kaj je um

Kaj bi bilo, če bi lahko ... ?
Uporabniški avatar
celica
Prispevkov: 858
Pridružen: 3.1.2006 22:08

kaj je um

Odgovor Napisal/-a celica »

Kaj je um

To tukaj objavljam prvič v malo bolj strnjeni obliki.pisanje temelji na mojih večletnih raziskavah poti uma in njegov razvoj.Ker to besedilo ni pisano v jeziku dosedanje uradne znanosti.bo za marsikaterega popolna novost.Brez tega pač ne gre.

Um je zbirka podatkov,katere je človek ustvarjal v času njegovega življenja.
Um je produkt človeškega ustvarjanja preko raznih oblik misli, idej,študija, kombinacij drugih zbirk podatkov,katere je oblikoval drug človek.

Um je sestavljen iz osnovne frekvence po kateri potujejo informacije,in informacije ki jih oblikuje človek ter centri v katerih se zbirajo človekove oddane informacije - spomin.

Vsak človek ko se rodi ima svojo oddajno frekvenco znotraj širokega polja prenosne frekvence.Zato ima vsak človek svoj spomin in s tem svoj center informacij v katere spravlja informacije in jih tudi črpa.Center je lahko sestavljen iz več manjših skupin ki so lahko razporejeni po celi zemlji.Centri so v trdnih kristalih,kjerkoli na zemlji.
Tu kot vidite človeški spomin ni v možganih.Tu v tem primeru možgani delujejo 100%,skupaj s celim telesom.Zato je za prejem in oddajo informacij katere prihajajo skozi telo v posamezne dele možgan,in nato obdelane informacije iz možgan potujejo tudi preko telesa v center (bomo rekli kar dušo,da bo bolj razumljivo).

Tako možgani lahko sprejemajo in oddajajo samo tiste informacije,katere je telo trenutno sposobno prejeti in oddati.Tu so seveda važne še trenutne razmere prenosnih frkvenc - okolja v katerem se gibljemo (ni na vsakem mestu na zemlji enaka dostopnost do popolne prenosne frekvence,pri tem mislim celotni spekter prenosne frekvence kateri je potreben za prenos naših informacij,potem naj pa to bodo prihajajoče, kot odhajajoče informacije.
Podobno um deluje tudi pri živalih,vendar z veliko manjšim številom informacij,ter seveda na drugih frekvencah.

Za pretok uma je torej potrebno naše telo in magnetno valovanje zemlje,brez teh dveh dejavnikov ni pretoka uma.Zakaj je magnetno valovanje pogoj za obstoj (mislim bolj kot kateri drugi pojav)- zato ker je magnetizem osnova drugih pojavov.
Ta razvoj,pot in oblika uma ni direktno znanstveno potrjena,se pa lahko vidi pri raznih oblikah tehnik ki jih uporablja človek.Ene od teh so : Telepatija - pri kateri je nemogoč prenos informacij če le te ne potujejo na tak način kot sem jih opisal.Poleg tega je telepatijo verjetno poiskusil tudi že vsak človek in ve da če vloži zadostno količino energije,se le ta odraža tudi v tistem na katerega je mislil.Tu so še hipnoze,regresije,razna zdravljenja na daljavo ali pa od blizu,živalsko reagiranje na naše počutje in še bi se kaj našlo.

Zanimivo je spoznanje,da ko sprejmemo neko informacijo,vemo da je skoraj nemogoče da je po domače rečeno zrasla na našem zelniku.Če podrobno analiziramo informacijo vidimo da se nikoli nismo ukvarjali s to problematiko,ne z branjem,pogovorom ali drugo obliko pridobivanja informacij.Tu je sedaj naše telo v takem stanju,da lahko prejme informacijo ki se navezuje na temo o kateri smo včasih razmišljali,sedaj pa se je dopolnila ali pa celo popolnoma preoblikovala.Ta informacija pa lahko pride samo iz drugega centra,ali bolj razumljivo od drugega človeka zapisi v kombinaciji z našo informacijo.
Bolj gremo časovno nazaj v zgodovino,težje dobimo informacije,zakaj?
Ker je tedaj obstojal drugi frekvenčni pas, osnova frekvenčnega pretoka informacij.


