Prvi odkriti exoplanet...

Astronomija, zvezde, planeti...
Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14592
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a shrink »

Krmar napisal/-a:Čebi imeli zmoglivejše teleskope bi lahko ugotovili da je vsaka zvezda vpeta v svoje osončje.
Priporočam ti, CENZURA, da naštudiraš zakon gravitacije, da ne boš streljal kozlov po nepotrebnem. :lol:
Tako pa sanjamo-sanjamo,kako enkratni smo.In potem si riti kljuvamo drug drugemu na tej zemeljski kurji farmi!! Tipičen primer je tale forum kjer se zbirajo po večini faliranci,ki se imajo za pametne ---ha ha :twisted:
Če sam nisi niti skozi OŠ zlezel, potem to velja tudi za druge, k'ne, CENZURA Krmar? :lol:

NIKKI
Prispevkov: 743
Pridružen: 24.3.2006 20:22

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a NIKKI »

Krmar napisal/-a:Čebi imeli zmoglivejše teleskope bi lahko ugotovili da je vsaka zvezda vpeta v svoje osončje.Tako pa sanjamo-sanjamo,kako enkratni smo.In potem si riti kljuvamo drug drugemu na tej zemeljski kurji farmi!! Tipičen primer je tale forum kjer se zbirajo po večini faliranci,ki se imajo za pametne ---ha ha :twisted:
Ah, kašen exo smo pa tudi osebno zaznali 8) , glede pojavnosti pa priporočam npr.:
http://arxiv.org/abs/0803.3357 .
Na tem forumu zaenkrat še nisem srečal kokoši! Sem pa opazil kar nekaj ljudi, ki imajo zelo napunpano osebnost in samo gnojijo- takim se vam je treba postaviti po robu. Preprečiti vam moramo, da se igrate "kokošjo farmo"! Drugi poskušamo vsakemu, ki to želi, pomagati do znanja, kar je namen tega foruma.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Nikki

Kure kokodakajo v nebo in prileti en sokol in jim določi njihovo mesto v lastnem gnezdu.Kaj pa če vemo komaj kaj?Kure res ne dvomijo v svoje kokodakanje.Dvom v znano je vedno pot k napredku.Če nisi sposoben dvomit v lastnega učitelja,ga nikoli ne boš prerasel.Vi po večini sprejemate naša dosedanja civilizacijska dognanja za čisto zlato.Ja zakaj smo pa potem globalno v takšnem drekcu??Jaz trdim,da 90% našega vedenja navaden pesek,ki si ga sami namerno in nenamerno mečemov oči,da ne zmoremo več pogledati celovito na svet in nase.Fino bi bilo,ko bi zmogli te naše lažne znanstvene avtoritete malo pozabiti.

castaneda
Prispevkov: 37
Pridružen: 9.7.2009 9:50

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a castaneda »

Krmar napisal/-a: Jaz trdim,da 90% našega vedenja navaden pesek,ki si ga sami namerno in nenamerno mečemov oči...
Madonca, saj bo verjetno res...
Vsi mislijo, da električni aparati delujejo na elektriko, pa vendar ni tako! Delujejo na dim. Če ta iz njih pobegne, kljub elektrki ne delajo več! :mrgreen:

Sorry za off topic...

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a Krmar »

castaneda? kateri carlos?
Ja kaj si pa ti sedaj povedal? Kaj pa če je vesolje neomejen enegetski vir ,ki omogoča proizvodnjo elektrike(ekološko)neoporčnega vira ravno zaradi svoje vesoljne enotne elementarne zakonitosti,ki njemu samemu omogoča večno-sedanjo samoohranitev in samodelovanje !in pepetuo)? Če bi mi res poznali enotno vesoljno elementarno zakonitost, potem se danes ne bi bali na Zemlji preživeti 7 milijrd ljudi,ampak bi ne bilo vprašanje preživetja 10 milijard ljudi. Ja ti si me pa res podučil.Vesolje ponuja alternativni vir energije ,ki lahko nadomesti vse obnovljive in neobnovljive vire energije! Ti pametnjakovič pa misli!
Na ti bom dal tole skropucalo( zate)semle;;; Xmept* = Amept+ EM / T.O. /A.O. Rmept*= Xmept*--- konstanta se ohrani- kljub samodelovanju.Kaj si brihten-nemogoče!

NIKKI
Prispevkov: 743
Pridružen: 24.3.2006 20:22

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a NIKKI »

krmar!
Sem te hotel razuneti, vendar ne gre. Ob tej temi ti ne bom odgovarjal! 8)

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Prvi odkriti exoplanet...

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Nikki

Brez,da bi te žalil rabiš 30 minut,da ti zadevo praktično pokažem,potem bi takoj razumel!Nič hudega,samo,da ni žalitev!Srečno 2012.

Odgovori