Kljuc Univerzuma

Kaj bi bilo, če bi lahko ... ?
Odgovori
Animos
Prispevkov: 39
Pridružen: 15.11.2007 11:47

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Animos »

No, pa sem se vrnil iz „remonta“….vidim da ste me ipak mal pogresali…pa vam povem se par besed ;)

Dragi moji zaslepljeni samoooklicani „znanstveniki“ s t.i. potrdilom, ki so vam ga podelili v t.i. izobrazevalnih ustanovah ...ko bi le slutili kako zelo vas je ta t.i. formalna izobrazba zajebala...ko bi le za trenutek ta svoj vzviseni ego spustili in ga pogledali od zunaj, bi mogoce opazili tudi kaj drugega, kot le tisto s cimer vam se danes filajo betice. Zivite v eni odrocni vasici u nekoj vukojebini in konzumirate le informacije vaskega kricaca ali tiste iz drugih delov sveta, ki jih ta isti kricac pac malo po svoje interpretira. Revcki...skoraj se mi se smilite….ceprav vas razumem…pa vseeno…saj o svetu veste le toliko kolikor vam povedo v vodilnih medijih in „strokovnih“ literaturah....pa se to dragi moji, ne boste verjeli...ampak od tistega kar vam povedo je 90% cista laz ali le zavajanje...in ne, ne izmislijo si jih tisti, ki te „novice“ predstavijo...tudi oni so zrtve lazi, spletk, podtikanj, zavajanj itd... mnogo mocnejsih ljudi izza zavese...tistih, ki ta svet resnicno vodijo. Tistih, ki jih nikoli ne boste videli....


Moj namen ni bil in ni ovrcti znanosti kot take..ampak sem vam le poskusal povedati, da je uradna znanost samo in le religija, ki bazira na verovanju in ne znanju kot takem, tistem resnicnem znanju. Bazira na „teoreticnih dognanjih“, ki so v nekih okoliscinah uporabne v vecini pa povsem nepotrebne. Je na stopnji bakrene dobe, ko so za visek znanosti imeli ulivanje bakra, kar so pa lahko se kako uporabljali v prakticne namene. Danes so visek znanosti le neke prakticno povsem neuporabne teorije, ki so bolj ali manj sprejemljive le in izkljucno na podlagi priljubljenosti oz. uveljavljenosti osebe, ki to teorijo javno predstavi...neglede na to, kako zelo je lahko skregana z vsem kar obstaja. Ampak..ce in ko prinasa zasluzek in je tako koristna pedvsem ekonomiji in/ali politiki se taka teorija prelevi v sveto resnico...100x ponovljena laz, namrec postane resnica, kar je vedel ze Goebbels.. V „modernem“ casu je to...recimo teorija o t.i bolezni z imenom AIDS, ki so jo preko znanosti plasirali iz Vatikana...v svetovno javnost, kjer se danes velja kot neka smrtonostna bolezen, ceprav je popolnoma izmisljena zadeva, ki bazira le na nekih neosnovanih in primitivnih domnevah oz. zavajanjih na podlagi kao popularnosti „izumitelja“ te bolezni....kar je njemu seveda prineslo bajno bogatstvo...in za sabo potegnilo vrsto industrije, ki lahko tako sluzi in se okorisca na racun lahkovernih.
http://www.pozitivke.net/article.php?st ... ruga%25E8e
http://www.pozitivke.net/article.php?st ... ruga%25E8e

Ljudje, kot so bili Nikola Tesla, Victor Schauberger, Wilhelm Reich, Royal Rife, Townsend Brown, Stanley Meyer, Wolfhart Willimczik, Leonid Strachunsky, Dean Warwick in se mnogo mnogo mnogo podobnih brilijantnih umov...pa so popolnoma onemogoceni, ignorirani in/ali umorjeni..kar seveda vi ne morete dojeti...ceprav zadnji konzervativec pravi, da znanost pojasnjuje „kako“ in se ne ukvarja z vprasanji „zakaj“...kar nadalje pomeni, da je to vprasanje prepustila religijam v obliki raznoraznih verstev kjer trdijo, da imajo odgovore na „zakaj“ vprasanja. Odgovor pa seveda lezi v eni njim tako priljubljeni besedi. Torej?? Zakaj potem „znanost“...in kdo sploh tako znanost potrebuje...politika ali ljudje...ali...a je to sploh kaka „znanost“??!?... Znanost, ki zna pojasniti le kako (v nekaterih primerih seveda)...hmmm.. tako znanost poznajo, tudi tiste resnicne...malo bolj kosmate opice. Namrec tudi one dobro vedo, da gravitacija JE, da deluje in pac pazijo da ne falijo naslednje veje pri skakanju iz drevesa na drevo. Aaampak clovek pa misli, da je kaj vec od te opice, ker je izracual t.i. gravitacijski pospesek.....kot da mu to kaj pomaga ce se raztresci ob padcu iz 12 nadstropja...aja...po tistem pridejo „strokovnjaki“ in izracunajo..s kako hitrostjo je padel..da se je zgodilo to in to...kreteni kretenasti...kdaj boste zastekali...da je gravitacijski pospesek povsem neuporabna informacija dokler ne boste vedeli kaj je to gravitacija?!? Sicer pa…se na vprasanja “kako” ta vsemogocna znanost ni sposobna odgovoriti…se danes namrec clovek ni sposoben izracunati in izdelati konstrukcije, ki bi zdrzala toliko obremenitev in imela vsaj priblizno podobne karakteristike, kot jih ima recimo steblo povsem obicajne travniske marjetice..Narava ve kako graditi…clovek pa si le domislja da ve…A veste mogoce zakaj clovek tega ni sposoben, narava pa je?!?!?
Tesla in ostali zgoraj omenjeni so se ukvarjali s vprasanjem „Zakaj,kako,zakaj,kako,zakaj,kako....“ in ravno zaradi tega je lahko recimo Tesla povedal „KAKO“ izkoriscati energijo univerzuma na povsem preprost nacin in BREZPLACNO...zaradi cesar je seveda tudi bil ob vse svoje zapiske, laboratorij, patente itd...itd...kar je na koncu privedlo do danasnje „znanosti“, ki o njegovih dognanjih ne ve nicesar...ceprav je sam pogruntal in izdelal stvari, katerim danasnja znanost katero so vas ucili in jo se ucijo ne seze do gleznjev..pa ceprav uporablja „moderno“ tehnologijo.

