne "sledi" lol )...

Ti pa še kr lepi debilne slike, s tem zgolj potrjuješ moje zgornje zaključke...
Kdo je v resnici vse pomešal, pa je tudi vsakomur količkaj fizikalno izobraženemu jasno:
Motore napisal/-a:Dokazano je da obstaja nekaj kar poimenujemo temna snov in temna energija. To ni stvar interpretacije, to so dejstva. Stvari, ki jih imaš ti za nedokazane so tipična posledica neizobraženosti.
smolejleo napisal/-a:pa prosim, nisem vam dovolil, da me tikate, saj nisem ne vaš šolarček ne vaš prijatelj.
Ker smo uporabniki tega foruma anonimni, ni prav nobene škode če se med seboj tikamo. Vsaj pri meni se to ne bo spremenilo.

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

smolejleo napisal/-a:
12.3.2017 9:25
Moten in omejen si ti - Šrinkotrola!

DOKAZ
shrink napisal/-a:
10.3.2017 3:29
urban2012 napisal/-a:
9.3.2017 12:47
Avtobus izkorišča za vožnjo kinetično energijo vztrajnika, ki ga z električno energijo napaja na postajah. Koliko kinetične energije ima vztrajnik v obliki polnega valja z maso 1,5 t in premerom 2,0 m, ko se vrti s frekvenco 3000 min-1 ? Kolikšno razdaljo lahko prevozi avtobus, ki pri vožnji s povprečno hitrostjo 15 km/h potrebuje povprečno moč 20 kW?

Zanima me samo nekaj v zvezi z drugim delom naloge (razdalja)

Zanima me, če je moja predpostavka pravilna, da je kinetična energija avtobusa enaka kinetični energiji vzrajnika torej je kinetična energija vztrajnika enaka delu rezultante F*s , pri čemer je F= P/v?
Ja, kinetična energija vztrajnika gre v delo, ki ga opravi avtobus na iskani razdalji.
Sprašujem zato, ker dobim rezultat 7,7 km, kar se mi zdi zelo malo.
No, ja, sklepanje na osnovi rezultatov je lahko varljivo.

Vseeno sem preveril in dobil 30.8 km. Najbrž si naredil napako s tem, da si kot podatek za kotno hitrost vzel podatek za frekvenco. Kotna hitrost je seveda za faktor \(2\pi\) večja.
Vidimo, da je urban2012 dobil rezultat 7.7 km. Šrinkotrol dobi rezultat 30.8 km. Potem pa ugiba, da je verjetno napaka nastala zaradi faktorja
\(2\pi\) kar je približno 6. Ni potrebno, da si matematični genij - vsak normalno izobražen bo ugotovil, da ta povezava ne drži. Le Asinus Šrink kot pravi asinus, niti ne zastriže z ušesi in prodaja svoj rezultat za edino pravilen.

Šrinkotrola - faktor je 4, 2², in tam bi tak expert kot si ti, moral najti napako. In to pri sebi, sam, predno se smešiš v šolskem kotičku. Istočasno smešiš cel ceh fizikov in naravoslovcev - za kar se prodajaš na tem forumu - obenem se pa potuhnjeno skrivaš v anonimnosti. Upam, da te krog znancev in kolegov pozna in ve, katero bitje se skriva za SHRINKom. In Šrinkotrola, ni privid, prisluh ko boš začutil, da se ti realna okolica smeji, roga - to je realna resničnost, pa še prav je tako, narcistični šarlatan!

Rešitev iz te zagate?!
Reinkarnacija - pokoplji to spako SHRINKa, prijavi se pod pravim imenom in začni pisati, vljudne, tolerantne, v Šolskem kotičku pa strokovno pravilne odgovore, tako kot se za odraslega moža spodobi. Do taktrat pa kar ostani, ne v Šolskem kotičku ampak v kotu, tam ob košu za smeti, ker koš za smeti, to si, to si Šrinko ti! :lol:
:arrow:
Gornje je konstanten DOKAZ, kako je smolejleo moten, sicer nič novega:
shrink napisal/-a:Hah, jodlarski podučitelj osmoljenileo povsem pričakovano (kot sem napovedal) moteno trola tudi s tem. :lol:

Kar se tiče pripombe, da ne razumem, kaj navajam, pa to s strani neizobraženega trola, ki je npr. prepričan, da "je veliki pok na majavih temeljih, ničesar ne pojasni in nič pomembnega ni napovedal", zveni najmanj ironično, če ne že kar imbecilno smešno. Dejstvo je, da se spotika ob malenkosti, a ima sam v znanju in osnovah o stvareh, o katerih bi rad razpravljal, a se uspe le smešiti, zelo velike luknje. Takšni troli zato kot po pravilu iščejo lapsuse pri ostalih, da s tem prikrivajo lastno nič pika jožef znanje. Seveda jim to niti približno ne uspeva. :lol:

Zato je osmoljenileo "spaka" na tem forumu le sam (kot vsi po vrsti ugotavljajo) in tako bo ostalo, dokler ne bo nehal trolati ali pa se podvrgel zdravljenju hude oblike motnje, za katero boleha.

