Poletje v kleti

Izmenjava obvestil o zanimivih predavanjih, razpisih, seminarjih, okroglih mizah ...
Post Reply
Hekovnik
Posts: 1
Joined: 4.6.2010 16:42

Poletje v kleti

Post by Hekovnik » 4.6.2010 16:44

Summer in a basement / Poletje v kletiČe sanjaš o visoki tehnologiji nimaš izgovorov - Vabimo te na prvi poletni tabor “Poletje v kleti”, kjer boš s svojo ekipo ob pomoči vrhunskih strokovnjakov uresničil svojo prebojno idejo. V Hekovniku v Tehnološkem parku Ljubljana se boš fokusiral na eno od treh področij spleta, mobilnih aplikacij, ali strojne opreme. Ob koncu projekta boš uresničeno idejo predstavil parnerjem in investitorjem, ter se morda celo odpravil v Silicijevo dolino!V Hekovniku med 1. julijem in 15. avgustom 2010 uresničujemo visokotehnološke ideje! Poletni tabor “Poletje v kleti” je namenjen študentom in posameznikom iz cele Evrope, ki želite aktivno preživeti poletne počitnice in na koncu realizirati svojo tehnološko idejo.

Po izboru najboljših idej in projektov bo delo v ekipah potekalo 6 tednov. Osredotočili se bomo na mobilne aplikacije, splet ter strojno opremo. Vsaka ekipa dobi mentorja, strokovnjaka na izbranem področju, ki ekipo usmerja pri delu in ji pomaga pri reševanju problemov, lahko pa se tabora udeležiš tudi kot mentor na izbranem področju. Urnik dela bo fleksibilen, glede na dogovor v posamezni ekipi, ob koncu poletja pa boš v rokah držal realizirano idejo ali delujoč prototip.

Poleg tega bodo vsak teden potekala predavanja strokovnjakov iz podjetij in univerze. Jutra in večeri so namenjeni športnim aktivnostim, vikendi pa druženju. Vsak dan te bo čakal topel obrok, dve malici ter sadje in osvežilni napitki. Skratka, hrane (in pijače) bo več kot dovolj.

Če imaš idejo, ekipo ali pa si želiš sodelovati pri že izdelani ideji kot del ekipe, se nam pridruži! Izmed prijavljenih idej ter predlogov naših partnerjev iz podjetij in univerze bomo izbrali najboljše, ki jih boste na taboru realizirali.

Zaključek Poletja v kleti bo po 15. avgustu, kjer boste predstavili vaše delo partnerjem in investitorjem. Najboljši projekt bo nagrajen z obiskom Silicijeve doline ter pomočjo pri ustanovitvi podjetja. Vsi, ki se boste izkazali pa boste svoje delo lahko nadaljevali v Hekovniku.

Na taboru boš pridobili znanja iz podjetništva, financ ter veščin javnega nastopanja in predstavljanja projektov. Sodeloval boš z izkušenimi mentorji, od katerih se boš lahko ogromno naučil.

Kotizacija za tabor Poletje v kleti znaša 300€ in zajema uporabo prostorov ter opreme, športne aktivnosti, nastanitev, hrano ter organizacijo.Prijavi se do 1. julija in končno uresniči idejo za katero “nikoli ni bilo časa”! http://summer.hekovnik.si/

Post Reply