Marsikaj ima tudi uradna znanost prav, a kaj to pomaga ce tega ne znate razloziti niti sebi..kaj sele drugim.
Kaj pomaga, da ste izracunali gravitacijski pospesek ce ne znate razloziti kaj je to gravitacija. – Kot ze povedano...Tudi opica ve, da bo padla, ce se ne bo ujela za naslednjo vejo in jo prav malo briga s kako hitrostjo bo padla. In v cem se tukaj clovekovo znanje razlikuje od opicjega?? A samo v tem, da clovek ve s kako hitrostjo bo telebnil na tla ko bo delal samomor oz. v tem da zna to napisati…ali koji kurac je ta podatek sploh vazen…komu namenjen..za kaj razen v redkih primerih zares uporaben??? Njegova trenutno najvecja vrednota je v tem, da se potem lahko “stroka” zabava in racuna pa racuna…skratka da se sicer “pametne” glave, glave s potencialom zaposlijo z neumnostmi, kar potem imenujejo “znanost” in si se podeljujejop kobajagi nagrade za nepotrebna in v danem trenutku nikomur koristna “dognanja”.
Kaj pomaga da ste izracunali hitrost svetlobe (a ste jo res??), ce ne znate razloziti kaj to svetloba sploh je in od kje, kako oz. zakaj izhaja .
Kaj pomaga da ste dolocili postopek za izracun “porabe” elektrike, ce ne veste kaj to elektrika sploh je in tako ne veste, da elektrike ni treba “porabiti” ampak se jo da le Uporabiti. Napetost namrec lahko opravlja delo…tok oz. “poraba toka” je le posledic neznanja pri konstrukciji el.naprav, navitij itd…itd..
Tega je preprosto prevec...Skratka, zivite in zagovarjate vecje neumnosti kot krscanstvo in islam skupaj. Komaj, ko boste ugotovili in razumeli kaj je gravitacija, svetloba, elektrika itd... bodo zdaj vase svete formule prisle do neke mere prav,,,vecino jih boste pa itak morali na novo formulirati, ker se bodo stare sesule same od sebe.

Sem nisem prisel, da bi koga preprical v karkoli..ker se prepricanih itak ne da prepricati, pa tudi moj namen ni, da bi „prepriceval“ kogarkoli v karkoli. Informacije, ki se vam jih ponudil vam bodo nekega dne mogoce prisle prav..mogoce ne..me ne zanima..Na voljo so in se vec jih bo v prihodnosti. Tisti, ki bo pravocasno dojel, bo vedel kje jih poiskati (hvala celica v imenu vseh tistih, ki bodo to potrebovali v prihodnosti). Tudi kristjanom se njihova verovanja skladajo s teoreticnim in prakticnim zivljenjem, ki ga zivijo...torej se od njih Roman in njemu podobni ne razlikujete v nicemer...Se vedno ste le verniki, ki so dalec od tistega kar zase trdijo, da bi naj bili...kao Razumni znanstveniki namrec. Razum in Vera ne gresta skupaj pod nobenim pogojem...Custva (predvsem strah) in Vera pa ze malo bolj...Kaj ste torej?!?! ;) Roman, Rodina poznam osebno in mu ne verjamem nic. Ne na osebnem podrocju in ne na strokovnem. To kar prestavlja pa nima z vero opraviti absolutno nic...ampak le z povsem logicnimi dejstvi kot je dejstvo, da te bo gravitacija potegnila k tlom.

Verjamejo ali NE Verjamejo samo tisti, ki nimajo potrebe po razumevanju...kar pomeni, da negirajo svoj lastni intelekt in se tako posledicno tudi intelektualno prostituirajo, ne da bi se tega sploh zavedali.

Drugega kot vase primitivne komentarje v smislu „nimas prav“, „neizobrazen butec“ ipd.. na tem forumu tudi nisem pricakoval, kar mi je le do konca dalo vedeti in potrdilo kako zelo zelo tavate v temi kajti o tem svetu absolutno nicesar se ne veste. Ce in ko boste ugotovili, da bi clovek lahko zivel v obilju, sreci in ljubezni brez enega najmanjsega problema...le in izkljucno le, ce bi ne skoraj vsak „veleumen“ in tako ali drugace „izobrazen“ posameznik mislil, da ima le in edino on prav...vsi ostali pa so v zmoti. V isti sapi pa je sam seveda le in samo vernik v imaginarna dognanja lastnih predhodnikov ali svojih nadrejenih. To kar vas je mama naucila o locevanju med prav in narobe niste dojeli oz. ste to razumeli dobesedno kakor razumete se danes vsa navodila iz raznoraznih knjig in/ali od drugih avtoritet, ki vam krojijo zivljenje in tako odvzemajo vaso lastno inteligenco.
Nihce nima bolj ali manj prav. Vsi mi imamo prav in vsi mi se motimo...Odvisno pac iz katerega zornega kota gledamo, tako na trditve kot na dejstva. Recimo: El. Tok je pravilno izracunana postavka el. Energije s strani znanosti na doloceni stopnji razumevanja narave. Ce je pa to razumevanje globlje pa ne moremo ubezati dejstvu da el. Napetost lahko opravlja delo za katero je danasnja znanost prepricana, da ga lahko le el. Tok. Nakar pridemo do dejstva, da el. Tok sploh ne obstaja ampak obstaja le el.napetost in magnetni tok.


