Roman napisal/-a: ↑4.6.2019 8:16
Kako implodira vodik?
Eksplozija je ustvarjanje pritiska v kratkem casu, gre?
Implozija je ustvarjanje podpritiska v kratkem casu, ce je ustvarjena moc prevelika za dolocen volumen implozije, visek privede do eksplozije. Sem omenil vodik ker je prvi element, po svojem se nepoznan. Termonuklearno orozje deluje prav na zacetni imploziji.
Ker se tema, nematerialna, premika hitreje od luci, tudi absolutno prazni prostor bo privedel do trenutnega absorbiranje vsega kar je v okolici. Z vodikom je reakcija najhitrejsa, treba bi bilo imeti pac tudi naboj, ki bi deloval na vodik. Delci prihajajo iz vseh smeri (360° sfericnih) in center trenutnega absolutnega vakuuma predstavlja tocko trcenja - iz tega odgovor dobis sam, ok?
Npr. sprememba volumna zraka (ali mesanice, ki privede do njega), privede do pocasne implozije, ki bi v najboljsem primeru bila dobra za rusenje stavb ipd., ali za
neonesnazevalni sistem pogona avtov ipd. (se nisem razumel kaj cakajo, da bi zaceli uporabljati tole tehnologijo in ne pa nevarno elektriko).
Pa se res zgodi pogosto?
Pogosto in ce oseba zeli, popolnoma trezno. Saj sem omenil Volnato Medeno Travo.
Ja, v smislu, da ni zanesljiva, pa vendar zmore neverjetne stvari.
Zmore neverjetne stvari, ker ni del nase se nepopolne pameti. Kakor novonastalo bitje sem preprican, da imamo potrebo zascite vseh ostalih entitet, cloveskih in ne. Dejstvo da se danes rodimo in zivimo, v primeru, da se po smrti ne iznicimo, ne vpliva kar tako malo na stvarstvo. Vsako bitje, vsaka entiteta, lahko postane nevarna za stvarstvo in clovek predstavlja to (zadosti obcudovati kako smo "pridni" za unicevanje narave). Zavedati se moremo, da deset milijonov let predstavlja ostalim entitetam krajsi odmerek casa.
Tudi ni vse res, kakor se prikazuje in kar o takih pojavih govorijo akterji in opazovalci. Saj pravim, brez resne raziskave resnega primera ni mogoče ničesar reči. Besedam pač ni mogoče kar tako verjeti.
Besedam se lahko verjame, odgovori pridejo iz prakse. V primeru Volnate, se ne gre za poskuse, ampak za dokazano prakso. V bistvu lahko clovek doseze veliko tega potom meditacije ipd., ampak zal, brez kljucev avto ne zapali.
Kaj je hyperspace?
https://anthrosource.onlinelibrary.wile ... anoc.12089
Wikipedia ne nudi zadovoljive razlage (bi kar crtal razlago, da je dimenzija nad 3D). Tu imas razlago v obliki dmt-hyperspace.
Iz tega, kar si povedal, ne morem razbrati niti, kaj hočeš povedati, kaj šele to, kaj se ti je zgodilo. Manjka vsaj tri četrtine potrebnih podatkov.
Hoces, da nastejem izvedene poskuse v desetih in vec letih?
Ko se pogoji za uresnicenje takega nacina opazovanja sebe in okolja uveljavijo, postane sistem dozivljanja vsakdanja stvar. Vprasaj raje kaj bi hotel vedeti.
Hyperspace je neodkrit, ampak pravis, slab izgovor. Koliko oseb je realno lahko dozivelo pravo vizijo, koliko oseb je iz prave vizije oluscilo in razbralo realno sliko in podatke? Zaradi individualne interpretacije je clovestvo dobilo vec razlicnih pogledov na t.i. hyperspace (pojem, ki je bil zamenjan z multiverse); tako so nastali bogovi, angelcki, posasti in raznorazne figure.
Obozujem fiziko in kemijo, ker brez zadovoljivih odgovorov neodkriti multiverse predstavlja le scepec sanj.
Idejo si lahko naredis virtualno, prakso pa pridobis materialno.
Kako to zgleda?
Pot, ki sem dobil vodi do nematerialne dimenzije tako, da stopnjevalno in pod lastno kontrolo nam nudi informacije, slike, animacije, ki niso sad nasega izuma. V obliki dmt-hyperspace se dogodki zgodijo kar naenkrat, kar pomeni biti zadeti. Nova pot je kompromis med treznostjo in ne. Kar sem opazil je, da kdor je poskusil, je dobil kar je v resnici zelel: kdor hoce le odgovore dobi te, kdor hoce videti, vidi; kdor hoce ozdraviti, ozdravi itd.. Tale zacetna faza dokazuje koliko moci ima nasa zavest, ampak mi sami brez pomoci nimamo moznosti se npr. uziveti v kokosji pameti.
Pomisli na tvoje znanje: koliko dobrega bi lahko doprineslo, ce bi, kakor znanstvenik ki ne zivi zgolj od protokoliranih teorij, se poglobil malo bolj resno v zadevo?
Iz ene strani nekateri pridobivajo ogromne kolicine podatkov, ki ne utegnejo razbrati; iz druge strani, kdor bi lahko podatke razbral pa nima dostopa do kozmicnega in izven-kozmicnega database.
Glede morebitnih pogledov na dejstvo, da nakljucje ne obstaja, je odgovoril Bargo.
Zgolj v primeru, če govoriš o logiki, pa je ne uporabljaš.
V primeru da hocem razumeti stvarstvo brez uporabiti clovekove racionalnosti.
Kaj nam lahko nudi prihodnost?
1 - Razvoj umazane tehnologije in mutacijo cloveka.
2 - Evolucijo.
Kaj odgovoris, 1 ali 2?