Izkoristite potencial, ki se skriva v vašem računalniku!

Predstavi spletno stran, ki te je navdušila!
Post Reply
sodnik
Posts: 5
Joined: 8.7.2013 10:36

Izkoristite potencial, ki se skriva v vašem računalniku!

Post by sodnik » 4.8.2013 10:48

Posodite delček vaše procesorske moči računalnika in pomagajte pri izgradnju t.i. “super računalnika”, obenem pa bodite za to bogato nagrajeni!

Preden preberete spodnja navodila, vas vabim da si ogledate denarna izplačila, ki sem jih prejel z uporabo tega preprostega programa:

(106.71$)! ---> http://shrani.si/f/2i/q6/1lWgqMP3/izplacilopayza.jpg
(34.14$)! ---> http://shrani.si/f/46/BL/4438hGUD/izplaciloegopay.jpg

Za brezplačen "thread" ki uporablja zelo malo vaše procesorske moči računalnika in vam prinese v 30ih dneh NAJMANJ 30$ (sam npr. trenutno prejemam več kot 10$ DNEVNO) se je potrebno:

1. Prijaviti na stran ---> http://www.tinyurl.com/registracija-v-CoinGeneration

2. Klikniti na zavihek "Download", da prenesete brezplačen in neškodljiv program. Za njegovo uporabo vam plačajo vsaj 1$ na 24 ur! Z njim ni potrebno nič početi, le pustiti ga je treba odprtega v ozadju!

3. Nato kliknete na "personal" > "profile", kjer vnesete še svojo mobilno številko na katero prejmete kodo, ki jo nato pošljete na številko s katere ste kodo prejeli! Sms je seveda BREZPLAČEN!

4. Delite svoj “referral link”, ki ga najdete desno zgoraj ko ste prijavljeni v svoj profil in za vsakega, ki se prijavi preko vas boste prejeli kar 20% od njegove aktivnosti (npr. če je aktiven 24 ur dnevno je to enako 20centom na dan!)! Že dodatnih 20 prijateljev, bi vam prineslo potencialnih 120$ na mesec! Prav tako boste prejeli 10% od prijateljev, ki jih povabijo vaši prijatelji! Povezavo za registracijo pošljite svojim prijateljem prek emaila, povejte za to super zadevo na kakšnem forumu kjer sodelujete, facebook je tudi dobro mesto za pridobitev kakšnega interesenta. Dejansko se splača, ker je zadeva še dokaj nova! :)

Kmalu tudi izplačila na bančni račun! Najnižji znesek za izplačilo je 1$, dosežete ga že v 1 dnevu!

Če se vam kjerkoli zatakne, želite prejeti dodatne nasvete kako zaslužiti več s programom ali zgolj potrebujete pomoč pri izplačilu zasluženega denarja, me lahko kontaktirate na: [email protected] , facebooku ali obiščete spletno stran http://www.tinyurl.com/zasluzek-na-internetu kjer boste našli kar 6 priložnosti za dodaten zaslužek / prihranek!

User avatar
GJ
Posts: 2635
Joined: 27.1.2003 22:08

Re: Izkoristite potencial, ki se skriva v vašem računalniku!

Post by GJ » 4.8.2013 11:58

Kdorkoli želi prodati za 1 dolar na dan, s 24/7 dostopom, svoj osebni računalnik nepoznani osebi je naivnež brez primere!

Vsak uporabnik dobi 1 dolar na dan!
Vprašajmo se od kje pride ta denar?
Na leto znaša zaslužena vsota 365 dolarjev, za ta denar dobiš dober osem jedrni računalnik, seveda brez monitorja, tipkovnice, grafične kartice in ostale navlake, na njem je lahko zagnanih 8 niti, torej lahko zaslužiš teoretično 8 dolarjev na dan in 2848 dolarjev letno!

Ne, ne potrebujejo vaše procesorske moči, ker preprost izračun pokaže, da to ni to, potrebujejo vaš IP, oziroma dostop do vašega internetnega ponudnika s 24/7 razpoložljivostjo.
Potrebujejo vašo identiteto!

Če dajete v uporabo svoj računalnik neznancu, potem lahko pričakujete, da lahko kadarkoli potrka policija z nalogom za preiskavo in vam zapleni računalnik.
Ostalo boste izvedeli na sodišču!

Lep dan vsem....

polbog
Posts: 4
Joined: 25.4.2014 11:38

Re: Izkoristite potencial, ki se skriva v vašem računalniku!

Post by polbog » 25.4.2014 11:40

Jap, tudi meni se zdi tole pošten nateg :)

majkeljanuar
Posts: 14
Joined: 10.1.2014 10:51

Re: Izkoristite potencial, ki se skriva v vašem računalniku!

Post by majkeljanuar » 13.6.2014 15:25

No, saj se vidi že po njegovih prispevkih, ki so vsi po vrsti na to temo. Definitivno je pa to zloraba in nihče na legalen način ne more služiti na ta način, pa še brez osebnega računalnika ostaneš, zlorabijo se vsi podatki ter hkrati pobere po možnosti še denar na bančnem računu, če je na tem kompu tudi online bančništvo naštimano. Me prav zanima, kako bi bil tale "nategun" vesel, če bi se s proxijem povezal na internet in bi tako dobil drug IP

Post Reply