shrink napisal/-a:Seveda verjameš, da obstajajo, pesnik, če pa ti neprestano prišepetavajo (v tvoji moteni glavi) in seveda niso slepi, če pa gledajo skozi tvoja (s hudo motnjo obremenjena) očala.
Ti očitno veš, kako to gre? Se ne morete zmeniti v gumenjaku, koga bi izrinili, kaj ne?
shrink napisal/-a:
Ampak problem je drugje,
Obetavno.
shrink napisal/-a:
moteni trol:
Mirkec, daj no.
shrink napisal/-a:
kljub dejstvu, da si jih zaradi trolanja že dobil po prstih od admina in da te je že več forumašev pozvalo, da prenehaš s trolanjem, ker je skrajno moteče,
Drži, tebe ni pozval nihče. Kako je to mogoče?
shrink napisal/-a:
še vedno verjameš, da nisi moten - au contraire, le troll, vsakdo pri zdravi pameti tvoje konstantno pesnjenje na tem forumu vidi kot simptom psihične motnje.
Čuj, da ne postaneš zelen, Poštar.

Saj veš, kaj je rekel Albert glede zdrave pameti ter o zavesti in reševanju nakopičenih problemov, saj ne potrebuješ podnapisov, kaj ne?
shrink napisal/-a:
In ne skrbi, pesnik, tvoje pesnjenje je zame po default-u še vedno skrito, ga pa občasno odkrivam, da ti pristrižem pesniške peruti.
Ne, po default-u bi moralo biti vidno, a ne? Odločitev o skrivanju je bila tvoja, svobodna volja, kaj češ sedaj, samo ti radovednost ne da miru, no pustimo to.
No kakorkoli, za slepoto ni krivo ravno oko in skrivanje odkrivanja, ki ti itak ne pomaga. Smer je določena, singularnost te pričakuje. Saj veš, fine nastavitve Vesolja vsebujejo tudi črno luknjo tako, da je vse v božjih rokah.
Nisi še povedal, če si videl mavrico?
Siddharta - Le Mavrica
Me rana skeli, zaledenela me kri napaja,
preveliko dozo lepega sem dobil.
A ko pomislim le, da v bistvu sem srečen,
v barvah je naenkrat spet vse...
In še naprej, le mavrica vse bolj bledi,
morda le nebo se temni,
jaz vidim le par, ki odslej
z rokami se zdravi in poglej,
te roke so v ustih bile
in nič ne boli, je le način,
polepša ti dan in spomin,
le juban ti besno, le juban ti besno, le juban ti besno
daj še ti, daj še ti, daj še ti.
Je zame arest azil, je zame arest azil, je zame arest azil?
Ja, sem zgoraj dodal, aha zaključek, ki se glasi: "Že oceniti rast je težavno, še težje je oceniti raztros rasti, hvala Shrink."
Veš naša soseda Cilka, ki je po poklicu cenilka za nepremičnine pravi, da je bistvo zmeraj očem skrito in da je zaupanje potrebno, vendar včasih ni zadostno tako, da nikoli ne veš ali naj ostaneš ali greš ?!