Replike na smetenja trolov

Zanima me...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
vojko
Prispevkov: 11767
Pridružen: 29.5.2004 15:18
Kraj: LIMBUŠ
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a vojko »

shrink napisal/-a:
7.3.2019 0:59
Hah, natroleon, spet pričakovano moteno trolaš, ampak tokrat v pravem podforumu.

Čudim pa se seveda le temu, da tvoji podučiteljski pameti še vedno ni potegnilo, da tvoje imbecilne kritike niti opazil nisem, preden sem dokončal post: to lahko vsakdo sklepa (razen cvangsštoruncev tvojega kova) glede na dejstvo, da si se moteno odzval 6 minut po objavi mojega nedokončanega posta, ki sem ga dokončal 10 minut po tvojem motenem oglašanju. :lol:

Vsakomur pri zdravi pameti bi tudi potegnilo, da imam (očitno sedanji default - poglej v slovar, kaj to pomeni, če ti slučajno dela težave tudi ta beseda, du krank troll aus tirol :lol: ) naštiman forum v angleščini; samo zate slikovni material, jodlar:

IMG_20190307_005020.jpg

Kar se tiče ne rabe dvojine, pa je to v primerjavi s tvojo jodlarsko polpismenostjo - da spet spomnimo naključnega bralca na cvetober tvoje slovenščine:

"materjalizem", "miljon", "očitavati", "izmikavstvo,"

minoren lapsus. Sicer pa se na tem forumu tudi že dolgo ve, kdo je "šarlatanček" - izredna ponovitev za naključnega bralca:
gcn64 napisal/-a:Smolej, kaj še vedno jočeš, ker noben fizikalno izobražen nikoli ne pritrdi tebi?
smolejleo napisal/-a:Razumljivost "fizike" je nedvomno povezana z osebnim prepričanjem.
lol
smolejleo napisal/-a:Tebi, Asinus Šrinkel je seveda vse jasno in to temelji na tvojem osebnem (zmotnem) prepričanju, da je samo tvoja razlaga edina in pravilna.
Katera pa bo, tvoja?
sprememba kinetične energije - sunek sile
lol
smolejleo napisal/-a:Velikokrat imaš seveda prav, saj prepišeš uradno sprejete ali najbolj razširjene teorije. To ti pa ne pomaga veliko, saj napisanega - prepisanega večinoma ne razumeš, vsekakor pa ne ločiš med naukom, teorijo, tezo, hipotezo.
...tu se najlepše vidi, da nimaš najmanjšega pojma o Shrinkovih odgovorih uporabnikom, ki iščejo fizikalno in/ali matematično pomoč -> razlog je seveda tvoja fizikalno - matematična nepismenost...
smolejleo napisal/-a:Torej Asinus šrinkel, zavedaj se, da sta dve možni hipotezi ali teoriji enakovredni (saj veš, katere pogoje mora kaj takega izpolnjevati), pa naj eni verjame 99,97 % učenjakov, drugi pa le peščica. Večina nima vedno prav!
Tipično šarlatansko nabijanje

Seveda, vsak ki ima vsaj malo pojma o fiziki je kvakec, ti ko si na tem forumu dokazal le to, da še branjevke na tržnici bolje razumejo najenostavnejše fizikalne probleme, si pa velepamet (kateri pa žal nihče ne "sledi" )...

Ti pa še kr lepi debilne slike, s tem zgolj potrjuješ moje zgornje zaključke...
V zvezi s tvojo šarlatansko kritiko kozmologije:
smolejleo napisal/-a:Teorija velikega poka je na majavih temeljih, ne razloži kup zadev in ni nič pomembnega napovedala.
pa človek ne ve, ali bi se smejal, ali jokal.

