Vrjetn ste že vsi vidl reklamo za to prečudovito vodo k je ubogatena s kisikom. Zdj nj bi jo, ali jo že (nevem) začel prodajat tut v Sloveniji. Cena nj bi bla ukol 3€. Na uradni strani so objavlene vse te "raziskave" in testiranja o dosežkih vode obogatene s kisikom. Jest mislm da je to en navadn BS. Bi se pa rd prepriču. Kdor pozna to zadevo, alpa je že slišu zano, pa zravn ve še kj kemije in biologije nj mi prosm pove kuko je s to zadevo. Sm namreč mnenja, da ma navadna voda s pipe že max nasičenje kisika. Seveda se da z nižanjem temp. ali visokim tlakom ta nivo dvignt, ampak ko mi odpremo steklenico t.i. vode z večjo koncentracijo kisika. A se nebi mogu odvečn kisik sprostit, uidt. Saj namreč nimamo takih pogojev (temp., tlaka) doma v hladilniku, kot v tovarni kjer je bla narjena. Pa četudi bi lahko vzdrževali take pogoje, lahko "zaužijemo" kisik preko prebavnega sistema? Lahko dejansko dihamo z želodcem?
Odgovori, komentarji...
hvala