SEVANJA

Kaj bi bilo, če bi lahko ... ?
Odgovori
johnny
Prispevkov: 6
Pridružen: 24.8.2003 16:55
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

SEVANJA

Odgovor Napisal/-a johnny »

Se je kdo spraševal od kod obstajajo negativna in tudi pozitivna sevanja? Kako uplivajo na ljudi? Moj kolega Stane Bes je izumil ploščo, ki prekine negativno sevanje. Stvar se da izmeriti. Lahko si pogledate na: http://www.geopolar.tk

Kakšno je vaše mnenje o tem?

Franko
Prispevkov: 174
Pridružen: 15.1.2003 23:35

Odgovor Napisal/-a Franko »

Ta link je slep.

nosorog
Prispevkov: 19
Pridružen: 7.1.2004 10:34
Kraj: Litija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a nosorog »

Sorči, sam z zaščitno funkcijo geopolarja se žal ne morem strinjatii.
Lani sem prisostvoval meritvam sevanj v toplotni postaji športne dvorane v Litiji, ki jih je izvedel kolega, ki se na ZVD s tem profesionalno ukvarja. Po tem, ko sva izmerila vrednost E in B v kotlarni, sva preizkusila še nekatere "zaščite". Med njimi tudi geopolar. Instrumenti niso zaznali nikakršne spremembe E in B. Pred čem torej geopolar ščiti?

johnny
Prispevkov: 6
Pridružen: 24.8.2003 16:55
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Geopolar-

Odgovor Napisal/-a johnny »

Kje sta pa kupila geopolar? Ali sta ga obrnila proti sevanju? Kam sta ga pa postavila? Jaz samo vem, da sem ga postavil v spalnico in isto noč sem bolje spal in se zbudil naspan. Pred tem sem pa imel zelo nemiren spanec. Kakor sem prebral ščiti pred kozmičnim, zemeljskim in vodnim sevanjem. Glede tehničnega sevanja pa ne vem? Bom vprašal kolega, ki ga je izumil.

Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Ne gre le za tehnična sevanja - v toplotni postaji je tudi veliko cevovodov ... Postavila sva ga na tla v prostoru - o neposrednem viru sevanja je tu težko govoriti, saj je bilo tega povsod dovolj. Instrumenti niso zaznali nobene razlike.
Sedajle pa se boš prijel za glavo, a verjemi, da ne nekladam - preizkusila sva še nekatere predmete, ki veljajo za zaščito pred sevanji: piramida, velik pentagram , izdelan iz kremenčevega peska in veziv ... Tudi v teh primerih ni bilo nobenega učinka. Nazadnje sem uporabil mentalno tehniko (biorgonomija) za zaščito prostora. Rezultati:
- sprememba E od 24,3 do 34,5 % (merjeno na treh mestih v prostoru)
- sprememba B od 9,1 do 42 % (merjeno na istih točkah).

S tem v zvezi na nekem drugem mestu v tem forumu sprašujem po pojasnilu "energije pozornosti", oziroma za kaj gre pri nekaterih energijah, kot so npr. telepatija, telekineza ...

Za konvencionalno fiziko je tole slišati totalno odkačeno, a s
je vse navedeno res, meritve pa je opravil profi.
Tudi za isto zaščito (geopolar) gre - lesena plošča, če me spomin ne vara okolib 35 x 35 cm, za prst debela, v njej pa naj bi bilo zaprto nekakšno vezje.

morphoid

Odgovor Napisal/-a morphoid »

Bla, bla, bla... mlatenje prazne slame... naivnost... Lesena ploščica bo ščitila pred sevanjem? Le kako ste lahko tako naivni? Ja vidite, kako iskoriščajo vašo naivnost, da bi čim več zaslužili...

johnny
Prispevkov: 6
Pridružen: 24.8.2003 16:55
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a johnny »

morphoid napisal/-a:Bla, bla, bla... mlatenje prazne slame... naivnost... Lesena ploščica bo ščitila pred sevanjem? Le kako ste lahko tako naivni? Ja vidite, kako iskoriščajo vašo naivnost, da bi čim več zaslužili...
Ja, jaz samo vem, da spim bolje, zbudim se naspan, ponoči se ne zbujam, enostavno čutim razliko. Sem poskusil in sem odstranil to ploščo, da vidim razliko, samo moj spanec je bil spet zelo slab. Enostavno brez te plošče ne spim dobro. Lahko še stokrat kdo reče, da ne deluje oz. da meritve pokažejo, v praksi čutim da deluje.

genion
Prispevkov: 247
Pridružen: 13.4.2003 17:25
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a genion »

Lahko, da samo otrdi ležišče - ali pa te tvoja psiha prepriča :D

Uporabniški avatar
Pentium
Prispevkov: 431
Pridružen: 10.11.2003 19:59
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pentium »

Prosi nekoga, naj ti en teden zvečer nastavi to ali pa ne, ti pa ne veš, če spiš z njim ali brez. Pa zjutraj povej, če si ga imel pri sebi. Verjetno se sam prepričaš, da bolje spiš.

johnny
Prispevkov: 6
Pridružen: 24.8.2003 16:55
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a johnny »

Pentium napisal/-a:Prosi nekoga, naj ti en teden zvečer nastavi to ali pa ne, ti pa ne veš, če spiš z njim ali brez. Pa zjutraj povej, če si ga imel pri sebi. Verjetno se sam prepričaš, da bolje spiš.
Hvala za nasvet. Jaz sem to postavil pod posteljo in nikomur povedal. Žena je drugi dan spraševala kako to da je tako dobro spala. Mama je pa po enem tednu začela govorit, da zadnje čase nevarjetno dobro spi?

Bom pa naročil naj jo odstranijo tako da ne bom vedel, pa bomo videli kako bo.

morphoid

Odgovor Napisal/-a morphoid »

Imam dobro razlago; bolje se počutiš samo zato ker verjameš, da se tudi boš. In o tem veliko razmišljaš. To je pozitivna sugestija. Zato tukaj ni kakšnih posebnih energij, ampak gre samo za tvoje prepričanje in vero v to, da stvar res daluje. Tudi sam veš, da je tako.

genion
Prispevkov: 247
Pridružen: 13.4.2003 17:25
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a genion »

bolje se počutiš samo zato ker verjameš, da se tudi boš.
Ampak potem tudi stvar dejansko deluje, a ne! Saj je bistvo pri uporabi takšne priprave, da nam pomaga - na kakršni koli način.

Odgovori