Lahko pa se seveda z ubogim na duhu vpišeš na "šnelkurc", da ne boš več drugim "miljonkrat" "očitaval" "materjalno" "izmikavstvo."
:!: :D :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Materjalist Vojkosrav - predavatl Kumrovaške Sorbone in Asinus Šrink fon Begne - tu je odgovor:
viewtopic.php?f=21&t=2524&p=125831#p125831

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

smolejleo napisal/-a:
13.3.2019 9:26
osf napisal/-a:
10.3.2019 19:12
shrink napisal/-a:
7.3.2019 20:42
Ko bo tebi potegnilo, da si neuk polpismen (skratka: ubogi na duhu) trol, se ne bo več oglašal, dokler ne boš uspešno zaključil OŠ tečaja. :lol:
Vidim kaj znas.
Šrinkolino, pohvalno da se držiš lastnih napotkov. Potrudi se in uspešno zaključi OŠ tečaj.
Takoj za tabo, trolej-smolej, t.j. ko boš "odusvojil" svojo jodlarščino:
"materjalizem", "miljon", "očitavati", "izmikavstvo,"
:lol:
Vsaj "Preview in Submit" ter nekaj sklanjatev boš moral osvojiti in usvojiti, potem pa začni redno pisati.
Ni moj problem, če ti dela težave angleščina, napoleotrol. Sicer pa najprej sam "odusvoji" zgoraj omenjeno, pa se spet oglasi (pa mimogrede obišči še praktišerja, da te napoti k frojdu). :lol:
Te pa razumemo, da iz oblazinjenih soban težko pošlješ kakšno informacijo - so ti vzeli pravico "glasa"! :lol:
V imenu koga pa spet moteno trolaš v prvi osebi množine, trolej-smolej? Morda v imenu vseh motenih pameti v tvoji podučiteljski glavi? Ali pa je morda v jodlariji običaj, da vikate same sebe: "Tut mir lajd, vir zind unterlerer trolej-smolej fon dunkel keler"? (n-tič)

Sicer pa pričakovano spet haluciniraš o "odklopljenosti". Daj, no, zaupaj nam, zakaj si pa sam bil odklopljen 7. in 8.3.? Ti je morda šulajter zaklenil dunkel keller? :lol:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

smolejleo napisal/-a:
9.3.2019 8:55
shrink napisal/-a:
7.3.2019 1:31
smolejleo napisal/-a:
6.3.2019 10:20

Tu sta dva experta za naslednje leto to napovedovala že davnega leta 2015.
Samo zate, trolej-smolej:

Dark Matter at the Large Hadron Collider Workshop in Spring 2016

:lol:
Šrinkolini, zelo dobre teme za delavnico. Končala se je 1. aprila 2016. No, pa povej, kakšne so bile ugotovitve oziroma "kaj bolj jasnega v zvezi z naravo temne snovi" kot si napovedal, na to temo.
In prej napiši, ali je v stilu prvega aprila, ali "izmikavta" "experta" Šrinka - Psihiča (uradni prevod) ali šefa Asinusa Šrinka, ki je še pod vplivom karnevala!

P S, če te pa kot smetarja kaj zanima, pa lepo vprašaj za pojasnilo, da ne boš Trola in Trol.
Vidim, da reankarnacija ni uspela - zato ti vsi, ki bi ti radi pomagali, poklanjamo naslednjo popevko:
https://www.youtube.com/watch?v=LEKUio49wKg
Nič ne bo, natroleon: polpismenim in neizobraženim jodlarskim podučiteljem ne mislim dajati razlag - naj se obrnejo na kakšno tršico. Kar se tiče cvangsštorung imbecilnega lepljenja videov, pa naj se obrnejo na frojda za ustrezno medikamentozno terapijo. :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Šrinkolini, jaz sem na netu, kadar jaz želim. Tebi se mi pa ne ljubi vedno pisati odgovorov - saj veš - takemu trmoglavcu, večjemu kot osel - samo z magaracem te lahko primerjamo, nima smisla pisati. Ko sadiš cvetke v šolskem kotičku, opozorim nadobudne naravoslovce, naj z veliko rezervo berejo tvoje - naravooslovske odgovore.
Tu dokazuješ, da si največji smetar, trol in trola. Lepo se izmakni spet nazaj v (.), da boš po tednu, dveh spet s polno energijo, predvsem temno, za katero si expert, smetil po vseh temah.
Torej - vježbaj..., mogoče boš osvojil kakšno tršico, z njeno pomočjo pa usvoji sklone in tisto -preview / submit, da ne boš spet kaj napačnega kliknil.

