PREBERI - Pravila foruma!

Pogovori o knjižnih izdajah Kvarkadabre.
Odgovori
moderator
Prispevkov: 165
Pridružen: 5.2.2004 10:01

PREBERI - Pravila foruma!

Odgovor Napisal/-a moderator »

Spoštovani uporabnik foruma!

Forum Kvarkadabra, kot tak, je namenjen razpravam o znanstvenih vprašanjih.

Preden pošljete v forum temo, se prepričajte, da ste v pravem oddelku foruma in preglejte, če ni slučajno že kdo pred vami napisal podobne ali enake teme. V tem primeru je bolj primerno, da se pogovor nadaljuje tam.

Če imate vprašanje, priporočamo, da najprej poskusite preiskati Kvarkadabro in internet z iskalnikom, npr. Google, nato pa le - podkovani z znanjem - vprašajte tudi na forumu.

Pri odgovarjanju v forumu bodite pozorni in preverite svojo slovnico, izražajte se logično, argumentirajte svoje trditve. Edino tako bo dialog med uporabniki stekel gladko in vsem razumljivo. Uporabnike pozivamo, da se držijo zastavljene teme in ne zahajajo v osebna obračunavanja z drugimi uporabniki.

Avtorji prispevkov v forumu so sami odgovorni za svoje prispevke in se zavedajo, da jih po 30. minutah (od prve objave) ne morejo več spreminjati.

Če je kak vaš prispevek izginil, to pomeni, da ni ustrezal normam, ki smo jih zastavili kot željeno raven dialoga v forumu. V tem primeru vam lahko moderator preko zasebnih sporočil odgovori kje je bil problem in kako ga odpraviti.

Dodatek april 2016: Moderator foruma bo poostreno nadziral, da vsebina razprave sledi naslovu odprte teme. Zapiral bo teme, za katere presodi, da so bile vsebinsko že obdelane. Uvajamo tudi ničelno toleranco - dva opomina in nato začasna administrativna omejitev možnosti objavljanja -, če uporabnik ne bo sledil pravilom foruma.

Za splošne informacije o delovanju foruma preberite tudi:
  • FAQ: odgovori na pogosta vprašanja o delovanju phpBB foruma.
  • BBCode: navodila za oblikovanje besedila v forumu.
  • LaTeX: navodila za napredno oblikovanje besedila.
Želimo vam prijeten in informativen klepet.

Odgovori