Ne zavedate se, da je temeljni razlog vsake vojne, vsakega prelivanja krvi ravno obramba nekega primitivnega prepricanja o tem ali onem...kakor je recimo skrajno primitivno prepricanje tukaj prisotnega GJ-a, ki pravi, da varjenje z vodikom ni mozno in bo to prepricanje branil na racun svoje lastne inteligence...ne da bi se potrudil vsaj malo zadevo raziskati in/oz. zares premisliti z zdravim razumom, ki ga kljub vsemu premore...le, da je slep in blokiran ter manipuliran. Ampak s tem bo okuzil tudi kakega mladega, ki se ima potencial, da svojo inteligenco razvije na visjo stopnjo...ampak...ker pac nihce ne sme biti pametnejsi od njega bo njegov ego s tem zadovoljen...na drugi strani pa se bo rodil se eden suzenj manipulacij in zavajanj v katera je clovek padel ze zdavnaj.

GJ, a te firme tudi prodajajo meglo?!?...ali kako

http://www.rai.com.ro/ - Romuni...hehe...kdo bi si mislil, ha...pametniji od alpskih srba, koji sebe nazivaju.... slovenci
http://www.waterflame.co.th/Hydrogen.htm
http://www.watertorch.com/
http://www.cool-flame.com/
https://store.sra-solder.com/section.php?xSec=4
http://www.azhydrogen.com/
http://www.waterflame.co.uk/products.html
http://www.hytechapps.com/
http://www.oweld.com/prodotti/macchine.htm
http://www.peakenergy.net/brownsgas.htm


To so najprimitivnejsi sistemi, ki se ta trenutek lahko ponudijo javnosti....Je pa le kapljica v morju tistega, kar v tehnologoji varjenja na osnovi elektrolize obstaja in se uporablja ze vrsto let po vsem svetu. Mal Cudno ha.... kako vse te firme prodajajo vodikove varilne aparate na osnovi elektrolize...hmmm.. mogoce so le „goljufi“ oz.“sleparji“ kot se je izrazil „skrceni“...hehe... No...Ce bo kdo zelel izvedeti, kako izkoristiti elektrolizo na res efikasen nacin...kjer je pridobljena energija mnogo vecja od vlozene pa naj se oglasi...kajti tudi ti sistemi so ZE izdelani in se uporabljajo...le masovno se ne nudijo zaradi vsemogocih preprek, ki jih nastavlja politika in ostala ekonomska in pohlepna sodrga tega sveta katerim rit lizejo podobni konzervativci iz vrst „znanosti“ kot se tukaj oglasajo.
A vam bo kdaj potegnilo zakaj takih stvari vec ni oz. jih kao (uradno) niso razvijali naprej?!?!? http://en.wikipedia.org/wiki/Williams_X-Jet http://youtube.com/watch?v=isQkyfCLXQ0 Ali boste mogoce le dali moznost tudi temu, da so take stvari namerno skrili pred javnostjo in sli dalec dalec dalec naprej v razvoju, seveda iza zavese in dalec od nasih oci?!?!?

Resnicno se vam sanja ne, kaj je tam zunaj, kaj se skriva iza vasih plasnic, ki so vam jih nadeli ze dolgo nazaj in ker so vam jih ze takrat nadeli se sploh ne zavedate, da jih nosite. Tako preprostih zadev, kot je to vodikovo varjenje ne poznate...kako le bi poznali zadeve kot so hladna fuzija, energija nulte tocke, vakuum, brezzicni prenos elektrike na daljavo...heh da ne omenjam.. Levitacije,EM materializacije, nadsvetlobne hitrosti, teleportacije itd...itd.., ki na tem planetu obstajajo in se uporabljajo ze nekaj desetletij samo v tej nasi civilizaciji...ups...drugih itak ne smem omeniti ha...bom spet „halluciniral“...jao...jao...slepci dragi moji...ko le bi vi vedeli...kako zelo zelo ste slepi...pa vam ne bi bilo treba biti...
Btw.. Pravkar so zaceli soditi cloveku, ki je vdrl v racunalniski sistem ameriskih javnih in tajnih organizacij, ki so zadolzene za stvari kot so; retusiranje posnetkov iz vesolja (odstranjevanje posnetkov aktivnosti zemeljske in izvenzemeljske inteligence), skrivanje in izkrivljanje tehnoloskih dosezkov, medijsko propagando oz. srce pralnnice mozganov celotne svetovne populacije itd…itd.. (btw..centralni racunalniski nadzorni sistem za celoten planet se ZE gradi in to ravno pri nas v Sloveniji) http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7456216.stm nekaj njegovih izjav po aretaciji pa tukaj http://www.youtube.com/watch?v=B4PkNPCEnJM
Dragi moji, resnicno se vam sanja ne kaj in kako izgleda realna realnost tega sveta. Realnost iza medijske propagande, iza televizije, iza politike, iza ekonomije in t.i. “izobrazevalnega” sitema itd…itd…
Resnicno zalostno pa je, da v danasnji „informacijski dobi“ se vedno spremljate in uporabljate le in izkljucno „svoje“ in sebi bliznje vire informacij lokalnega kricaca, ki so vas je zdavnaj hipnotiziral in drugega tudi vidite vec ne. ZBUDITE SE!!!!!
Resnicno absolutno NICESAR o tem svetu se ne veste. Boste pa pocasi le mogoce odpirali oci. V bliznji prihodnosti boste na lastne oci lahko videli stvari, ki vas bodo osupnile...stvari, zaradi katerih bo znanost morala povsem na novo formulariti popolnoma vsa svoja dosedanja dognanja. Ko boste tako zaceli dojemati realno realnost tega sveta bodo nekateri od vas tudi dobesedno zblazneli...ker bodo te stvari rusile vsa vasa dosedanja prepricanja od katerih se danes ne odstopate pa ceprav zaradi tega, najbolj skodite svojemu lastnemu intelektu in zdravju ter kvaliteti zivljenja in seveda svobodi. Zalostno je le to, da s tem zastrupljate tudi druge okoli sebe, predvsem mlajse, ki bi brez vas lahko dosegli vec, pa jim ne pustite in jih sebicno omejujete s svojim znanjem namesto...da bi jim le dajali informacije…ne zakonov..ampak informacije.

