Potem pa le!
Sem prebral 1. poglavje/besedilo. Podobno kot Lister opažam, da (vsaj v prvem besedilu) opisov z znanstvenim ozadjem praktično ni. Še tisti, ki so, nekako visijo v zraku: "generator izumov", "štiridimenzionalna rotacijska krivulja". Sicer se zavedam, da gre za uvodno besedilo in da se lahko opisi še razvijejo, vendar bi vseeno že takoj pričakoval za ščepec bolj konkretne navezave (razen če seveda ni tako podajanje namensko oz. del tvojega stila).ajka wrote:Bom vesela kritike, verjamem, da boste imeli marsikaj za pripomnit s fizičnega, ups, fizikalnega vidika.
Oznaka? Satirična antiutopija.
http://nasvidenje.blog.siol.net/2008/07 ... nizacetek/
Tudi sam sem se do solz nasmejal, lotil pa sem se jo tudi relativno pozno (šele pred nekaj leti).mriz wrote:Richard P. Feynman: Surely You're Joking, Mr. Feynman! - pri tej se na široko smejim - mi je prav žal, da sem jo tako dolgo pustil na strani.
Ne še. Bom tudi to ob priliki (mislim, da jo imam v elektronski obliki).mriz wrote:Kaj pa njegova druga taka knjiga, What do you care what other people think? - je enako dobra (če si jo že bral)?