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

smolejleo napisal/-a:
12.3.2017 18:48
Roman napisal/-a:
12.3.2017 15:41
shrink - smolejleo
shrink - bargo
shrink - rock
shrink - osf
shrink - ....
Ja, troli in šarlatani ste postali večina. Zato Kvarkadabra zaudarja.
Poglej kdo je šarlatan!
Ta, ki trdi, da je premosorazmerje linearna funkcija:
smolejleo napisal/-a:
1.2.2016 13:00
Še enkrat Šrinkel - linearna funkcija v splošnem ni premo sorazmerje!

Tu se izobrazi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Proportio ... thematics)
shrink napisal/-a:Joj, nedeljski pravnik! Tole je dovolj didaktično še za povprečnega telebana:


Kaj ti torej ni jasno?

Morda kaj je to prema sorazmernost, npr. med količinama \(y\) in \(x\)? Izvoli:

\(y=kx+n\)

kjer sta \(k\) in \(n\) konstanti.

Prema sorazmernost med \(y\) in \(x\) namreč pomeni linearno funkcijo.

Samo homogena linearna funkcija je premosorazmernost - \(y=kx\) in ne kakor je napisal Šrinkel \(y=kx+n\)
Še derik in zajc ga nista mogla prepričati!!!
Imbecilna repeticija, poglej:
shrink napisal/-a:
2.2.2016 17:06
Hah, osmoljenileo, saj sem že povedal:

Pri

\(\Delta y =k\Delta x\)

gre tudi za premo sorazmerje, namreč \(\Delta y\) in \(\Delta x\), in temu ustreza linearna funkcija \(y=kx+n\).
bila je že davno komentirana, ti jodlarski trolej-smolej. :lol:
smolejleo napisal/-a:Hočeš še kakšen primer - poglej te zadnje; kako je prirejal in goljufal v zvezi z nalogo o balončku.
Imbecilna-repeticija-poglej:
shrink napisal/-a:
4.3.2017 16:00
Pa koga bi ti rad farbal, fizikalno podhranjeni podučitelj trolej-smolej?

Navedel sem ti ravno fizikalno nalogo z maso praznega balončka premera 1 m, ki znaša 12 g in ki se ga polni s helijem, ravno tako kot v nalogi, v zvezi s katero moteno smetiš. In ravno tako se polni s helijem balonček premera 1.15 m iz "balondrukeraj", za katerega si imbecilno trdil, da tehta 145 g, a v resnici le 10 g, ker tvoji podhranjeni pameti ni potegnilo, da gre za maso napihnjenega balončka (lupinice + helija v njej). In nenazadnje se s tem sklada tudi masa "lupinice" 13 g kitajskega balončka, ki se ga ravno tako polni s helijem, za katerega sedaj daješ imbecilno pripombo, da je "le za oči", tisti v nalogi pa je po tvojem podučiteljskem prepričanju "meteorološki". Kako pa to veš, trolej-smolej? A morda piše? :lol: Seveda ne, piše le, da se ga polni s helijem in taki balončki premera 1 m imajo maso okoli 10 gramčkov, ne pa 100 gramčkov, zato gre za napako v podatkih ali pa za prišteto maso bremena.
bila-je-že-davno-komentirana-du-iber-šajse-mahen-smolej. :lol:
smolejleo napisal/-a:Kaj pisari o girobusu!? Samo majna trivialna napakica, ampak na njih se tako ali tako učimo. Tisti, ki ga na te stvari opozarjamo, tisti smo "ta slabi". Bogi Šrinko Šarlatanko se je samo malo zatipkal. Sramota zanj in njegove kvakce. Slepo mu verjamete in ne odkrijete njegovih napak. Vi bi ga lepo na Zasebnih sporočilih opomnili, da ni nekaj ok. Potiho bi popravil in konec. Kdo od vas kvakcov pa sploh upa podvomiti o mogočnem Asinusu!? Sedaj pisari, kdo se mora naučiti misliti s svojo glavo!
Gornje je konstanten DOKAZ, kako je smolejleo moten; sicer nič novega:
shrink napisal/-a:Hah, jodlarski podučitelj osmoljenileo povsem pričakovano (kot sem napovedal) moteno trola tudi s tem. :lol:

Kar se tiče pripombe, da ne razumem, kaj navajam, pa to s strani neizobraženega trola, ki je npr. prepričan, da "je veliki pok na majavih temeljih, ničesar ne pojasni in nič pomembnega ni napovedal", zveni najmanj ironično, če ne že kar imbecilno smešno. Dejstvo je, da se spotika ob malenkosti, a ima sam v znanju in osnovah o stvareh, o katerih bi rad razpravljal, a se uspe le smešiti, zelo velike luknje. Takšni troli zato kot po pravilu iščejo lapsuse pri ostalih, da s tem prikrivajo lastno nič pika jožef znanje. Seveda jim to niti približno ne uspeva.