LP

Roman
Prispevkov: 6600
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Odgovor Napisal/-a Roman »

Celica, tvoje razmišljanje je sicer zanimivo, vprašanje pa je, v kolikšni meri je tudi resnično. Glede na to, da imaš za seboj večletne raziskave uma, me zanima naslednje:
- Kaj je frekvenca? Kolikšna je? Si jo izmeril?
- Govoriš o kristalih s spominom. Si že kakšnega videl, ali samo ugibaš?
- Zakaj ignoriraš pojave, katerih osnova ni magnetizem?
- Zakaj ignoriraš drugačne razlage hipnoze in regresije?
- Zakaj ignoriraš nezavedno dogajanje v naših možganih?
- Dosedaj telepatija še ni bila potrjena (v najboljšem primeru gre za nezavedni prenos informacij, večinoma pa za goljufijo ali slučaj). Misliš, da boš prvi?

Da ne bo nesporazuma, podpiram tovrstne raziskave, a naj bodo pošteno opravljene.

Uporabniški avatar
mriz
Prispevkov: 2036
Pridružen: 13.5.2004 23:52
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a mriz »

celica napisal/-a:Za pretok uma je torej potrebno naše telo in magnetno valovanje zemlje,brez teh dveh dejavnikov ni pretoka uma.
Okoli tega sem te že vprašal v temi o nastanku uma, a mi nisi zadeve pojasnil... mogoče mi boš zdaj:

Ali to pomeni da človeški um ne bi deloval nekje sredi praznine vesolja? (Na to si odgovoril, da sredi vesolja um ne bi deloval, zato me je zanimalo dalje:)

Se kvaliteta delovanja (oz. pretok) manjša z razdaljo (od Zemlje) ali nekje za Luno naenkrat prekine?


Mimogrede, mislim da človeka ne moreš hipnotizirati brez 'normalnega' stika z njim (brez da bi te videl in/ali slišal). Zakaj bi torej tu zraven mešal magnetno valovanje oz. prenosne frekvence?

Uporabniški avatar
celica
Prispevkov: 858
Pridružen: 3.1.2006 22:08

Odgovor Napisal/-a celica »

ROMAN
1 Kaj je frekvenca? Kolikšna je? Si jo izmeril?
2 Govoriš o kristalih s spominom. Si že kakšnega videl, ali samo ugibaš?
3 Zakaj ignoriraš pojave, katerih osnova ni magnetizem?
4 Zakaj ignoriraš drugačne razlage hipnoze in regresije?
5 Zakaj ignoriraš nezavedno dogajanje v naših možganih?
6 Dosedaj telepatija še ni bila potrjena (v najboljšem primeru gre za nezavedni prenos informacij, večinoma pa za goljufijo ali slučaj). Misliš, da boš prvi?

ODGOVOR
1.Ne zaenkrat še nimam frekvence,upam da mi bo razvoj meritev to omogočil.Zaenkrat sem pri dokazovanju meritev predpotresnih signalov in vrteči postelji,vendar o tem nebi debatiral ker sta patenta.

2.drugi odgovor se navezuje na prvega,če bi poznal frekvenco,bi tudi vedel v katerih kristalih se to dogaja.Zato predvidevam na podlagi dogajanj in odkritij v znanosti,kar je razlika od ugibanja.

3.Žal je za vse pojave osnova magnetizem,kot abeceda pri besedah in stavkih ter tako naprej.Vsaka energija je spremenjeno magnetno valovanje.Ne razumem zakaj nebi v nadaljevanju poteka neke energije ne upošteval osnovo.Je osnova kaj drugega?

4.Pri obeh rabiš pretok energije,to mislim da ni sporno.Pretok energije se pa lahko vrši samo preko prenosne energije.

5.To vprašanje je malo čudno,ali mar poznamo nezavedno dogajanje v naših možganih?

6.Sam že deloma priznavaš.Mislim pa da ni človeka da nebi izkusil to na lastni koži in to se dejansko zgodi,ne zanima me pa če je to ravno slučajno,ker je tu pomanjkanje znanosti.Znanstveno utemeljeno pa se vprašanje verjetno navezuje na prvo vpašanje.Vem da ne bom prvi ker se to že dogaja z raznimi mantrami v raznih tehnikah,pa vzemi glasbo,TV,vero,knjigo,itd..Vse to dokazano z meritvami pa bomo še videli v prihodnjem času.
Ja ne gre se mi za goljufijo ali za to da bi bil prvi,tudi za trženje ne toliko,drugače tu tudi nebi pisal.Velikokrat je napisana beseda Zakaj ignoriraš,Pišem pač tisto kar vem da je smiselno za bodočo znanost.Čas teče naprej in s tem tudi znanost,zato se ne oziram na besedo ignoranca,je brez smisla,saj čas tako ali tako pokaže pravo pot.