P S, že veš zakaj nimaš vezalk na čevljih, temveč na rokavih!? :lol:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

Hah, napoleotrol, če te ne bi toliko dajala cvangsštorung, bi ti najbrž bilo jasno, da sem tudi sam "na netu, kadar jaz želim." A vse dokler ne boš ozdravljen svoje hude motnje, ti pač to ne bo potegnilo in boš seveda še naprej moteno smetil (z enim in istim v imbecilnem stilu) po tem forumu. :lol:

P.S. Že davno si bil deležen nasveta:
shrink napisal/-a:
22.6.2015 13:39
... pojdi pogledat v kakšno jodlarsko mesto na kakšno hochschule, da se boš končno znebil dunkel predstav pralca dud in slinčkov. :lol: Pa mimogrede obišči še kak sanatorij, saj veš: takšnega s prostornimi svetlimi sobanami, kjer pacienti letajo okoli s prav posebno dolgimi rokavi (to bo primerna osvežitev zate, podučitelj, glede na dosedanje kratke hlače). :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Šrinkolini, mojster izmikanja - izmikavt, podobno izpeljano kot prevarant. Že davno sem ti napisal:
smolejleo napisal/-a:
28.7.2017 7:39
Asinus Šrink, tu si napisal:
shrink napisal/-a:
27.7.2017 22:30

Mimogrede, trolej-smolej, kako tvoja motena jodlarska logika pojasni, da sem že tretji dan zapored na internetu? :lol:
Zelo si priden, da si že tretji dan zapored na internetu. Vesten in vztrajen! Toda obljubil si:

shrink napisal/-a:
30.6.2017 19:42

Ampak da bom pokazal, kako si s svojimi imbecilnimi sklepi moten, te bom začenši z jutrišnjim dnem vsak dan julija povprašal po zdravju: Kako kaj zdravje, trolej-smolej?
in bi moral že 28x zaporedoma biti tu. Si pa manjkal -3,10,15,17,18,20,21,22,23,24, - 10x si prelomil dano obljubo. Nisi "mož beseda", nisi niti "mož", saj se spet cmeraš in jokcaš, da si zamujene dni nadoknadil s tem, da si v ostalih dnevih umil zobke za naprej in nazaj. Torej noben mož, temveč kratkohlačnik, otroče, razvajeno mamino dete - srednjega spola!

Šrinkolino, jaz bom še naprej opominjal na napake v tvojih odgovorih, ne zaradi tebe, zaradi novih dobrovernih nadobudnih navdušencev naravoslovja, ki zaidejo na kvarkadabro!

In še enkrat - če bi bili odgovori v šolskem kotičku strokovni, pravilni, napisani v spoštljivem tonu,...., bi se ti navdušenci vračali na portal. Dokler pa to bitje - Šrink (ni mož - glej zgoraj) piše odgovore v katerih so napake, so v žaljivem tonu, so samo linki na večinoma angleško verzijo wikipedije, ... ne bom našteval naprej - odgovori so podn, toliko časa bo ta forum KVAKKADABRA, KAKKADABRA z vedno manj obiska. Dobite že človeka ki je strokovno, didaktično, metodološko sposoben odgovarjati na vprašanja - Šrinka pa odstranite vsaj iz šolskega kotička. Ne spada tja, spada v kot!
Vidiš kako je s tem. Ko ti pa uspe uiti s "ketne" , zasmetiš po vseh temah v forumu.

Dokazano si trol in trola, kralj asinus brez trona!

Ker težko razumeš prebrano, ti pošiljam še slikico:
Kralj trobezljačev Asinus Šrinko fon Begne z njegovimi poslušnimi Kvakci

