Stran 1 od 4

Objavljeno: 4.8.2003 14:03
Napisal/-a Gost
Na luno še ni stopila človeška noga!

Tiste slike so nastale v Nevadi

Objavljeno: 4.8.2003 17:04
Napisal/-a zupan
Anonymous napisal/-a:Na luno še ni stopila človeška noga!

Tiste slike so nastale v Nevadi
In seveda se ob tej prevari Rusi (ob vrhuncu oborozevalne tekme in hladne vojne) niso niti oglasili, pac pa so mirno sprejeli, da Americani triumfirajo z nekaksnimi slikami iz Nevade... Ta je pac bosa.

Objavljeno: 22.8.2003 21:58
Napisal/-a Gost
hehe, ta je priblizno tolk 'bosa' kat una, da so americani sami sebi porusili WTC. (pa se bi se jih naslo)

pravljice za odrasle, ki so zeljni - pravljic :)

Objavljeno: 24.8.2003 17:01
Napisal/-a johnny
Anonymous napisal/-a:Na luno še ni stopila človeška noga!

Tiste slike so nastale v Nevadi
Na luni še ni stopila človeška noga. A nisi gledal posnetkov iz Lune, kako plapola ameriška zastava, sploh pa ni atmosfere in vetra. Baje je bilo vse snemano v Texasu.

Objavljeno: 27.8.2003 9:14
Napisal/-a miha
tudi jst sem nekaj prebral o tem.Menda zvezde v ozadju niso razporejene tako kot bi morale biti.Nič ne rečem toda v hladni vojni je bilo ogromno prrevar tako da ne bi bilo čudno da bi bila tudi ta zadeva

Objavljeno: 31.8.2003 13:00
Napisal/-a zupan
Vsem teorijam zarote pa res ni potrebno verjeti. Da ZDA ni uspelo poslati cloveka na luno preprosto ni res, saj so vsi "protidokazi" privleceni za lase. Vec o tem lahko preberete npr. na
http://liftoff.msfc.nasa.gov/News/2001/ ... anding.asp

Ali pač

Objavljeno: 11.9.2003 23:27
Napisal/-a K!
Vedno obstaja nasprotna resnica. Vsak pa lahko sam preceni v njeno verodosojnost, če mu je podano dovolj različnih virov.

http://www.moontruth.com/

Stran NASE vsekakor ne more biti povsem verodostojna, kajne!

simko1234@yahoo.com

Objavljeno: 12.9.2003 22:15
Napisal/-a Simko1234
Vi ste pa res kekci. Ka niste vidli tiste znane fotografije, na kateri je vesoljec z ameriško zastavo. Kamera, ki je posnela lunino površino je na sliki pustila križec, in vesoljec je križec prekrival. To pomeni, da je bila slika zmontirana. Človek še ni bil na luni. Zakaj pa mislite, da so kamnine ki naj bi jih prinesli iz lune, tako stare kot nekatere najstarejše na Zemlji? Ja Halo, če pa so kamnine iz Zemlje.
Problemi naj bi nastali tudi pri prehodih atmosfere, zaradi radioaktivnosti. :lol:

HE

Objavljeno: 12.9.2003 23:43
Napisal/-a K!
Simonko... no ti pa res nisi rojen za teorije zarot...
Če že želiš tako na hitro rešiti problem, potem moraš malenkost ali dve o luni le poznati... denimo teorijo, da naj bi luna "nastala" iz zemlje. To pomeni, da verjetno sestava precej podobna ali celo ista. O vesolcih in križih pa...

Link predhodnjega posta je veliko bolj nazoren in pušča vprašanja odprta, resnica pa bo verjetno za vedno skrita.

Objavljeno: 13.9.2003 21:20
Napisal/-a simko1234
Eh, dej no...
Da je je Luna nastala iz delcev oz. prahu, ko naj bi v zemljo treščil gromozanski objekt, dobro vem. Pravim samo to, da so oni to teorijo izkoristili in tisti kamen al karkoli pač naj bi prinesli nazaj je iz Zemlje.

Objavljeno: 14.9.2003 8:20
Napisal/-a zupan
Sedaj me pa res zanima, do kod verjamete projektu Apollo, je to do takrat, ko so astronavti odkorakali po izstrelitveni rampi, ali do takrat, ko so poleteli v atmosfero...?

Menda ne boste trdili, da so tudi vse izstrelitve raket bile ponarejene. Saj so vendar lahko ljudje mnozicno gledali iz Cape Kennedy izstrelitvnega centra, kako so rakete svignile gor? Ce torej verjamete, da so bili americani (in Sovjeti) takrat sposobni izstrejevati rakete s clovesko posadko, kaj se vam ne zdi potem niti ne tako velik tehnoloski zalogaj poslati ljudi na luno? Saj je vendar do tam le manj kot en dan "voznje"....

Ali pa morda ne verjamete niti temu, da je Jurij Gagarin poletel v vesolje? Ali pa stoji zarota tudi za skorajda rutinskimi poleti v vesolje v zadnjih treh desetletjih? Kje natancno je ta meja?

Ce vas vec zanima o projektu apollo, pa je na webu kar nekaj linkov, da si lazje ustvarite svoje mnenje
http://www.nasm.si.edu/apollo/apollo.htm
http://www.nasm.si.edu/galleries/attm/

Pa se nekaj strani namenjenim trditvam oddaje tv druzbe Fox o potegavscini v zvezi s pristankom na luni
http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html
http://www.iangoddard.net/moon01.htm

Objavljeno: 22.9.2003 0:44
Napisal/-a alien
grozn,sj prou da ste skeptični,sam če pa tega niste sposobni dojet da so bli na luni potem pa...:)kr eni križci pa ne vem kva še,ja valda križci:)če bi imeli malo več pameti bi vedeli zakaj se zvezde ne vidijo,tudi zakaj zastava plapota...Ma to majo te fore-Elvis je tud še živ,pa Hitler sploh ni naredu samomora,še zdaj živi v Argentini...:)

Objavljeno: 22.9.2003 20:53
Napisal/-a Pipo
:evil:
Alien ima prou. Hitler je še živ. Sicer je star 114let in bo kmal najstarejši človek na tej zemljici, pa nč zato. Človk žvi za takšne in drugačne rekorde.

Drugač pa malce bit skeptičen res ne škodi, še posebno če vidiš kakšni glupci so ti Američani. Mal podvomš, sej konec koncev bi res lahko bla samo reklama.

LP

Objavljeno: 26.9.2003 20:15
Napisal/-a Matev
tem bolj bomabastična je teorija tem več pripadnikov ima..... sam verjemte to si je en zmislu samo za to da bi kej zaslužu z knjigo o tej njegovi ideji

Objavljeno: 12.10.2003 0:21
Napisal/-a Gost
hha, pred kaksnim letom je predaval v LJ en tip iz amerike, ki je tredil, da je delal za neko tajno agencijo v ameriki, ki je bila tesno povezana z NASO (ali nekaj takega) in da je bila vseskupaj samo montaza. HA HA HA.

Torej, vi pametnjakovici, zdaj posiljajo sonde na mars, pa voyager je bil pri jupirtru in senaml meteorski dez, pa kolko satelitov imamo ze v vesolju, to je se montaza, saj vi ne gledate TV, to je vseskupaj en velik SCAM. Pa shuttle se ni raztrescu. Ah dajte no, s kakim namenom, pa bi nas podjebavali, kaj bi imeli od tega?

mislim ej kake bedarije tle berem, kot da bi bili ljudje ovce in verjamete vsaki malo bolj zanmivi teoriji zarote