Lp.

Uporabniški avatar
celica
Prispevkov: 858
Pridružen: 3.1.2006 22:08

Odgovor Napisal/-a celica »

MRIZ
1.Okoli tega sem te že vprašal v temi o nastanku uma, a mi nisi zadeve pojasnil... mogoče mi boš zdaj:
Ali to pomeni da človeški um ne bi deloval nekje sredi praznine vesolja? (Na to si odgovoril, da sredi vesolja um ne bi deloval, zato me je zanimalo dalje:)

2.Se kvaliteta delovanja (oz. pretok) manjša z razdaljo (od Zemlje) ali nekje za Luno naenkrat prekine?

3.Mimogrede, mislim da človeka ne moreš hipnotizirati brez 'normalnega' stika z njim (brez da bi te videl in/ali slišal). Zakaj bi torej tu zraven mešal magnetno valovanje oz. prenosne frekvence?


Odgovor

1.Praznine vesolja,ja verjetno sem premalo podrobno obrazložil.V vesolju ni praznine,vsaj za mene ne.Vse vesolje je prepleteno z magnetnim silnicam,ki tvorijo take in drugačne energije,ali magnetna valovanja v nadaljevanju,ki jih povzroča tisto kar bereš v knjigah o vesolju in tudi stvari ki še niso odkrite.Človeški um ne deluje na drugi prenosni energiji kot tej po kateri deluje sedaj.V vesolju pa se ustvarjajo popolnoma drugačne oblike v samem spektru.Sicer pa to lahko vprašaš tiste ki so poizkušali zapustiti našo orbito.

2.Predvidevam da je konec normalnega pretoka,če ne celo nemogoč,ko prideš izven zemljinega gravitacijskega polja.Tu mislim da se stvar zaključi.

3.Vidim da nisi bil pri Koperfildu na predstavi,ali njimu podobnim,tudi cela dvorana lahko vriska,brez direktnega kontakta oči.Poiskusi pa boš videl.

Lp.

Uporabniški avatar
mriz
Prispevkov: 2036
Pridružen: 13.5.2004 23:52
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a mriz »

celica napisal/-a:Človeški um ne deluje na drugi prenosni energiji kot tej po kateri deluje sedaj. V vesolju pa se ustvarjajo popolnoma drugačne oblike v samem spektru.
No, rekel si da je za pretok uma nujno magnetno polje zemlje. Ne vem če sem čisto razumel...ali bi v vesolju um popolnoma prenehal delovati ali bi začel delovati čisto drugače (po domače, bi se mi sredi vesolja zmešalo)?
In še, ali bi morebitno prenehanje bilo samo začasno? Torej na neki razdalji bi hm, verjetno umrli (saj telesne funkcije očitno ne bi delovale), ob vrnitvi v varno cono pa spet postali živi?
Sicer pa to lahko vprašaš tiste ki so poizkušali zapustiti našo orbito.
Bolj težko, nikogar takega ne poznam (pa še, mislim da nihče sploh ni šel dalj kot do Lune, ki pa še je v naši orbiti, a ne?). Če pa želiš morebitne spremembe v psihi astronavtov pripisati spremembi magnetnega polja bi pa rekel da si ga konkretno zabluzil, se mi zdi da ne upoštevaš čisto običajnih faktorjev.
Predvidevam da je konec normalnega pretoka,če ne celo nemogoč,ko prideš izven zemljinega gravitacijskega polja.Tu mislim da se stvar zaključi.
Kaj zdaj, gravitacijskega polja ali magnetnega? Kolikor vem to ni isto. Torej, se lahko takoj odpovemo kakšni misiji (s človeško posadko) na Mars?
Vidim da nisi bil pri Koperfildu na predstavi,ali njimu podobnim,tudi cela dvorana lahko vriska,brez direktnega kontakta oči.Poiskusi pa boš videl.
Imaš prav, to bi bil eden zadnjih dogodkov kjer bi me našel. Pa še, nikjer nisem hipnozo (čeprav bi rekel da sma zdaj že zašla v sugestivne vode) omejil na stik z očmi. Rekel sem samo, da morajo informacije priti ali skozi gledanje ali poslušanje (pa čeprav nezavedno, kar je sicer ravno finta sugestije). Navsezadnje te lahko kdo hipnotizira s pomočjo glasbe, nikakor pa ne brez osebnega stika ali (čisto fizičnih) pripomočkov.