Zato je osmoljenileo "spaka" na tem forumu le sam (kot vsi po vrsti ugotavljajo) in tako bo ostalo, dokler ne bo nehal trolati ali pa se podvrgel zdravljenju hude oblike motnje, za katero boleha.
:lol:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

bargo napisal/-a:
13.3.2017 7:25
shrink napisal/-a:
13.3.2017 0:29
To je bila le tvoja imbecilna mapa, ki je seveda še vedno "obrisana". :lol:

Naj ti pa zaupam, pesniški trol, da je bila odplaknjena, še preden sem jo uspel videti. "Sad si, sad te nema. A sad ćuti, trolu." :lol:
V napačni temi repliciraš. Drži se vsaj svojih pravil in pazi da se ti ne podre teorija. :lol: :D
Tisto ni bila replika, pesniški trol, če morda nisi opazil, to pa je. :lol:

Uporabniški avatar
bargo
Prispevkov: 8080
Pridružen: 3.11.2004 22:41

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a bargo »

shrink napisal/-a:
13.3.2017 23:49
bargo napisal/-a:
13.3.2017 7:25
shrink napisal/-a:
13.3.2017 0:29
To je bila le tvoja imbecilna mapa, ki je seveda še vedno "obrisana".

Naj ti pa zaupam, pesniški trol, da je bila odplaknjena, še preden sem jo uspel videti. "Sad si, sad te nema. A sad ćuti, trolu."
V napačni temi repliciraš. Drži se vsaj svojih pravil in pazi da se ti ne podre teorija. :lol: :D
Tisto ni bila replika, pesniški trol, če morda nisi opazil, to pa je. :lol:
Ha, tudi to je replika. :lol: 8)

smolejleo
Prispevkov: 1704
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Šrinkotrol pravi, da se spotikam ob njegove napake in da so to malenkosti.

Ko naračunaš, da se giroavtobus lahko pelje 30 km, bi nam moralo to postati sumljivo. Kar daleč je 30 km. In Šrinkotrola ne zna oceniti rezultatov, ki ji naračuna. To je tudi vzrok, da potem svojih napak ne popravi. Kar on naračuna, kar mu izpljune računalni, to je zanj 100% pravilno. Ko ga drugi opozorimo na napake - potem je pa ta napaka malenkos!

Kako oceniti rezultat, ki ga dobiš. Potrebno je nekaj inteligence, ki jo ima ubogi Šrinkotrol v !izobilju!!!


:?:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

Hah, trolej-smolej, raje razmisli o svoji podučiteljski oceni, da "lupinica" balončka premera 1 m ne more imeti zgolj 13 g, ker je "zelo tanka, kot led na katerem rigaš." Ko se ti je pokazalo ravno takšen (kitajski) balonček, si kar naenkrat utihnil s takšnimi imbecilnimi pripombami, si pa seveda imbecilno trolal drugače. :lol:

Podobno razmisli o svoji podučiteljski oceni, da "formulca" (ki kaže, da gornja podpora zložljivih podstrešnih stopnic nosi celotno težo človeka, ko ta stoji na vrhu), "velja le v teoriji". Ko se ti je navedlo članek, ki to potrjuje, pa si spet kar naenkrat utihnil s takšnimi imbecilnimi pripombami. :lol:

Skratka, trolej-smolej, razmisli o teh kapitalnih neumnostih. Da pa tvoja "inteligenca" ne bo preveč pod stresom, ocena s strani enega forumaša:
gcn64 napisal/-a:
smolejleo napisal/-a:Stopnice, lestev, --- je zgoraj pritrjena na pante, tečaje, os, in je daljša od oddaljenosti do tal - vesta kaj to pomeni!?

Dokler se ne dotakne tal, študiraj nihalo, ko se zagozdi v tla, je pa kot lestev prislonjena na steno, okvir.

