Roman napisal/-a: ↑23.6.2019 12:28
Tisto, kar ne doseže mrežnice, pač ni vidno, pa naj še tako preseva možgane in se odbija od lobanje....Dejstvo.
Saj mi gre prav tvoja izjava. Mnenje je bilo misljeno na tvoj zadnji stavek, da to ni vazno.
Mnenje.
Torej iz tvojega vidika farmacevtika sloni le na mnenjih?
in cas je po tvojem nekaj fizicnega, kaj naj ti recem.
Ne veš iz česa se norčuješ.
Se ne norcujem, ne verjamem, ker cas ni fizicen. Norceval bi se lahko iz tstega, ki verjame da je cas nekaj fizicnega, da se v casu lahko potuje, da obstajajo neke casovne luknje (semantika
) in podobno. Taki ljudje pac so morali biti zelo razocarani ko so jim povedali, da ni bila miska tista ki jim je pustila denar pod posteljo ko so zgubili zobe, ko so bili se majhni.
Na katerikoli poskus, s katerim se utrjuješ v veri o lastnostih dmt-ja.
Pred tednom smo poskusili uporabiti sinhrono snovi, ki privedejo do 'vhoda v nematerialnost' in skusali se medsebojno povezati. Eksperimentatorji se ne poznajo, ni bilo med njimi materialne komunikacije. Naslednji dan smo si pisali, nekateri javno, nekateri zasebno in dosegli smo lepe rezultate. Neka osebe je videla mene in me opisala, jaz sem videl njeno psicko in jo opisal, nekdo je ze v naprej predvideval kako se bo to zgodilo (osebe, ki ne uporabljajo snovi, ker zgleda da imajo v sebi visek dmtja). Rezultati: opisan sem bil tocno, opis v naprej je tocen, jaz sem se spustil malce vec v detajle in ugotovil, da sem tocno opisal psicko, njen karakter, le pri dolzini dlake in gobca sem videl razlicno.
Take vrste poskusov pa zgleda da je ze nekdo naredil z menoj, saj nekateri poznanci znajo povedati kaj se mi bo zgodilo in detajli so tocni. To sem preveril v vec letih.
Poskusi o komunikaciji z entitetami prisotnimi med potovanjem: v obicajno nerazumljivem izrazanju ali besedilu (zvoki, piski, figure, slike ipd.)(obicajno: v tistih trenutkih je izrazanje razumljivo) nam povedo katere probleme imamo, kaj se nam je ali bo zgodilo, do kam smo prisli. Do te tocke je prislo vec eksperimentatorjev, ki se med njimi ne poznajo. Vsi dozivijo brezcasnost, ki je v tistih trenutkih nekaj obicajnega.
Dva primera, lahko bi jih navedel vec.
Odščipnil si pomembno stvar: energija ni katerakoli sposobnost, ampak je sposobnost opravljanja dela.
https://sl.wikipedia.org/wiki/Energija Morda pri tem koga zmedejo fotoni - elektromagnetno sevanje. Zanimivo je, da ti, kljub temu, da nimajo mase, ustvarjajo tlak na površini, kamor padajo. Torej so sposobni opravljanja dela.
Sigurno nimajo mase, gre se za vibracije, za kondukcijo. Temperatura ustvarja tlak, nic novega.
Prinesi mi gram energije, pa bom verjel. Do prej ne bo nic in sem siguren, da tega ne bo niti v prihodnosti.
Glej zgoraj. Ja, če pod materialnostjo misliš samo atome (telesa), imajo ti energijo in so sposobni opravljati delo.
Nisi razumel: energija ni materija. Samo atomi so materialnost in je logicno, da lahko opravljajo delo. Med njimi imamo trenja, dilatacije, privlacnost itd., to privede do sposobnosti opravljanja dela.
Ustavi konje in pojdi v šolo. Če se ne želiš poučiti, to ni moj problem.
Sprasujem se zakaj ni tisti Randi raje poskusil s fiziko: milijon dolarjev osebi, ki bi mu prinesla gram elektronov.
Ponavljam: edini, ki me je obrnil do nekaj bolj pristnega je znanstvenik, ki ne spada v polarizacijo 'energetikov' z Wignerjevimi kristali. Ni pa pristen dokaz: negativni elektroni naj bi se nabirali v negativnih nanoceveh (bi lahko vsaj uporabili magicno kislino in dobili karbokatione), dosegli so kristalizirani vodik. Drugih psevdodokazov ni.
Tako? Kako potem razlagaš dogmo, da je bog izgnal Adama in Evo iz raja (saj si to imel v mislih pod besedo Eden?). In kam ju je izgnal, če ne na Zemljo, kjer sta v prenesenem pomeni še danes?
Sta bila ze na Zemlji, njihov nacin zivljenja se je spremenil (cloveka, da ne bomo nastevali samo Adama in Eve). Eden je Zemlja, to zupnik pove med njegovimi pridigami. Novonastali clovek, takrat, ni imel skrbi, jedel je in pil in se veselil. V alkemijskih tekstih je ta doba imenovana zlata doba.
Po semitski kulturi bi se slo za jabolko? = kemija. Ce je clovek zauzil tudi semena, je v telo prisel tudi strup. Lepo bi bilo razumeti kaksno vrsto organizma smo takrat imeli.
Ce bos vzel vse po besedi, bo kakor tisti, ki razumejo besedo bigbang kakor sami interpretirajo (saj je interpretacij prevec, da bi se govorilo vsaj o teoriji).
Uh, se boš načakal.
Bom.
Da ti bom vosvil dobro, pocakaj se mene pa se bova menila ko bom imel na razpolago endogeni dmt med budom.