Roman
Prispevkov: 6600
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Odgovor Napisal/-a Roman »

celica napisal/-a:Ne zaenkrat še nimam frekvence,upam da mi bo razvoj meritev to omogočil.
Normalno je, da se znanstvene teorije začnejo z nepreverjenimi hipotezami, domnevami. Ampak ti govoriš o frekvencah (magnetizma) kot o nespornem dejstvu, ki ga bo lahko znanost samo še potrdila.
Zato predvidevam na podlagi dogajanj in odkritij v znanosti,kar je razlika od ugibanja.
Mi zaupaš, katera so ta odkritja?
Žal je za vse pojave osnova magnetizem
Na srečo to ne drži. Če je verjeti znanstvenikom, je bila na začetku ena sama prasila, ki se je potem razcepila na dva dela, od katerih en del je gravitacijska sila, drugi del pa se je kasneje spet razcepil na električno, močno in šibko silo. Magnetizem kot posledica gibanja naboja pride nazadnje. La kako bi lahko bil osnova?
Je osnova kaj drugega?
Zakaj ne? Gravitacije ne povzroča magnetizem.
To vprašanje je malo čudno,ali mar poznamo nezavedno dogajanje v naših možganih?
Vemo, da je, in o njem tudi marsikaj vemo.
Sam že deloma priznavaš.
Od kod ti tak občutek? Informacije se prenašajo po sredstvu, telepatija pa je definirana z odsotnostjo sredstva, celo tudi časa. Naključno ugibanje ne velja, nezavedno branje govorice telesa tudi ne. Kaj ti še preostane? Sem te že vprašal, če si že slišal za Jamesa Randija?
Pišem pač tisto kar vem da je smiselno za bodočo znanost.
Nič ni narobe s tem. Ti pa svetujem, da se vsaj malo poglobiš tudi v obstoječe znanje. Ni vse za odmet.

Uporabniški avatar
MAVER|CK
Prispevkov: 880
Pridružen: 27.5.2005 16:34
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MAVER|CK »

Smorn, zakaj potem jaz ne zaznam taksnih frekvenc, kot jih je zaznal Newton, Einstein ali pa Stephen Hawkings:) hehe

Ce bi bil res lahko vsi um sprejemali kot gsm signal bi bilo noro! Vsi bi bili dr. vsega:) hehe

Lp,

Uporabniški avatar
celica
Prispevkov: 858
Pridružen: 3.1.2006 22:08

Odgovor Napisal/-a celica »

Roman

1.Na srečo to ne drži. Če je verjeti znanstvenikom, je bila na začetku ena sama prasila, ki se je potem razcepila na dva dela, od katerih en del je gravitacijska sila, drugi del pa se je kasneje spet razcepil na električno, močno in šibko silo. Magnetizem kot posledica gibanja naboja pride nazadnje. La kako bi lahko bil osnova?

2.Zakaj ne? Gravitacije ne povzroča magnetizem.

3.Vemo, da je, in o njem tudi marsikaj vemo.

4.Od kod ti tak občutek? Informacije se prenašajo po sredstvu, telepatija pa je definirana z odsotnostjo sredstva, celo tudi časa. Naključno ugibanje ne velja, nezavedno branje govorice telesa tudi ne. Kaj ti še preostane? Sem te že vprašal, če si že slišal za Jamesa Randija?


Odgovor

Na prvo in drugo: Ja, je s tem kaj naribe,to je nesporno dejstvo.Tako seveda trdim jaz,ki pa moram še dokazat.Glede odkritij ok bom popravil,glasilo naj bi se: dosedanje znanstveno delo na tem področju,ker odkrili so pa res malo-se oproščam.

1.Ja Roman žal je tako kot pravim,brez tega se ne zgodi ničesar.Gledam trenutno in me ne zanima prasila in razne cepitve,kar je lahko tralala,saj še ni nič dokazanega.Magnetizem kot posledica gibanja naboja pride nazadnje,tu pa nimam besed če to ne kapiraš.Kako se bo naboj gibal če ni...da ne pišem vedno isto besedo.

