Čudne in kot resnične sanje oz. šibke more

Argumentirane razprave o filozofskih vprašanjih.
Odgovori
gorjup15
Prispevkov: 1
Pridružen: 9.3.2015 0:45

Čudne in kot resnične sanje oz. šibke more

Odgovor Napisal/-a gorjup15 »

Pozdrav, imam vprašanje kaj bi te sanje/mora lahko pomenile.

Sanjal sem da sem se znajdel v nekakšnem podzemeljnem gradu oz sploh nevem če je bil grad ker sem se znajdel noter, in sem imel 1 minuto (ali nekje tukaj) časa da sem se nekam skril, bilo pa je neskončno prostorol in neskončno stopnic ki so vodile vedno bolj dol. No in sicer nisem bil sam nekdo je še bil polek ampak sem pozabil kdo vem pa da je bil prijatelj. Ko sma začela tečt iz prostora v prostor vedno nižje vglavnem v vse možne ovinke tako da bi res blo nemogoče naju najt.. pa pridema do enega velikega prostora kjer je bila velika stara jedilna miza z starimi stoli zgledalo je kot pripravljeno za večerjo/kosilo.. Vglavnem vse je bilo tako temačno ampak vse se je vidlo.. V tisti veliki sobi so bile tut ene velike stare stopnice. Naenkrat sem ostal tut brez prijatla vendar se na to nisem kaj oziral. Ko sem pa začel hodit po teh stopnicah je bil tisti človek ali pošašt naenkrat na drugem koncu te sobe in začel tekat proti meni. Ni me bilo strah moje največje vprašanje pa je bilo kako me je lahko sploh najdel glede na to da sma pretekla skoz 10000 sob in v vse možne ovinke kot v labirintu. Sanje so se mi zdele tako resnične da mi negrejo iz glave. Ker verjamem da nekaj je na sanjah bi vas prosil da mi razložite kaj bi te sanje lahko pomenile. Hvala za odgovor :shock: :shock: :? :idea:

Roman
Prispevkov: 6457
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Čudne in kot resnične sanje oz. šibke more

Odgovor Napisal/-a Roman »

Boš moral za svoje vprašanje najti drugo mesto, saj tu najbrž ni najti psihologov, psihiatrov ali razlagalcev sanj. Moje mnenje je, da so sanje odraz preteklih dogodkov in občutenj iz budnosti, so sporočanje podzavesti, kako usklajuje doživljaje med seboj, kako jih sortira in hrani, kako skuša odgovoriti na stres, na strah, na negotovost, pa tudi na prijetnejše dogodke. Menim, da nimajo sanje nobenega drugega pomena. Morda si samo preveč časa igral računalniške igre in premalo spal.

problemi
Prispevkov: 4931
Pridružen: 24.8.2009 1:20

Re: Čudne in kot resnične sanje oz. šibke more

Odgovor Napisal/-a problemi »

Tudi če bi bili na forumu, no mogoče so, psihologi, psihiatri ali psihoanalitiki (razlagalci sanj so na "pozitvke.net" in podobnih spletnih straneh :) ) je iz enih sanj praktično nemogoče kar koli izluščiti. Kdor trdi drugače pač laže oziroma ima slabe namene.

Kolikor ni namen te teme agrumentirano razpravljati o psihologiji, psihoanalizi in podobnem, predlagam da se takšne teme raje odpirajo v izbi "Dosjeji X".

ranjenec
Prispevkov: 7
Pridružen: 21.5.2015 19:59

Re: Čudne in kot resnične sanje oz. šibke more

Odgovor Napisal/-a ranjenec »

pač sanje so ko je budna le podzavest

Odgovori