Verstva vedo povedati, kaj in zakaj se nekaj zgodi..nimajo pa pojma kako in nimajo pojma kdo oz. kaj je to bog. Znanost zna povedati za marsikaj kako se zgodi, nima pa pojma zakaj. Ko boste to znanje zdruzili...boste tudi dojeli, da ena religija brez druge ne more obstajati in ko se bosta zdruzili vec ne bosta religiji ampak Bosta Resnicna in Razumna Znanost z dovolj inteligence, ki bo znala pojasniti od kod in zakaj clovek, od in zakaj narava in seveda vse tisto kar sedaj ne znata ne ena ne druga. Dokler ena drugi ocitata vse kar se ocitati da, se ne boste premaknili iz te tocke kjer ste zdaj. Znanost kot taka je dosegla vrhunec..naprej se ne da... brez Teoloskega Znanja, Teologija je dosegla vrhunec in bo tam obstala, ce ne bo zacela sodelovati z Znanostjo na konkretnem nivoju. Btw..New age verstva so le nova oblika prodajanja megle vseh dosedanjih verstev.... enako kakor je kvantna fizika le new age varianta zablodele znanosti.
Ko in ce boste ugotovili, da verstva resnicno poznajo odgovor in da njihov odgovor drzi in ko bodo oni ugotovili, da le znanost lahko pojasni kaj je to „bog“...in boste tako zdruzili moci, boste zaceli dostojno ziveti in zavest boste dvignili iznad opicje zavesti v kateri se clovek se vedno nahaja. http://youtube.com/watch?v=2cgqkfc74s0 http://animos.blog.siol.net/2007/01/18/ ... zgodovina/


Casa nimate vec dosti. Ta svet bo namrec z vasim nacinom razmisljanja kmalu postal Fašistična Diktatura v vsej svoji popolnosti in nato zelo hitro dobesedno apokalipticno propadel .Nacistična in komunistična diktatura, ki jo poznate iz zgodovine se vam bosta zdeli kot piknik ob jezeru v primerjavi s tem kar boste povzrocili, ce se kmalu ne zbudite iz transa v katerem vas drzijo mediji, politika, znanost, verstva, ekonomija, show-biznis itd..itd... Le s spremenjenim nacinom razmisljanja lahko resite sebe in ljudi okoli sebe...Dokler boste slepo verjeli in mislili, da ste edini, ki kaj veste...dokler boste ponizno in brezglavo ter brez kancka samospostovanja izvrsevali povelja oblasti in drugih avtoritet... , boste pa sli v smer v katero greste zdaj
Poskusajte prepoznati prvega jezdeca apokalipse, ki je ZE zajahal konja. Se ga lahko ustavite...ampak...prepoznati boste morali tudi druge...katerih konji so tudi ZE osedlani. Spremljajte izzide volitev v ZDA...kajti od tega bo odvisna vasa usoda...(ona se ni rekla zadnje besede, pa tudi on ne)…Spremljajte tudi dogajanje na vzhodu, kajti od tam bo krenil drugi jezdec. Ce in ko se srecajo vsi stirje, bo prepozno za vsakogar. Kot ze receno, prvi jezdec je ZE zajahal konja in opozarjali so nanj ze pred desetletji... http://deoxy.org/sciwarn.htm ampak to do nas ni prislo v takem obsegu in s takim bliscem kot pridejorecimo novice o obisku glavne opice tega sveta. http://www.youtube.com/watch?v=b4j8L_BNmxU ...ker so mediji to novico preprosto ignoirali kot ignorirajo popolnoma vse kar je pomembno in kar tezi k napredku in/ali izboljsanju. In vecino, med katero soditie tudi vsi tukaj prisotni ljudje, ti mediji drzijo na ravni opicje zavesti…tudi izobrazene opice, da ne bo pomote…


Mislim da bo to z moje strani na tej vasi strani tudi vse…no mogoce vam ob kaki pametni debati se dam kak namig…Pss…