Slika

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

In na lepljenje klasične imbecilne slike si že davno dobil odgovor, du krank trol aus tirol:
shrink napisal/-a:
30.6.2017 22:30
Vidim, trolej-smolej, da ti zdravje (tisto mentalno, seveda :lol: ) še vedno nagaja, saj še vedno imbecilno smetiš, seveda tudi z lepljenjem klasične imbecilne slike in imbecilnih videov. Jutri te ponovno vprašam. :lol:
Se spet oglasim (lahko tudi vsakodnevno - če ti bo šulajter snel "ketno" z vrat dunkel keller :lol: ), da vidim, če je kaj bolje s tvojo cvangsštorung. :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Zelo lepo, slamnati Šrinkula, grof fon Begne.
Oglašaj se, se bomo zopet smejali. Za dobrodošlico pa poleg slike, ša kakšna pesmica. Z Vojosravom sta lepo zadeta s tole:

https://www.youtube.com/watch?v=-CoL3VzunAc

Zate osebno pa seveda reinkarnacija:

https://www.youtube.com/watch?v=LEKUio49wKg


:D

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

V imenu koga pa spet moteno trolaš v prvi osebi množine, trolej-smolej? Morda v imenu vseh motenih pameti v tvoji podučiteljski glavi? Ali pa je morda v jodlariji običaj, da vikate same sebe: "Tut mir lajd, vir zind unterlerer trolej-smolej fon dunkel keler"? (n-tič)

Sicer pa že vemo, da si fan dr. Dahlkeja, zato ni potrebe, da vedno znova širiš svoje reinkarnacijske dogme, doktor Dahlkenstein. :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Asinus Skrčko. grof Srinkula, šef Transkadabre!
Brez "jodlarjev" - oglej si življenjepis Jožef Stefana - ne bi imeli niti primernega imena za inštitut - za naravoslovje - IJS. Primerno ime inštituta za kakšne samosvoje slovenceljne bo pa nosil tvoje ime - IAS.


8)

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

shrink napisal/-a:
29.5.2019 19:58


Se spet oglasim (lahko tudi vsakodnevno - če ti bo šulajter snel "ketno" z vrat dunkel keller :lol: ), da vidim, če je kaj bolje s tvojo cvangsštorung. :lol:
Spet prazne obljube - vsakodnevno oglašanje Asinusa Skrčkota, grofa Šrinkule!

Spet so te vrgli v oblazinjeno sobo v tvojem gradu in te priklopili na drugačno omrežje - direkt kabli na 400 V.

Želim ti uspešno reinkarnacijo - pesmi že poznaš, Rock bo pa tudi kaj odžebral v tvojo :!: korist!

:idea:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

No, natroleon, me niti malo ne preseneča, da si jodlarji lastite Stefana, seveda pa to ne spremeni dejstva, da je bil in bo ostal Slovenec. Sicer pa vam, jodlarjem, želim več sreče z novo Marijo Terezijo, če je že s Kurcem niste imeli. :lol:

Glede tvojega klasičnega jokcanja, da "spet obljubljam", pa lahko vsem motenim pametim v tvoji podučiteljski glavi sporočim, da nisem ničesar obljubil. Če pa tvoje pameti ne razumejo preproste sintagme ("Se spet oglasim (lahko tudi vsakodnevno..."), je skrajni čas, da se obrnejo h kaki tršici za šnelkurc. :lol:

In, Dahlkenstein, nikakor ne pozabi omeniti svojemu praktišerju, da te spet vleče k reinkarnacijskemu mumbo-jumbo. :lol:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a shrink »

smolejleo napisal/-a:
4.6.2019 12:34
shrink napisal/-a:
29.5.2019 20:30
Tale Žalohar ima vpliv na mainstream seizmologijo natanko "null komma josef", kar lahko vsakdo preveri.
Šrinko, ti bi rad da velja Oseba<>Šrinko sledi Oseba = null komma josef

V resnici pa velja Šrinko = null komma josef, tako da bomo v slovenščini namesto "null komma josef" uporabili "nič pika šrinko"
Duhovit si ko kravja (.), logiko pa od tebe bolje obvlada še pesniški abderit. :lol:

smolejleo
Prispevkov: 1721
Pridružen: 3.3.2004 11:52
Kraj: celovec
Kontakt:

Re: Replike na smetenja trolov

Odgovor Napisal/-a smolejleo »

Slamnati Asinus, grof Šrinkula!
Smetiš in se ponavljaš, tvoje obljube in napovedi so pa 0.skrčko!


:arrow:

P S, Stefan je pa bil in je slovenskega rodu. Po tvojem mišljenju in žaljivkah original "jodlar", ker se je rodil in živel v Celovcu in kasneje na Dunaju - sram te bodi!

Zaklenjeno