Dan biomolekularnih znanosti

Izmenjava obvestil o zanimivih predavanjih, razpisih, seminarjih, okroglih mizah ...
Odgovori
Uporabniški avatar
saso
Član strokovnega sveta Kvarkadabre.
Prispevkov: 179
Pridružen: 30.9.2002 15:52
Kontakt:

Dan biomolekularnih znanosti

Odgovor Napisal/-a saso »

Slovensko biokemijsko društvo letos prvič prireja poljudno znanstveno prireditev Dan biomolekularnih znanosti in to 27. septembra na Biotehniški fakulteti UL. Na tem srečanju raziskovalcev vseh generacij imajo možnost, da se predstavijo tudi mladi raziskovalci ne glede na leta in status.

Na Dnevu biomolekularnih znanosti se bo predstavilo približno 25 raziskovalcev, od nagrajenih srednješolcev do rednih profesorjev, vsi pa bodo govorili o raziskovanju živega sveta na molekulski ravni.

Tisti, ki bi radi sodelovali s kratkim referatom (vsi bodo dolgi 6 minut), se prijavite z do 100 besed dolgim povzetkom do 15. junija na naslov molekularci2012@zoho.com. Pripravljali odbor bo pregledal prispele prijave in najboljše uvrstil v program. Izbrani predavatelji bodo morali do 5. septembra pripraviti razširjeni povzetek (do 300 besed), ki bo objavljen v zborniku.

Prijave pričakujemo tudi od tistih, ki bi želeli samo spremljati predavanja in pogovore (udeležba bo brezplačna). Čas za prijavo je sicer do 5. septembra, a prijave že zbiramo.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani http://biomolekularec.si/, vprašanja in pobude pa lahko posredujete na naslov molekularci2012@zoho.com.

Odgovori