Mene boli kurac, kaj si vi tukaj ali celotna svetovna znastvena elita mislite o meni ali o sebi ali o svetu ali o znanju ali o cemerkoli drugem... Vse kar sem vam dal, so informacije. Naj se pa zdi komurkoli katerakoli informacija se tako bedasta je v njej zrno resnice. V teh informacijah, ki sem vam jih ponudil so pa tudi sadezi resnice in ne le drobna zrnca kot jih zna trositi znanost v katero verjamete, brez da bi se kdaj kaj vprasali in tako poskusali poiskati tudi kak globlji odgovor. Toliko resnice kot jo je v bibliji jo najdete tudi v periodni tabeli elementov…le prepoznati je treba to resnico, ne pa neko zadevo jemati dobesedno in kot edino pravilno ali sveto, kakor vi jemljete izobrazevalni sistem, ki ni nic drugega kot valilnica bogabojecih suznjev, ki nato iz teh valilnic prilezejo z nabitim egom brez kancka lastnega samospostovanja in s povsem blokiranim intelektom...zato pa z veliko spostovanja do t.i. zakonov (zapovedi) o tem in onem. Zavrgli ste sebe in svojo inteligenco, spostujete in castite pa nekaj imaginarnega, nekaj v kar so tudi njih prepricali ze zdavnaj. Zbudite se in videli boste resnicen svet ali Sanjajte naprej in cakajte na jezdeca, ki vas bo pokoncal.. .le ti dve moznosti boste imeli.... kmalu vam bodo vzeli se tisto kar ste vi ze zdavnaj dovolili njim, da vzamejo naravi.... http://video.google.com/videoplay?docid ... 6619&hl=en ..hmmm...ampak kakor se niste zganili, ko so gensko spremenili semena se verjetno tudi zdaj ne boste....

Zbudite se in uprite ter zacnite spostovati svoj lastni intelekt in bitje ter naravo in nje zivljenje...kajti brez tega boste pogubljeni vsi do zadnjega, ki ste recimo mnenja...da je clovek in njegova javno priznana znanost visek inteligence na tem planetu ter tista dominanca, ki si lasti pravice nad naravo. Narava je mocnejsa in pametnejsa, zapomnite si to!

Uzivajte... ;)

Lister
Prispevkov: 175
Pridružen: 2.6.2008 11:14

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Lister »

To sem čaku ja, je biu že kar dougčas. :D

Nč se bom kar na tvoj nivo spustu, gremo brez dokazov, nizki udarci ....

Dragi moj nezaslepljeni samoneoklican Nekaj brez d.i. potrdila, ki ti ga niso podelili ...

Če se greva tvoj razsvetljen pogled na svet, kjer se lahko vsak moti, kako pa veš da se ne motiš ti? Ali nam nisi s svojim trdnim prepričanjem več kot samo podoben?

Je teorija napačna ali je le ti ne razumeš? Naše znanje o gravitaciji si primerjal z opicami in premikanjem iz drevesa na drevo kjer ne smejo zgrešiti veje. Kako smo na bolšem če znamo izračunati hitrost, trajektorije ...? Mi pač ne ciljamo sosednje veje ampak več kilometrov oddaljene sovražnikove položaje, več tisoč kilometrov oddaljene planete. Opice se naučijo zadeti vejo s poizkušanjem, če bi se mi tako učili ciljati planete bi bankrotirali že ob poskusu utiritve sputnika. Teorija zmanjša stroške izvedbe nekega projekta ker si pač ne moremo privoščiti stroškov povezanih z neprestanim poizkušanjem.

Tvoje izkoriščanje ima eno zanimivo in prav ljubko ime: pepertum mobile. Brezplačno energijo bomo imeli takoj ko za njeno proizvodnjo ne bo več nihče zaračunaval(a.k.a. nikol). In potem začneš o električnem toku. Sicer imam zadnje čase dovolj elektrike ker je ravno izpitno obdobje (upam da bom v kakšnih 4-ih letih postal univ. dipl. ing. el. :D). Električen tok je definiran kot pretok elektronov skozi ploskev v nekem času : i(t) = dQ/dt (sej res teb diferencialni račun ni preveč domače področje kajne?) Spet omenjaš svoj večno delujoči stroj ki ne porablja energije. Zakaj bi potem sploh pridobivali energijo če je ne potrebujemo????

Temeljni razlog za vojne je keš, denar, money, geld... pa sevede ozemlje, moč. Ne pa nestrinjanje v ideoloških pogledih. Ideologija je samo sredstvo za nadzor omenjenih stvari. Pa še enkrat premisli a si ti mogoče suženj tzavajanja in manipulacij in ne mi? Kaj točno misliš o varjenju z vodikom? Evo oglašam se kako lahko z elektrolizo dobiš več energije kot jo vanjo vložiš????? (vodikova fuzija ne šteje!!!!!!!!!).

Poznam zero point energy (ki je NE znamo izrabiti za koristno delo ker je celo vesolje na istem potencialu), poznam hladno fuzijo (ki je seveda bulšit), levitacija je tujka za lebdenje, teleportiranje je kvantnomehanski pojav in pa tehnologija iz star trekov, vakuum tud vem kaj je (kaj za hudiča si hotu s tem povedat???), nadsvetlobna hitrost je pač hitrost večja od c(še ne odkrito delci s tako hitrostjo so tahioni(al pa neki podobenga), pa če je še ne odkrito še ne pomeni da obstaja) ...
Pa še enkrat kaj za hudiča si hotu s temi linki povedat? filemček nekoga ki leta naokol v nekakšni kanti za smet pač turbina pa velik goriva pa gremo. Nič posebenga.