2.Nič nisi napisal kaj bi lahko bilo.Kdo pa povzroča v osnovi gravitacijo - gravitoni?O tem bomo debatirali drugje,ker tema je um.

3.No če bi bilo to res kar praviš,bi tu napisal najman celo stran.

4.Če razmišljaš po tistem kar sem napisal v prvem pisanju,ti bo takoj jasno,da ko oddaš neko energijo v svoj center,le ta operira nadalje z drugimi centri (center - tvoj spomin).Vsako stvar ki jo delaš moraš izbrati tudi pravo metodo dela.To je znano, da se te informacije prenašajo.Za začetek je to zadosten podatek,ker vemo da to obstaja,potem je pa lahko takoj ali kasneje.Če ta pretok informacij obstaja,mora obstajati tudi sredstvo - po tvoje,čeprav se mi bolje sliši prenosni medij ali prenosna frekvenca,v skrajnem tudi eter.Torej nikakor ne bo držalo da telepatija deluje v odsotnosti sredstva.Da ne govorim o času,Vsaka energija
je pogojena s časom.Če ni časa ni energije.

Ja vidim da kar rad svetuješ knjigo Jamesa Randija? Mogoče jo bom res prebral,če mi bo dopuščal čas.
Nobena stvar ni za odmet,sploh obstoječe znanje,vendar je potrebno dati na stran neustrezno.

Lp.

Uporabniški avatar
celica
Prispevkov: 858
Pridružen: 3.1.2006 22:08

Odgovor Napisal/-a celica »

MAVER|CK

1.Smorn, zakaj potem jaz ne zaznam taksnih frekvenc, kot jih je zaznal Newton, Einstein ali pa Stephen Hawkings:) hehe
Ce bi bil res lahko vsi um sprejemali kot gsm signal bi bilo noro! Vsi bi bili dr. vsega:) hehe

Odgovor
Šmorn je če ne kapiraš.
Lp.

Uporabniški avatar
celica
Prispevkov: 858
Pridružen: 3.1.2006 22:08

Odgovor Napisal/-a celica »

mriz

1.(po domače, bi se mi sredi vesolja zmešalo)?

2.ob vrnitvi v varno cono pa spet postali živi?

3.Če pa želiš morebitne spremembe v psihi astronavtov pripisati spremembi magnetnega polja bi pa rekel da si ga konkretno zabluzil, se mi zdi da ne upoštevaš čisto običajnih faktorjev.

4.Kaj zdaj, gravitacijskega polja ali magnetnega? Kolikor vem to ni isto. Torej, se lahko takoj odpovemo kakšni misiji (s človeško posadko) na Mars?

5.to bi bil eden zadnjih dogodkov kjer bi me našel.


Odgovor

1.Nobenemu dojenčku se še ni zmešalo.Vendar pa v vesolju tudi nebi vedel da se ti je.Ko že toliko govorite o knjigah,si preberi kakšno knjigo o potaplanju.

2. Če si enkrat mrtu si verjetno mrtu - o tem nebi.Če pa še živiš pa je Odvisno od
oddaljenosti in poškodb.

3.Ja ker astronavt je pa bil izven dosega.Tistega ni več če je že bil.

4.Če se hočeš pogovarjati o tej temi moraš poznati tudi to.Znanost je lahko precej
široka,odvisno od tega kdaj prideš do zaključka nekega primera.Zapomni se ta stavek.

Lp.

Roman
Prispevkov: 6600
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Odgovor Napisal/-a Roman »

Pravzaprav nisem mislil knjige (niti ne vem za nobeno njegovo knjigo), ampak http://www.randi.org/, še posebej njegov Million Dollar Challenge.

Uporabniški avatar
Aniviller
Prispevkov: 7263
Pridružen: 15.11.2004 18:16

Odgovor Napisal/-a Aniviller »

Samo ena malenkost: ti hipoteticni kristali, iz katerega koli materiala bi ze bili: unicenje kristala bi po tvoje rezultiralo v amneziji ali kaj?

