Objavljeno: 21.4.2007 19:41
amam...
Ja sladoled je tut tak dober za bakterije. Ga pustis mal na toplem pa cez en dan maš 100% notr leglo bakterij...ce so pa smrtno nevarne pa ne vem.
Salmonelo lahko dobis pa v vsakem supermarketu...kupis piscanca in ce ga termicno ne obdelaš, so v(na) njem bakterije salmonele...tako mi je bilo rečeno.
No salmonele pa ni lihk prijazna bakterija
V vsakem primeru greš pa alhko na Onkološki inštitut v Ljubljani kjer ti bojo bakterijo Leginelo rade volje dali. Zihr bo spet kakšen izbruh bakterije preden bodo bolnike not dal.
Pa tudi v krompirju je strup. ZUato če ga malo poješ maš vročine, če ga poješ malo več pa umreš. Netermično obdelanega seveda.
Pol maš tut strup v šmarnci. Metanol, ki je sicer zelo podoben navadnemu alkoholu(etanolu), ampak je strupen.
Etnaol C2H5OH
Metanol CH3OH
Ja sladoled je tut tak dober za bakterije. Ga pustis mal na toplem pa cez en dan maš 100% notr leglo bakterij...ce so pa smrtno nevarne pa ne vem.
Salmonelo lahko dobis pa v vsakem supermarketu...kupis piscanca in ce ga termicno ne obdelaš, so v(na) njem bakterije salmonele...tako mi je bilo rečeno.
No salmonele pa ni lihk prijazna bakterija
V vsakem primeru greš pa alhko na Onkološki inštitut v Ljubljani kjer ti bojo bakterijo Leginelo rade volje dali. Zihr bo spet kakšen izbruh bakterije preden bodo bolnike not dal.
Pa tudi v krompirju je strup. ZUato če ga malo poješ maš vročine, če ga poješ malo več pa umreš. Netermično obdelanega seveda.
Pol maš tut strup v šmarnci. Metanol, ki je sicer zelo podoben navadnemu alkoholu(etanolu), ampak je strupen.
Etnaol C2H5OH
Metanol CH3OH