In kaj je s tem: Btw.. Pravkar so zaceli soditi cloveku, ki je vdrl v racunalniski sistem ameriskih javnih in tajnih organizacij, ki so zadolzene za stvari kot so; retusiranje posnetkov iz vesolja (odstranjevanje posnetkov aktivnosti zemeljske in izvenzemeljske inteligence), skrivanje in izkrivljanje tehnoloskih dosezkov, medijsko propagando oz. srce pralnnice mozganov celotne svetovne populacije itd…itd.. (btw..centralni racunalniski nadzorni sistem za celoten planet se ZE gradi in to ravno pri nas v Sloveniji)

Svet bo postal fašistična diktatura zarad idijotov ki verjamejo vsakemu cepcu kot si ti. Pa prov nč nihče ne more glede tega. Pa komunistična diktatura???? KOMUNISTIČNA????????????? Komunizma nikol v modernem času nikjer ni bilo tko da ne ti o komunistični diktaturi. Isto seveda lahko rečem za ostale lepe ideje kot so demokracija ...

Pa kobinaciji vere in znanosti se reče šarlatanstvo. Guru pa je skrajšano CENZURA.


Pa glede tvojega bolečega organa, a resno misleš da nas zanimajo tvoje zdravstvene težave?????


Pa še za zaključek, a je mogoče da se Animos dela norca, lepo piše bedarije ki jih niti sam ne verjame in se smeji našim odzivom??? :D :D :D :D :D :D :D
Ker jst res težko verjamem da je lahko tok spran.

Roman
Prispevkov: 6472
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Roman »

Animos, ne morem te seveda prisiliti, da odgovoriš na moje sporočilo, a vendar bi bilo to zeželeno.

Zgodba o AIDSu se zaradi velikih O-jev sicer težko bere, a je vseeno zanimiva (kakor so zanimive vse teorije zarot). Žal tudi ta zgodba (oziroma njen avtor s privrženci) želi samo to, da bi ji verjeli. V ta namen uporablja znane metode: aroganco, mešanico resnic, polresnic in neresnic, citiranje spornih avtoritet, pomanjklanje dokazov ... Da ne bo nesporazuma, popolnoma jasno je, da kaže kapital tudi na tem področju svoje mišice, a vsega navedenega pač ne smemo kupiti kot čisto zlato.

Znanost bi se z veseljem ukvarjala tudi z vprašanjem "zakaj?", a je ugotovila, da s tem vprašanjem nima kaj početi. To ne pomeni, da se mu je odpovedala, ali pa, da je odgovore prepustila religijam. Religije so same uzurpirale pravico do odgovarjanja na to vprašanje. Ob trditvi, da narava ve, pa lahko kretena kretenastega obdržiš kar zase.

Okoli Tesle se je spletlo veliko mitov. Ko bi bilo kaj od tega res, bi bil danes svet drugačen. Ampak eni ljubimo kriminalke, drugi križanke, tretji znanstveno fantastiko, četrti teorije zarot.

Kaj pomaga izračun gravitacije? Njeno uporabo vendar, in to šteje. Kaj pomaga izračun hitrosti svetlobe? Brez tega bi bil celoten GPS samo kup dragega železja.

Morda res nisi prišel, da bi koga prepričal, očitno pa si prišel, da se nad nekom znašaš, da imaš prostor za bruhanje, da sproščaš svoje zavrte ideje. Saj ti privoščim, olajšaj se, ampak na forumu naj bi potekala civilizirana debata. Jo zmoreš?

Sicer se s teboj strinjam, da razum in vera ne gresta skupaj (no, verniki si razum nekako po svoje predstavljajo, da jim gre skupaj), ampak znanost, kar si morda prezrl, sloni na dvomu in se po tem bistveno razlikuje od vere. Zato mi ne prisojaj vere na tako ingnorantski način in v tem smislu. Da Rodinu ne verjameš nič? Ne boš trdil, da razumeš njegovo teorijo? Ni lepo, da me imaš za norca. Na vprašanja v zvezi s to teorijo si gladko pozabil. Pa toliko vprašanj bi ti še rad postavil.

Pri podajanju informacij z zrnom resnice pa bi te lepo prosil, da podajaš samo zrna, brez odvečnega napihnjenega balasta, kulis, namigov. Bo šlo? Če si res tako pameten, kakor o sebi misliš, ne bi smel biti problem.

Uporabniški avatar
GJ
Prispevkov: 2635
Pridružen: 27.1.2003 22:08

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a GJ »

Animos napisal/-a:GJ, a te firme tudi prodajajo meglo?!?...ali kako
Ne, ampak prodajajo aparate, ki pod določenimi pogoji proizvajajo meglo!
To kar si nalinkal so rezaliniki oziroma spajkalniki kovin, stekla itd. kar je stara oziroma poznana stvar!
Ti aparati iz destilirane vode z elektrolizo proizvajajo pokalni plin, izkoristek je seveda močno manjši od 1. In vsa stvar je stara, zelo stara!
Niti en pa ni varilni aparat torej 'welding machine' kot si ti narobe omenjal Ti aparati so plamenski spajkalniki oziroma 'soldering machine'!

Ampak kot si napisal..
Animos napisal/-a:100x ponovljena laz, namrec postane resnica,

Animos napisal/-a:mogoce so le „goljufi“ oz.“sleparji“ kot se je izrazil „skrceni“...hehe...
He, he... :lol:
Ahh... Ti nekaj prebereš mal dodaš in že je to oh in sploh...
Skratka ti si pravi bluber.
Blu, blu, blu, bluuu...

P.S.
Sam tole je bil pa bolj slab remont.. :mrgreen:


Lep dan..

