Tekmovanje za naj študentski prispevek o inovativnosti

Izmenjava obvestil o zanimivih predavanjih, razpisih, seminarjih, okroglih mizah ...
Post Reply
User avatar
saso
Član strokovnega sveta Kvarkadabre.
Posts: 178
Joined: 30.9.2002 15:52
Contact:

Tekmovanje za naj študentski prispevek o inovativnosti

Post by saso » 20.2.2009 12:49

InJo nagrada 2009 – Tekmovanje za naj študentski prispevek o inovativnosti

Z namenom spodbujanja inovacijskega novinarstva ter ozaveščanja o inovativnosti Ljubljanski univerzitetni inkubator razpisuje tekmovanje za naj študentski prispevek o inovativnosti!

Vabljeni študentje vseh študijskih smeri, ki vas veseli poročanje o inovacijah in menite, da znate biti izvirni, drugačni, inovativni!

Tekmovanje poteka v okviru InJo nagrade 2009, ki jo sestavljajo številne kategorije. Letos je InJo nagrada pridobila tudi študentsko kategorijo!

Rok za oddajo prijav oz. prispevkov je 27. marec 2009, slavnostna podelitev nagrad bo potekala 15. aprila 2009 v sklopu InCo konference 2009 - Konference o inovacijskem komuniciranju, ki jo organizira Vibacom.

Nagrada za najboljši študentski prispevek je plačana kotizacija za udeležbo na »IJ-6 Šesti konferenci o inovacijskem novinarstvu« na Stanfordski univerzi v ZDA v maju leta 2009 ter s konferenco povezani stroški potovanja in bivanja, ki jo prispeva LUI.

Prispevke z dokazilom o študentskem statusu pošljite na elektronski naslov tina.cok@lui.uni-lj.si ali na naslov LUI d.o.o., Vojkova 63, 1000 Ljubljana. Pokličite nas na telefon 01/6203 480, pišite nam ali se osebno oglasite in povezali vas bomo z inovatorji ter dali vse informacije o tekmovanju.

Več o tekmovanju, kriterijih in primerih prispevkov o inovativnosti dobite na spletnem naslovu http://www.lui.si/projekti/inovacijsko_novinarstvo/.

Tina Čok
PR, vodja Svetovalnega centra LUI

Post Reply