Šrinko, tisto formulco pa prodaj branjevkam na tržnici, ko primerjajo tvoje modre možgane z maso oreha, bo kar enakoročno! :lol:
Ti kaj več od nesmiselnega bluzenja na tem forumu še nisi pokazal. Svetujem ti, da se nehaš smešit (čeprav itak vem da kalibrom tvoje vrste to gre v eno uho noter, skozi prazno glavo v trenutku in pri drugem ušesu ven). Glede branjevk, mislim da bi ta problem razumele bolje kot ti :lol:
Toliko o tem, kaj NAM je na tem forumu "sumljivo". :lol:

Uporabniški avatar
bargo
Prispevkov: 8080
Pridružen: 3.11.2004 22:41

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a bargo »

Merlin, sprosti se, kaj ne vidiš da si ves zapet. :lol: :D

Billie Holiday - Don't Explain (Live 1958)
Hush now, don't explain
Just say you'll remain
I'm glad you're back, don't explain

Quiet, don't explain
What is there to gain
Skip that lipstick
Don't explain

smolejleo
Prispevkov: 1704
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Šrinkotrola!

Kam ti je pa ušel tale uporabnik - gcn64, ki ga tako rad citiraš. Kako, da te tvoj kvakec zapusti? Od 18.7.2015 ni nobenega njegovega posta več!?

Premalo si mu nudil pri anallizi njegovih člankov :lol:

Daj Šrinkotrola, ambasador šarlatanstva, oberleerer in narcisek, bolj se potrudi, drugače bo tvojih kvakcov kmalu premalo za sklenjen ringaraja okoli tvojega asinusnega trona. Kdo bo potem tako plesal kot ti trobentaš!?


:shock:

Uporabniški avatar
bargo
Prispevkov: 8080
Pridružen: 3.11.2004 22:41

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a bargo »

Al Green - For The Good Times

Don't look so sad, I know it's over
But life goes on and this old world will keep on turning
Let's be glad we had some time to spend together
There's no need to watch the bridges that we're burning

:arrow:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

Veš kaj, trolej-smolej, zapustila je tvojo moteno glavo le zdrava pamet, sicer ne bi haluciniral v gornjem stilu. :lol:

In nikar ne skrbi, moteni podučitelj, takšne ocene te ne bodo nikoli zapustile:
gcn64 napisal/-a:Ti kaj več od nesmiselnega bluzenja na tem forumu še nisi pokazal.
ker si pač šarlatanski trol:
gcn64 napisal/-a:Tipično šarlatansko nabijanje lol

Seveda, vsak ki ima vsaj malo pojma o fiziki je kvakec, ti ko si na tem forumu dokazal le to, da še branjevke na tržnici bolje razumejo najenostavnejše fizikalne probleme, si pa velepamet (kateri pa žal nihče ne "sledi" lol )...

Ti pa še kr lepi debilne slike, s tem zgolj potrjuješ moje zgornje zaključke...
:lol:

smolejleo
Prispevkov: 1704
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

smolejleo napisal/-a:
16.3.2017 13:32
Šrinkotrola!

Kam ti je pa ušel tale uporabnik - gcn64, ki ga tako rad citiraš. Kako, da te tvoj kvakec zapusti? Od 18.7.2015 ni nobenega njegovega posta več!?

Premalo si mu nudil pri anallizi njegovih člankov :lol:

Daj Šrinkotrola, ambasador šarlatanstva, oberleerer in narcisek, bolj se potrudi, drugače bo tvojih kvakcov kmalu premalo za sklenjen ringaraja okoli tvojega asinusnega trona. Kdo bo potem tako plesal kot ti trobentaš!?


:shock:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

Imbecilna repeticija poglej:

viewtopic.php?f=13&t=6203&p=119351#p119346

bila je že davno komentirana, ti jodlarski trolej-smolej. :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1704
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Šrinkotrola - ti si dober primer neskončne zanke in neumnosti.

Slika


8)

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

Hah, trolej-smolej, spet kažeš podučiteljskost:

1. prilepljaš najbrž skript iz svoje podučiteljske kopije MS Office, namesto da bi kodo objavil s tagom

Koda: Izberi vse

koda
na tem forumu;

2. si podučiteljsko neizviren, saj je tvoj nedeljski advokat (ki je sicer specializiran za branjenje šarlatanov; saj ti je potegnilo, kdo je v resnici šarlatan, k'ne, podučiteljski trol? :lol: ) že prejel "neskončno zanko" na svoja repetitivna nakladanja, zato jo namenjam tudi tebi:

Koda: Izberi vse

do
{
Imbecilna repeticija poglej, bila je že davno komentirana, ti jodlarski trolej-smolej. :lol: ;
}while(repetitivno podučiteljsko smetenje s šarlatanskimi nakladanji == Null);
:lol:

Zaklenjeno