Zanimivo čtivo o legendarnem fiziku Richardu Feynmanu. Možakar take poka

ZF v najboljšem primeru črpa iz špekulativnih/nepotrjenih teorij, tako da kritika iz fizikalnega vidika nima pravega smisla.ajka wrote:Bom vesela kritike, verjamem, da boste imeli marsikaj za pripomnit s fizičnega, ups, fizikalnega vidika.
Res, a v mislih imam eno fizikalno logiko, laiki večinoma kupimo vse na prvo žogo. Bralci zf literature so pisana druščina, jaz pa nikoli ne bom Douglas Adamsshrink wrote:ZF v najboljšem primeru črpa iz špekulativnih/nepotrjenih teorij, tako da kritika iz fizikalnega vidika nima pravega smisla.ajka wrote:Bom vesela kritike, verjamem, da boste imeli marsikaj za pripomnit s fizičnega, ups, fizikalnega vidika.
Bom ob priliki prebral, pa povem.ajka wrote:Res, a v mislih imam eno fizikalno logiko, laiki večinoma kupimo vse na prvo žogo. Bralci zf literature so pisana druščina, jaz pa nikoli ne bom Douglas Adamsshrink wrote:ZF v najboljšem primeru črpa iz špekulativnih/nepotrjenih teorij, tako da kritika iz fizikalnega vidika nima pravega smisla.ajka wrote:Bom vesela kritike, verjamem, da boste imeli marsikaj za pripomnit s fizičnega, ups, fizikalnega vidika., a me zanima, kako se vidi skozi oči teh forumašev.