VSEBINA CEPIV ZA OTROKE

Prapok, vesolje, kozmologija, črne luknje...
User avatar
shrink
Posts: 14469
Joined: 4.9.2004 18:45

Re: VSEBINA CEPIV ZA OTROKE

Post by shrink » 27.4.2018 23:58

Škoda, Sračko, da nisi bolj izobražen (kaj več kot dott. Šorli geometra :lol: ), sicer bi morda uvidel, kakšne neumnosti trosijo v linkih, s katerimi smetiš. :lol:

Srečko
Posts: 476
Joined: 18.1.2018 11:13

Re: VSEBINA CEPIV ZA OTROKE

Post by Srečko » 30.4.2018 9:15

Aluminij v cepivih – predlog za eksperiment

Srečko Šorli, raziskovalec
ORCID ID: http://orcid.org/0000-0001-6711-4844

Dr. Denis Baš zagotavlja, da je aluminij v cepivih v tako majhnih količinah, da ne vpliva na naše zdravje: https://www.youtube.com/watch?v=HrXHuZQLkMw

Nedavne raziskave Dr. Exleya dokazujejo, da prisotnost aluminija v cepivih in avtizem močno sovpadata, se pravi med njima je vzročna povezanost in časovno sovpadanje. https://worldmercuryproject.org/news/a- ... 4AEALw_wcB
Nadalje, raziskave Dr. Gherardija potrjujejo, da se aluminij, ki je bil preko cepiva vnesen v telo, ne izloča z urinom, ampak se nalaga v možganih https://www.youtube.com/watch?time_cont ... yabv4Vsrpg.
Aluminij v cepivih ni v isti obliki, kot je v rastlinah (le-ta se izloči z urinom), ampak je v obliki AAHS, ki je organizmu zelo škodljiva. https://www.youtube.com/watch?v=qbnqO_v ... e=youtu.be
Da bi se zadevi prišlo do dna, se pravi, da res ugotovimo, koliko je aluminij v cepivih škodljiv, predlagam, da Dr. Denis Baš, Dr. Marko Pokorn in vsi ostali pediatri v Sloveniji opravijo naslednji poskus: naj se izračuna, koliko aluminija je v vseh cepivih, ki jih otrok sprejme do 15 leta. Naj si to količino aluminija v obliki AAHS vbrizgajo v telo vsi slovenski pediatri. Če ne bo nobenih reakcij, pomeni Dr. Denis Baš ima prav, aluminij v cepivih je neškodljiv zdravju. Če pa bodo škodljive posledice, imata prav Dr. Exley in Dr. Gherardi, ki pravita, da se aluminij iz cepiv nalaga v možganih in je škodljiv.
Zdravje naših otrok je preveč pomembno, da bi ga prepuščali nedorečenim postopkom. Škodljivost ali neškodljivost aluminija v cepivih lahko preverimo z predlaganim poskusom, ki je poceni in lahko izvedljiv. Najbolje, da ga opravi skupina sodno zapriseženih ekspertov ustreznega inštituta.

User avatar
shrink
Posts: 14469
Joined: 4.9.2004 18:45

Re: VSEBINA CEPIV ZA OTROKE

Post by shrink » 8.6.2018 0:36

Pa ne, Sračko, da želiš nadgraditi svoj črvji eksperiment? Glede na to, da je letos 30. obletnica, predlagam, da ga izvedeš kar na sebi. Poročaj o rezultatih. :lol:

Post Reply