Vedež napisal/-a:
Poglej kakšen žolč je otresal zgoraj. Vse kar bi sicer doletelo barona, sem zdaj pokasiral jaz in mu rešil življenje. Baron je vozil avto, jaz sem aktiviral airbag, Kdo ve kaj bi bilo, če tega ne bi storil. Še en znanstvenik z alternativnim znanstvenim pogledom bi šel po psihotu v brezno.
Vedež,hvala za podporo!
Me veseli,da nisem edini v Sloveniji,ki razmišlja alternetivno! Dejstvo je,da NIKOLI niso dokazali,da je Zemlja res okrogla in da se vrti (pa vem,da bo sedaj večina zgrožena nad to izjavo,ampak tako pač je...).
Tudi naravna fizika vode dokazuje,da je Zemlja lahko samo ravna plošča:
http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... -flat.html
Še enkrat bi poudaril štiri stvari: (posebej to velja za shrinka in vojka)
1.komentarji določenih osebkov mi pač ne pridejo do živega,problem je samo,ker neusmiljeno tolčejo po mojem pogledu,čeprav sem lepo prosil,naj se tisti z drugačnim pogledom pač umaknejo iz debate.
2. Nisem v nobeni verski sekti,noben mrežni marketing mi ni opral nožganov,nisem pijan in nisem pod vplivom mamil
3.NIKJER nisem pisal o nikakršni zaroti,ampak o čisto preprostih golih dejstvih. Sem pa opazil,da oba vpletata v debato neke teorije zarote,wtf?
4.Z določenimi bi bila konverzacija možna samo,če bi si najprej dobro pogledali moje linke in kaj v njih piše,potem bi pa debatirali o KONKRETNIH zadevah (kje po njihovo stvar ne drži). Na splošno reči da je to napisal nek norec in da ni vredno brati,je dokaz primitivnosti!
Želim razviti samo konstruktivno debato,ampak vidim,da bo to težko...