Izvir ČLOVEKA

Prebral sem ... Ali lahko ... ?
PICASSO

Izvir ČLOVEKA

Odgovor Napisal/-a PICASSO »

Anunnaki – rasa nezemljanov, ki so pred približno 450.000 leti prišli na Zemljo izkopavat zlato rudo. Anu je bil nezemeljski vladar v Nibiru in tudi najvišji bog na Sumerski (Sumarian) lestvici bogov. Sumerci in Akkadians sta bili civilizaciji Zemeljskih ljudi. Nibiru se imenuje 12-ti planet, ki se približa Zemlji vsakih 3600 let. V Bibliji so ga poimenovali Wormwood. Anu je bil poročen s polsestro. Imela sta sina, ki sta ga poimenovala Enlil. Anujev prvi sin je bil Enki, vendar ga je imel z drugo žensko. Tako tukaj je predstavljeno dogajanje na tem planetu pred mnogimi leti. Sitchin da jasno vedeti, da niti Sumerci niti kasneje Akkadians-i niso te obiskovalce imenovali “bogovi”. Šele kasneje so jih pogani Grčije in Rima pričeli občudovati kot bogove, tako da je to postalo del nas, del našega razmišljanja. Sumerci so jih imenovali DIN.GIR ali “Pravični na vesoljskih ladjah”. Akkadians-i so jih imenovali Ilu ali “Veličastni” (od tega tudi v bibliji El stems.)

Anu, poglavar Anunnakov na “dvanajstem planetu” Nibiru, je pustil svojega sina Enlila zadolženega za vse zadeve na Zemlji. Enki, ki je bil znanstveni inženir je prav tako dobil ogromno moči tukaj na Zemlji. Enki in Enlil sta vedno bila v sporih. Ta njuna tekmovalnost se je prenesla na njune potomce in se razširila preko stoletja. Na splošno povedano; Enki se je v teh sporih skorajda vedno postavil na stran ljudi, Enlil pa jih očitno ni preveč maral. Anunnaki so na Zemlji kopali zlato več kot 100.000 let, ko so se Anunnaki, ki so delalai v rudnikih pred 300.00 leti uprli. Enlil, njihov poglavar, jih je hotel kaznovati zato je poklical zbor Modrih Anunnakov, v katerem je bil tudi njegov oče Anu. Anu je bil bolj naklonjen položaju rudarjev. Videl je, da je delo rudarjev zelo težko in da je njihov stres razumljiv. Svoja razmišljanja je povedal tudi zboru Modrih Anunnakov in jih vprašal, če mogoče ne obstaja drugačen način pridobivanja zlate rude. Enki je predlagal, da ustvarijo primitivenga delavca, Adama, ki bo lahko opravljal težko delo. Enki je poudaril, da je primitivni humanoid (mi ga imenujemo Homo erectus ali bližnji sorodnik humanoida) zelo razširjen v Abzu (današnja Afrika), kjer opravlja svoje delo. Zakaj jih ne “Ustvaimo po podobi boga”, da bodo imeli intilegenco in sposobnosti kopati zlato rudo. Zboru Modrih Anunnakov je bila ideja všeč, zato so jo odobrili. Po opisu kako razviti človeka so nastali sužnji. Enki je postal nadzornik ustvarjanja Adama, primitivnega delavca, ki bo za Anunnake prevzel težko delo rudarjenja. Enki se je že nahajal v AB:ZU, na območju rudnikov, za katere Sitchin verjame, da so se nahajali na ozemlju današnje južne Afrike, kjer so v modernem času izkopali veliko zlata. Sitchin citira časopis vodilne rudarske kooperacije v Južni Afriki (Anglo-Ameriško kooperacijo), ki navaja, da so odkrili veliko starih jaškov do globine 1,5 km. Trije izmed njih so bili ogljik 14. Datirali so jih na 35.000, 46.000 in 60.000 let p.n.št. Arheologi, ki so bili najeli, da raziščejo te stare rudarske jaške verjamejo, da so v južni Afriki rudarili že 100.000 let p.n.št. Seveda ni dokazov, da so ljudje v kameni dobi lahko vrtali jaške v zemljo in iskali dragoceno kovino in zakaj bi potrebovali kopati zlato?

Se kdo strinja s tem? In kje se da dobiti več informacij o tem. Po moji logiki se to v se ujema z mojim mišljenjem na svet. Mislim da časovni trak niti približno ni TO kar je nekoč bilo!

brcoman

zg. draga 29

Odgovor Napisal/-a brcoman »

ja nebi reku da to

Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

No, na dvanajstem planetu pa res mora biti zelo toplo, a ne? Ravno prav za toplice.

dejan
Prispevkov: 12
Pridružen: 14.3.2003 11:24
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a dejan »

a še koga zanima kaj hudiča so tolk rabil to zlato rudo. zlato ni ravno preveč tehnično uporabna kovina.
sicer pa tako napredna civilizacija, ki so znali potovati po vesolju, niso pa znali s pomočjo jedrskih reakcij ustvarit zlato.

tale je res mal za lase privlečena.