Šarlatanska obljuba? Tako je Srečko obljubljal motor na energijo ničelne točke.
Clovek bezi od samega sebe. Cesa te je strah? Kakor vsi si podvrzen izlocanju alkakloida.
In to naj bi bil dokaz za kaj?
Da uporabljajo nacin komunikacije, ki je bolj kompliciran in popoln od nasega.
Mi smo prisli do racunalnikov: 01 01 01, metanje kamenja, nacin komunikacije ki je ze ostarel.
Prav, vendar sva govorila o trpljenju, kajne. Ne o (zaenkrat) neobstoječemu zdravilu zoper raka.
Celice lahko zbolijo zaradi radioaktivnega sevanja, zaradi prevelike kolicine dela, zaradi nepravilnega delovanja njihovega 'motorja'. Ce jim dajemo slabo gorivo, se pokvarijo. Dmt na primer, privede do imunosti pred omenjenimi vrstami onesnazenja, ki ga je predvsem clovek ustvaril.
Leta nazaj sem hudo zbolel in nisem sel niti do zdravnika. Trajalo je nekaj casa, zgubiti 20 kg v treh tednih ni kar tako lahko; se posebno ce se je ze suhi. Ugani kako sem ozdravel?
Za ubito žival ni nikakršne razlike.
Ne mores tega reci, ker nisi zival. Lahko reces, da zate ni nikakrsne oblike.
Sem mislil, da je bilo moje vprašanje jasno. Spraševal sem te o spoštovanju živih bitij, ki niso človek. Spraševal sem te o spoštovanju v svetu, ki živa bitja ogroža.
Nisi razumel odgovora. Ce zival ne umre, ampak se dizinkarnirara, je popolnoma drugacno. Hoces videti realnost z ocmi sheptika, bodi shepticen; dokazov pac nimas in jih tudi ne isces. Moja razlaga velja le razgovor med dvema osebama.
Nisi še srečal človeka, ki je bil zares neumen?
Jih vidim vsak dan po televiziji. Nastej mi raje kdo bi bil neumen, pa bos dobil odgovor.
ne bos mi kazal smeri premikanja materije ker dokazujes, da ne znas spreminjati smeri potovanja
Izmišljuješ si.
Enajsta zapoved: ne bodi ljubosumen (ceprav je pravilno biti, tako se ustvari konkurenca)
Odgovori so nematerialni, samo v tej dimenziji in trezno dobis odgovore.
Škoda, da odgovorov ne morem dobiti od tebe. Očitno jih nimaš in se samo delaš, da jih imaš.
Zgledas eksperimentator, pa se bojis uporabiti mikrograme rastline v zganju? Se cianid ne bi skodil, kaj pa dmt - ce sploh ga lahko dokazejo, ce ne hvala ucinkom.
Eni vedo, da je s smrtjo vsega konec, pa to ne pomeni, da živijo, da bi umrli. Drugi se slepijo, da je smrt samo prehod v drugo življenje, čeprav nimajo za to nobenega resnega argumenta. Iz izkušenj vem, da je drugih veliko bolj strah smrti.
Kaj vedo, ce ne morejo vedeti. Ce kdo potuje v nematerialnosti dobi odgovore. Tudi tisti, ki verjamejo v prehod v drugo zivljenje bi morali vedeti kaj delajo, v kaj verjamejo. Vsi se bojijo pred smrtjo, ce niso zmesani.
izmisljotine? elektroni, nevtrini, bozoni, materialna energija, bigbang, slika vodika, opis daljnih predelov vesolja, opis sestavin centra Zemlje, opis povrsine Sonca, opis fuzije v zvezdah, zgodovinski ogled na tvorbo materialnosti, gravitacijski valovi, gravitacija itd.itd....
Kdaj si se o teh "izmišljotinah" dal poučiti, da si upravičen do tako neumnega mnenja?
Neumno zagovarjas teorije o katerih nimas scepca dokaza, ni scepca dokaza. Gram elektronov? Gram bozonov? Kdo je dovolj star, da je dozivel t.i. bigbang? Kdo je segel tako dalec v vesolje? - (zgleda, da tisti, ki so to izracunali v daljni preteklosti, so bili mocno zadrogirani, si vedel?) Kdo je bil v ali na zvezdi? Koliko je oddaljena najblizja zvezda? Koliko blizu sonca lahko pride sonda (pri kateri, ce ne izracunajo dovolj tocno dilatacij, se bo razrusila)? Je kdo videl tvorbo materialnosti? - (ne govorim o geoloskih dobah, ki so pustile sledove, materialne) Vesolje se siri in gravitacijski valovi bi se obstajali, ce sploh bi obstajali? Otrocje zgrajeni interferometri naj bi to merili?
Izmislojotine pac. Zagovarjam realni del fizike in tiste fizike, ki podajajo logicne izjave. Valja za vsako osebo, fizik ali revez po cesti, mnenje je vedno vredno posluha.
Tvoja nevednost te ne opravičuje, da se norčuješ iz dejstev.
Naj nastejem zopet fizicno
potatovanje v casu?
Saj sem rekel, naj clovek dela kar hoce, samo ekonomske funde naj bi si vsaka oseba pridrzala za svoje namene. Naj si znanstveniki zasluzijo kruh sami.
Ne. Telepatija ne obstaja, razen seveda, če imaš v mislih telefon.
Rezultate pa smo dosegli. Ob tem sem seveda picil ostale tako, da sem izjavil, da ni pristnosti, dokler ne bo nadaljevanja. Upajmo da ne bo kakor veckrat kaka neumna oseba zaustavila takole vrsto poskusov.