UgaNKA

O matematiki, številih, množicah in računih...
Odgovori
valter
Prispevkov: 10
Pridružen: 20.9.2004 8:21

UgaNKA

Odgovor Napisal/-a valter »

Pet hiš je, v vsaki hiši stanuje ena oseba druge nacionalnosti, vsaka oseba pije samo eno pijačo, kadi samo ene cigarete in ima samo eno domačo žival.
Anglež živi v rdeči hiši, Šved ima psa, Danec pije čaj, zelena hiša stoji levo od bele, lastnik zelene hiše pije kavo, oseba ki kadi west ima ptico, oseba v srednji hiši pije mleko, lastnik rumene hiše kadi boss, Norvežan stanuje v prvi hiši, oseba ki kadi marlboro stanuje poleg osebe ki ima mačko, oseba ki ima konja stanuje poleg osebe ki kadi boss, oseba ki kadi filtetr 57 pije pivo, Norvežan stanuje poleg modre hiše, nemec kadi camel, oseba ki kadi marlboro ima soseda ki pije vodo. ČIGAVA JE RIBA?

mirko
Prispevkov: 483
Pridružen: 1.9.2004 13:38

Odgovor Napisal/-a mirko »

A je nemec?

felidae
Prispevkov: 7
Pridružen: 1.6.2005 11:43
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a felidae »

tut js sm dobila nemca

Uporabniški avatar
sstone
Prispevkov: 180
Pridružen: 30.11.2004 0:05

Odgovor Napisal/-a sstone »

je dojčland uber ales, sam ta uganka je najbrž postala prelahka, ne vem mogoče se je ajnštajn uštel, pravijo tudi da ljudje z vsako generacijo postajamo bl inteligentni, s čimer se strinjam in upam, da nekoč ne bomo tko neumni kot smo zdej in bomo živeli happily ever after :lol: . k zdej delamo prave neumnosti, da bi me ob srečanju z nezemljani blo kr mal sram bit človek. :oops:

Odgovori