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14585
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a shrink »

Komentiral bom samo tole:
Animos napisal/-a:Sem nisem prisel, da bi koga preprical v karkoli..ker se prepricanih itak ne da prepricati, pa tudi moj namen ni, da bi „prepriceval“ kogarkoli v karkoli. Informacije, ki se vam jih ponudil vam bodo nekega dne mogoce prisle prav..mogoce ne..me ne zanima..Na voljo so in se vec jih bo v prihodnosti. Tisti, ki bo pravocasno dojel, bo vedel kje jih poiskati (hvala celica v imenu vseh tistih, ki bodo to potrebovali v prihodnosti).
Po kaj pa si sploh prišel sem, če ne z namenom, da posiljuješ s prepričanji mesij (kot je g. Rodin), da širiš nebuloze o perpetuum mobile in da razkrivaš "zarote"?

Ta tvoj (oz. vaš) stil, da bodo informacije vedeli poiskati samo izbranci oz. da bodo "resnico" dojeli samo posvečeni, je tipičen za šarlatane.
Animos napisal/-a:Tudi kristjanom se njihova verovanja skladajo s teoreticnim in prakticnim zivljenjem, ki ga zivijo...
No, katera njihova verovanja pa se sploh skladajo s praktičnim življenjem? Morda to, da je bila Zemlja ustvarjena pred nekaj tisočletji? :lol:
Animos napisal/-a:torej se od njih Roman in njemu podobni ne razlikujete v nicemer...Se vedno ste le verniki, ki so dalec od tistega kar zase trdijo, da bi naj bili...kao Razumni znanstveniki namrec.
Razlika je zelo velika. Znanost oz. znanstveniki lahko svoje trditve dokažejo/preverijo in zato ni potrebe po "verovanju", šarlatani pa ponujajo samo nebuloze brez nikakršnih otipljivih dokazov.
Animos napisal/-a:Razum in Vera ne gresta skupaj pod nobenim pogojem...Custva (predvsem strah) in Vera pa ze malo bolj...Kaj ste torej?!?! ;)
Sam - kot raziskovalec (če hočeš: znanstvenik) - se ničesar ne bojim, čustva na moje delo ne vplivajo, edini pravi razsodnik za moje rezultate pa je stroga znanstvena metoda.

Za šarlatane pa je jasno, da so pri prodajanju megle uspešni prav zaradi strahu in vere lastnih privržencev.
Animos napisal/-a:Roman, Rodina poznam osebno in mu ne verjamem nic. Ne na osebnem podrocju in ne na strokovnem. To kar prestavlja pa nima z vero opraviti absolutno nic...ampak le z povsem logicnimi dejstvi kot je dejstvo, da te bo gravitacija potegnila k tlom.
Iz njegove spletne strani je čisto jasno, da se ima za mesijo, ki razširja svojo vero:
markorodin.com napisal/-a:At the age of fifteen Marko Rodin projected his mind as far as he could across the universe and asked the question :!: , "What is the secret behind intelligence?" Due to his gift of intense focus or because it was time for him to know the answer :!: , his stomach muscles turned to iron and as he was literally lifted forward he answered out loud, "I understand." :!: What he had gleaned from his query was that all intelligence comes from a person's name. This led him to understand that not only do our personal names and the language they are spoken in highly affect our personalities but that the most important names are the names of God :!: . This led Marko into a journey of thoroughly studying all the world's great religions :!: . When he was introduced to the Bahai Faith he immediately became a believer :!: . Literally days later Marko decided to take The Most Great Name of Bahaullah :!: (prophet of the Bahai Faith) which is Abha and convert it into numbers. He did this in an effort to discover the true precise mystical :!: intonation of The Most Great Name of God :!: .
Na kratko: G. Rodin "pozna odgovor" in "razume"; "zanj so najpomembnejša imena imena Boga"; je postal "vernik (ang. believer) Bahaia Faitha"; je z "izbiro imena The Most Great Name of Bahaullah postal prerok (ang. prophet) Bahaia Faitha"; se ukvarja "z odkrivanjem prave natančne mistične intonacije Največjega božjega imena". :shock:

Si še vedno prepričan, da Rodinovo početje z vero nima opraviti absolutno nič? :shock:
Animos napisal/-a:hmmm.. mogoce so le „goljufi“ oz.“sleparji“ kot se je izrazil „skrceni“...hehe...
Draga (izgubljena) duša,

verjetno ti ni težko doumeti, da med goljufe (sleparje, šarlatane) prištevam tudi tebe. :lol:
Animos napisal/-a:No...Ce bo kdo zelel izvedeti, kako izkoristiti elektrolizo na res efikasen nacin...kjer je pridobljena energija mnogo vecja od vlozene pa naj se oglasi...kajti tudi ti sistemi so ZE izdelani in se uporabljajo...
No, ta "efikasen način" si opisal že v drugi temi:
Animos napisal/-a:Z RF, IR in UV signali je namrec moc doseci t.i. “loop” pri katerem se molekula vode razbije na posamezne atome, ki jim s pravilnim zaporedjem obstreljevanja z IR, UV, in/ali RF signali :!: nato se povecamo ali zmanjsamo, spremenimo naboj, tirnico, maso (whatever in vse) :!: ter po izkoristku njihove atomske energije ponovno zdruzimo in posljemo na zacetek procesa :?: :!:
Že takrat sem ti napisal, da takšen besednjak lahko premore samo CENZURA.
Animos napisal/-a:le masovno se ne nudijo zaradi vsemogocih preprek, ki jih nastavlja politika in ostala ekonomska in pohlepna sodrga tega sveta katerim rit lizejo podobni konzervativci iz vrst „znanosti“ kot se tukaj oglasajo.
Ponavljam svoj odgovor (na tvoje zarotniško prepričanje, da "so leta 1996 pobili na stotine neodvisnih raziskovalcev na podrocju proste energije") iz druge teme:

Ja, ja, ja... Morda to zarotniško zgodbo mešaš s scenarijem filma Chain Reaction iz leta 1996? Ali pa morda film temelji na resničnih dogodkih in so po njegovem predvajanju umori prenehali? :lol:

Lister
Prispevkov: 175
Pridružen: 2.6.2008 11:14

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Lister »

Kaj če je pa vse res?