Pa se na tvojo bolestno navezanost na magnetizem: mogoce te navdaja z domisljijo ker so magnetni pojavi manj izraziti v naravi, ampak polje kot tako je popolnoma enakovredno, celo dualno elektricnemu. Valovanja sploh ne mores imeti brez obojega-elektromagnetnega polja. To je pa frekvencno ze dodobra raziskano. Mozgani sicer oddajajo EM valove (EEG), ampak da bi bili pa na "radijski" zvezi z nekimi resonatorji v zemlji je zadeva presibka. Se posebej, signal teh kristalov bi zaznali ce bi bili tako mocni da bi ga vsak sprejemal na svoji frekvenci. Frekvencno obmocje bi lahko bilo pa kvecjemu na skali pod nekaj Hz, s katerimi sploh ne mores prenesti neke informacije v zmernem casu. Lepo prosim, povej mi svojo frekvenco, hocem Megahertze. Mogoce te celo ujamem na radijskem sprejemniku :D
2.Nič nisi napisal kaj bi lahko bilo.Kdo pa povzroča v osnovi gravitacijo - gravitoni?O tem bomo debatirali drugje,ker tema je um.
Gravitacijo povzroca masa/energija. Ce pa najdes povezavo med gravitacijo in ostalimi silami ti pa nobelova nagrada ne uide, torej se ti splaca zadevo dokazati ne ne-metafizicen nacin 8)
1.Praznine vesolja,ja verjetno sem premalo podrobno obrazložil.V vesolju ni praznine,vsaj za mene ne.Vse vesolje je prepleteno z magnetnim silnicam,ki tvorijo take in drugačne energije,ali magnetna valovanja v nadaljevanju,ki jih povzroča tisto kar bereš v knjigah o vesolju in tudi stvari ki še niso odkrite.Človeški um ne deluje na drugi prenosni energiji kot tej po kateri deluje sedaj.V vesolju pa se ustvarjajo popolnoma drugačne oblike v samem spektru.Sicer pa to lahko vprašaš tiste ki so poizkušali zapustiti našo orbito.
Po tvoje bi bila nevtronska zvezda najbolj inteligenten objekt v vesolju oz. najboljsi zivljenski prostor.... he-he.
Bolj gremo časovno nazaj v zgodovino,težje dobimo informacije,zakaj?
Ker je tedaj obstojal drugi frekvenčni pas, osnova frekvenčnega pretoka informacij.
Bojim se da unicenje pisnih virov in izgube pri ustnem izrocilu nimajo velike veze z menjavo frekvencnega obmocja.

Lahko noc, upam da ti aurora borealis ne povzroci motenj v spancu :D :D

Uporabniški avatar
mriz
Prispevkov: 2036
Pridružen: 13.5.2004 23:52
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a mriz »

celica napisal/-a:Ko že toliko govorite o knjigah,si preberi kakšno knjigo o potaplanju.
Ne mi rečt da tudi na potapljače vpliva sprememba magnetnega polja :shock:

Če pa še živiš pa je Odvisno od
oddaljenosti in poškodb.
Torej, za kakšno minuto bi lahko šel izven varnega območja pretoka uma?
Ja ker astronavt je pa bil izven dosega.Tistega ni več če je že bil.
Spremembe v psihi so zelo možne že za te ki so po tvoje v varnem območju. Torej ni potrebe po vsiljevanju faktorja spremembe magnetnega polja. Za področje izven orbite pa si zaenkrat res lahko namisliš kar želiš.

Če se hočeš pogovarjati o tej temi moraš poznati tudi to.Znanost je lahko precej
široka,odvisno od tega kdaj prideš do zaključka nekega primera.Zapomni se ta stavek.
Hm, 'poznati to' in hoditi na predstave za mene ni isto. Tudi nisem rekel da se o tem nočem pogovarjati, osebno le preziram takšne kljukce kot je Copperfield.

Mimogrede, 5 vprašanj in 4 odgovori? Upam da sem pravilno povezal...
Aniviller napisal/-a:Lahko noc, upam da ti aurora borealis ne povzroci motenj v spancu :D :D


Po moje pa celica nima motenj v spancu... klik, man. (brez zamere, malo heca mora bit :) )

Roman
Prispevkov: 6600
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Odgovor Napisal/-a Roman »

mriz napisal/-a:osebno le preziram takšne kljukce kot je Copperfield.
Tega pa ne razumem. Zakaj preziraš? Služi denar in zabava občinstvo. Ne spominjam se, da bi kdaj izjavil, da so njegove čarovnije kaj več kot dobro naštudirani triki.

Odgovori