ADIJO Veliki pok, ADIJO Giggsovo polje

Prapok, vesolje, kozmologija, črne luknje...
User avatar
vojko
Posts: 11327
Joined: 29.5.2004 15:18
Location: LIMBUŠ
Contact:

Re: ADIJO Veliki pok, ADIJO Giggsovo polje

Post by vojko » 2.5.2018 12:46

Srečko napisal/-a:
če bi meni dali denar ki ga v CERNU porabijo za iskanje stvari, ki jih ni, bi naredil motor, ki dobi energjo iz prostora, naredu bi tudi antigravitacisjki motor.
Čuj, Srečko, kak bi te tista tvoja mašina na 'energjo iz prostora' špilala? Bi mela kak trihtar pa bi energjo zaugala vun iz prostora? Še dosti meje si znam pretstavlat tvoj 'antigravitacisjki motor'. Kak bi te to šlo, čuj? Bi gravitacjo ausšaltal v kišti, gei bi bla tota tvoja mašina, al sam u rotori al sam u statori, al kak? :lol:
Jaz ti rečem, tam dola v Lükariji okoli Ptüja ste vun pesji! Butalci, ki so sol sjali, pa so jim kropive zrasle, nimajo pojma o giggsi pa o kvantnem motori!
:lol:
V CERNU so milijarde porabljenje za kolizije protonov, odkritja kvarkov, in higgs bozona ki jih v resnici ni, proton je vortex prostora in nima sestavnih delcev, in nima entropije, je STABILEN, razpade le v črni luknji. Fizika v CERNU je fizika lunatikov, ki so izgubili stik z realnim svetom.
Čuj, pa še Nobelove nagrade talajo za 'stvari, ki jih ni', se pravi, da so butli tut v štokholmi, nej samo v cerni! :lol:
beri mojo knjigo https://www.amazon.com/Napredna-Ralativ ... bc?ie=UTF8
Sn šou v knjižnco, pa sn fprašo za toto tvojo knjigo, ko jo tak na velko reklamiraš, pa mi je knjižnčarka rekla: "Mamo, gospod. Poglednte na polici 'PRAVLJICE IN PRIPOVEDKE' ... :lol:

Post Reply