A kdo ve kaj o območju 51?
Slišala sem, da naj bi tu Američani izvajali neke poskuse na nezemljanih...

Če kdo ve za kakšen zanimiv link naj ga napiše...

Lep pozdrav

Mene tudi ne bi čudilo če bi vojska (ali pač kdorkoli je pri teh zadevah glavni) sama pospešila govorice o malih zelenih. Če je njihov glavni cilj bil skrivati tehnologijo v razvoju pred SZ in podobnimi, bi jim napihovanje ljudstva s preveč domišljije mogoče celo pomagalo, ali ne? Sanjarjenje o nezemeljanih in njihovih letečih krožnikih in naprednih materialih itd. nudi zadostno 'zaščito' pred radovednostjo, saj nasprotnik po branju edinega vira, to je teorijam zarote naklonjenih revij itd., ne ve več kaj je realno in kaj ne, oziroma, zaradi želje po realnih podatkih ne more upoštevati napisanega. Skratka, nasprotnik po tem kaj prebere (skoraj že poplavo napihnjenih, izmišljenih in iz-fantaziranih zgodbic) ne ve več pri čem je. Heh, mogoče je med vso navlako zgodbic celo kaj realnega, ampak ni prepoznavno. To bi bi bila zarota kot se spodobijekosn napisal/-a:zgodba e testiranju raznih zunazemeljskih bitij so nastale tudi zaradi prekrivanja realnih stvari ki so jih v bazi počeli te so bile v veliki večini za vojaške namene
Recimo, kaj pa panika ljudi? Če ne panika, pa norost...ZdravaPamet napisal/-a:Zakaj pravzaprav pa bi skušali prikriti "obstoj" nezemljanov, ko je pa ja vsakomur jasno, da ne tavamo sami v vesolju. Ne vem, kaj bi s tem pridobili, razen radovednosti ljudi in članke v časopisih.
Ok o tej jasnosti sicer bolj malo vem, vem pa da obstajajo izračuni o verjetnosti obstoja drugih inteligentnih bitij (no kdo pa trdi da smo mi inteligentni.....). Jasno bo šele, ko bo nekdo pokazal posnetek nezemljana, ki ne bo zmontiran na domačem PC-ju.ZdravaPamet napisal/-a:Zakaj pravzaprav pa bi skušali prikriti "obstoj" nezemljanov, ko je pa ja vsakomur jasno, da ne tavamo sami v vesolju.
Si pomislil, da so nemara tudi tebe kot vse nas potegnili za nos. Morda pa tam pečejo najboljše palačinke na svetu in nima to nič opraviti s tehnologijo. Razen, če razvijajo najboljše ponve.synt napisal/-a:Pa ljudje mal pomislite predn padete na vsako foro Area 51.