Da si pa kliničen primer, moteni trolej-smolej, pa že vrabčki čivkajo:
Roman napisal/-a: ↑22.6.2017 14:08No, naprej se morava odločiti, ali STR pomeni splošna ali posebna (specialna) teorija relativnosti. S posebno ne moreš razložiti raztezanja vzmeti, vztrajnosti mase in podobnega, lahko pa razložiš podaljšanje časa, skrčenje razdalje in povečanje mase. Pri splošni ne moreš razložiti istega, lahko pa razložiš ukrivljanje prostora-časa zaradi mase. V obeh primerih je Newton dovolj natančen in se nima smisla zapletati z relativnostjo, hitrosti in mase so premajhne. Z optiko sem hotel samo ilustrirati to nesmiselnost.K odgovoru pa me je izzval Leo s svojimi bolnimi oglašanji.
Zatorej, trolej-smolej, marš k praktišerju in nato v krankenhaus na "medikamentozno terapijo z nevroleptiki in anksiolitiki ob istočasni intenzivni psihoterapiji", da se ne boš več "bolno oglašal".vojko napisal/-a: ↑22.4.2015 20:52Gotovo! Klinični znaki: produciranje nesmiselnih neologizmov tipashrink napisal/-a:Kaj praviš, vojko, a se smolejevemu leu kaj slabša klinična slika?
Tošo Asinus Šrink, dadaist, Vojkosrav - exxxpert za jezik, za sravista Vojkosrava, saj sta s Šrinkom specialca za "anallizo", torej "koritno anallizo, od velikega geni alca, koritna analliza Vojkosrava Kumrovaškega, Bravo Šrinko, ples kvakcov na njegovo oslovsko torblenje v ritmu magarca, trobla Tošo Asinus Šrink, višek SLAMANTIKE – SLAMANTIKI, nadražena adrenalinska opica s trmo večjo od osla - s trmo magarca, Kralj Asinus Šrinkus - Kralj šarlatanstva in kvakcev, si expert izmikavstva (linki linki) in res poden, hobbitističen gramatik Vojkosrav, Ti se špilaj s Hugoovimi (po Šrinku - Hubble, Hubbleov) trolli, kar se za tako trolo kot si, tudi spodobi, zdaj si že nobel asinus na kvadrat,
kaže na resno deteriorizacijo klinične slike, ki prehaja iz obsesivno-kompulzivne osebnostne motnje v osebnostno motnjo tipa "haltlos" ("Haltlos" is a German word which means drifting, aimless, irresponsible).
Indicirana je medikamentozna terapija z nevroleptiki in anksiolitiki ob istočasni intenzivni psihoterapiji.
Jutri pa spet vizita z moje strani.