TechnoShaman Level 3
Prispevkov: 11
Pridružen: 26.2.2003 21:16
Kraj: Event Horizon
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a TechnoShaman Level 3 »

Hmm... naceloma smo se tud mi naucil potovat po vesolju (luna, mars, space station,...) in glede na to, da naj bi imel ta 12. planet tako tirnico, ki se zelo pribliza zemlji, je smiselno sklepati, da se pac takrat odpravijo na en krajsi "trzni obisk" po tehnicno zelo uporabno kovino.

Tukaj se mi zdi edina neznanka,... kako se je na takem planetu sploh razvila civiliziacija. No ja... pa tudi ni mogoce odvrc kako hipotezo o "zelo razvitih prednikih", ki so zapustili zemljo med kakim holokavstom (Atlantida & such).

:?

Aja, pa zgleda jim ni postekala znanost z imenom Alkemija. ;)

Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

kaj folk misle da so vsi v vesolju nori na zlato.....

pa ljudje ej zlato je za nezemljana tko kot huligari kovina za zemljane..

who cares

Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Zakon!!!
full dobra teorija- men se tud to zdi bol logičn kot da je adam nastal kr tak iz nič :idea:

drugačen

Odgovor Napisal/-a drugačen »

zveni zelo znanstveno fantastično,n verjameš v to kar si rekel?če ja imaš probleme

Oz
Prispevkov: 5
Pridružen: 24.5.2003 0:17
Kraj: Slov. Konjice
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oz »

Preveč me spominja na Star trek, čeprav sem njihov fan. Preveč tistih tipičnih človeških lastnosti. Zlato? Hm, preveč predvidljivo!!

*Bučka*
Prispevkov: 5
Pridružen: 9.6.2003 13:32
Kraj: Velenje

Hm

Odgovor Napisal/-a *Bučka* »

a ne bi blo bol prav izvor človeka? :wink:

Franko
Prispevkov: 174
Pridružen: 15.1.2003 23:35

Odgovor Napisal/-a Franko »

Da ne bom počil od smeha...traparija...hej, kaj pa če smo nastal iz virusov, ko se je kakšen takle 'nezemljan' podelal za kakšnim kamnom. :D :D

picasso

Re: Izvir ČLOVEKA

Odgovor Napisal/-a picasso »

Odgovor PICASSOU*
Nekoč sem videla film *MOŽ, KI JE PADEL, Z NEBA*, menim, da je resnica podobna le, da smo se potomci Luči majčkeno iztrošili skozi način življenja, ki ni ravno pravi, za naše zdravje.

Gost

Re: Izvir ČLOVEKA

Odgovor Napisal/-a Gost »

Nadaljevanje misli, o filmu Mož, ki je padel, z neba*

Luč je vstopila v gensko kromosonski zapis, kateri je bil še vedno zapisan v lasu prilepljenem v albumu. Nastal je klon. Nadaljevanje tega klona si predstavljam takole:
23 kromosomov, z našim opisom v celoti se razlikuje med žensko in moškim, kar opravičujem z razlogom, da kromosomi moškega XX prenašajo Luč, ženski XY, pa ji dajejo dom... Kot na dlani Ti je, da moški radi ljubite ženske, nam pa ni do kvantitete ampak do kvalitete in priznaj, da bo potrebno načrtovati potomce, ter jih vzgajati z ljubeznijo, v nasprotnem "izrodki" počnejo vojne, hudobije vidiš povsod. No pa začni -ustvarjaj le dobro* Za dobro ne rabiš ferarija in graščine, tvoje dobro je v tebi, le povabi ga na delo, nahrani ga z zdravo hrano in poduči bližnje kako živeti* Podpis: IZVIR*

Gost

Re: Izvir ČLOVEKA

Odgovor Napisal/-a Gost »

Dodatno k filmi Mož, ki je padel, z neba*

Bezedo kromasonski popravljem v : KRO MASONSKI
Podpis: IZVIR

herman
Prispevkov: 5
Pridružen: 11.9.2003 13:27
Kraj: Kranj
Kontakt:

Re: Izvir ČLOVEKA

Odgovor Napisal/-a herman »

disaster, 12 planet na vsakih 3600 let? a ti mogoče živiš v kašni drugi dimenziji? :?:

poskus pr kašnem producentu, mogoče ti bodo odobril sredstva za kašn b-film...čeprav je ta :roll: šodr mau neizvirn...

Odgovori