Roman
Prispevkov: 6472
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Roman »

Nikoli ni vse res.

NIKKI
Prispevkov: 743
Pridružen: 24.3.2006 20:22

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a NIKKI »

NIKKI napisal/-a:
Namesto, da bi se vprasal kako so lahko pred vec tisoc let z mikroskopsko natancnostjo izracunali polozaje vec milijonov svetlobnih let oddaljenih galaksij se obesas na to kar niso vedeli (mogoce pa ti le ne ves da so kljub temu vedeli…a si pomislil na kaj takega)
Kako so torej racunali v davnih casih???
Ja se strinjam, o tem je že poročal Dr. Luegner z univerze Baader-Meinhof v traktatu o faraonu Anofelesu II.!
Animos, izrazil sem strinjaje s teboj ti pa tega ne opaziš!

Roman
Prispevkov: 6472
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Roman »

Mene pa zanima, kaj v tem primeru pomeni mikroskopska natančnost.

Lister
Prispevkov: 175
Pridružen: 2.6.2008 11:14

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Lister »

Natančnst +/- ena bakterija. :lol:

Uporabniški avatar
Mephisto
Prispevkov: 268
Pridružen: 31.1.2006 14:15
Kraj: Skopo

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Mephisto »

Vseskupaj že v globokem dreku (oprostite izrazu), ker vidoviti Animos ne zna odgovarjat drugače, kot da nekoga označuje za nevernika, potem ga še malo pošinfa in nakoncu mu doda vedno vrstico "boš že videl čez n let. Takrat se boš spomnil name", ali pa tako, da lepi nove povezave in odpira nova vprašanja. Zato bom odgovoril samo na to povezavo, ki je mislim da temelj Animosovega prepričanja.
Animos napisal/-a:Ko clovek dojame in spozna, kako delujejo njegovi mozgani in njegova percepcija realnosti se zave da pravzaprav nicesar ne ve..torej ko clovek dojame tole http://www.disclose.tv/action/viewvideo ... art_1_0f_2__/ se komaj zacne njegovo potovanje po poti resnicnega znanja.
Vseskupaj je vredu in prav (mogoče konec prvega dela malo premalo obširno povedano, vendar bi potem moralo biti vseskupaj daljše), vendar se krepko zalomi, ko sredi drugega dela predpostavi, da to kar čutimo ni samo percepcija
Q.E.D.

Prosim da če mi že odgovarjaš, me ne označuješ za nevernika in me ne obdelaš na način, ki sem ga opisal na začetku. Povej mi prosim samo protiargumente mojemu argumentu.

hvala vnaprej!

Roman
Prispevkov: 6472
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Roman »

No, sem si ogledal film. Najprej me preseneča naslov: Holografski univerzum. V filmu ni ničesar rečeno o čemerkoli holografskem. Gre v bistvu za nekakšno dokazovanja boga iz, hm, mehanizmov človeškega zaznavanja. Napačno sklepanje in ignorantsko sklicevanje na znanost. Že videno in že slišano.

Uporabniški avatar
Mephisto
Prispevkov: 268
Pridružen: 31.1.2006 14:15
Kraj: Skopo

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Mephisto »

Roman napisal/-a:No, sem si ogledal film. Najprej me preseneča naslov: Holografski univerzum. V filmu ni ničesar rečeno o čemerkoli holografskem. Gre v bistvu za nekakšno dokazovanja boga iz, hm, mehanizmov človeškega zaznavanja. Napačno sklepanje in ignorantsko sklicevanje na znanost. Že videno in že slišano.
Ubistvu prvi del niti ni tolko napačen, vendar preveč ozko zastavljen (ogleda si le določene posledice svojih trditev). Drugi del pa zabluzi, ker predpostavi o čemer sem pisal zgoraj. Kar ne bi bilo nič napačnega, če bi bilo omenjeno v kontekstu vprašanja "kaj je možno".

EDIT: zdaj sem pogledal še zadnji dve minuti.... :lol:

Lister
Prispevkov: 175
Pridružen: 2.6.2008 11:14

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Lister »

Tale filem je napad vere na znanost. Hoče prikazat kot da delujeta skupaj in odkrivata višje ... ravno obstoja al karkol že. V resnici pa sodelovanje vere in znanosti vedno uniči znanost in naredi vero močnejšo, to vero pa potem nekdo (pa ne dober nekdo), izkoristi za izkoriščanje naivnih ljudi. Skratka če se držiš znanosti te je težje izkoristit. Tko da se držmo znanosti pa zaključmo tole debato ker ne gre nikamor, prepričanih pa tako ali tako ne moreš prepričat. :D

Uporabniški avatar
Xantos
Prispevkov: 51
Pridružen: 21.3.2006 20:04
Kontakt:

Re: Kljuc Univerzuma

Odgovor Napisal/-a Xantos »

Teorija o hologramskem vesolju obstaja Link, Link. Film pa ima pač precej new age pridiha kot je v navadi za taka špekulativna področja znanosti.

Odgovori