Evolucija po Darwinu

Človek kot stroj, o flori in favni...
Odgovori
donkarlos
Prispevkov: 24
Pridružen: 7.5.2010 14:59

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a donkarlos »

O vi nejeverniki. kako lahko dvomite v žitne kroge?

ha ha ha ha ha

Uporabniški avatar
Marko008
Prispevkov: 35
Pridružen: 9.9.2009 21:53
Kraj: Ruše

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Marko008 »

Veš kaj Shrink,eni še sedaj verjamejo v razne nadnaravne angele,duhe,bogove in podobno.Ni čudno da pridejo pol reči vun kot so:človeka so naredili bogovi,satan je padli vesoljec pa podobne,bush je kača s planeta X itd ..XD
Skupaj z Billy Meierjom taki spadajo med šarlatane.. :roll:

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14610
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a shrink »

Marko008 napisal/-a:Veš kaj Shrink,eni še sedaj verjamejo v razne nadnaravne angele,duhe,bogove in podobno.Ni čudno da pridejo pol reči vun kot so:človeka so naredili bogovi,satan je padli vesoljec pa podobne,bush je kača s planeta X itd ..XD
Skupaj z Billy Meierjom taki spadajo med šarlatane.. :roll:
Oh, to še kako dobro vem(o): Dokaz za to so tudi nekateri, ki se oglašajo na tem forumu.

roberto11
Prispevkov: 1022
Pridružen: 17.11.2008 9:01
Kraj: Dolenjska

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a roberto11 »

Marko008 napisal/-a:Veš kaj Shrink,eni še sedaj verjamejo v razne nadnaravne angele,duhe,bogove in podobno.Ni čudno da pridejo pol reči vun kot so:človeka so naredili bogovi,satan je padli vesoljec pa podobne,bush je kača s planeta X itd ..XD
Skupaj z Billy Meierjom taki spadajo med šarlatane.. :roll:
Nekaj pač mora zapolniti umsko praznino.... :)

Kjer se konča znanje, se začne vera.

Roman
Prispevkov: 6598
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Roman »

donkarlos napisal/-a:kako lahko dvomite v žitne kroge?
Na svoje oči nisem sicer še nobenega videl, so pa me fotografije prepričale. Žitni krogi so. Razhajam se samo s tistimi, ki trdijo, da jih niso naredili ljudje.

Uporabniški avatar
Marko008
Prispevkov: 35
Pridružen: 9.9.2009 21:53
Kraj: Ruše

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Marko008 »

Ja zakaj pa bi jih naredili vesoljci,ljudje ljudi farbajo na najrazličnejše finte,verjamem da je življenje v naši galaksiji še kako živo,ampak dokler mi ljudje ne dobimo tako imenovanega 'first contact' o katerem se tudi že govori desetletja s teka nebo nič.Kaj se pa tiče darwine evolucije pa je čisto pravilna ne vidim razloga da bi se človek razvil iz česa drugega'mogoče iz kake nezemeljske opice' :roll:.Pa si primerjajte Dna od človeka in šimpanza,je skoraj enak.
Glede prvega kontakta pa tudi nebo nič ker si ljudje ne aslužimo živeti z nezemeljskimi bitji zato ker smo zelo sebični,agresivni,na svetu ni miru,razne vojne,verska kreganja,denar itd..vse to nas zelo uničuje,dokler ne pridemo do njihovih standardov se niamamo kaj menit,isto koda bi hotel v EU spraviti,afriška plemena. :D

knjigca
Prispevkov: 8
Pridružen: 4.10.2010 16:22

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a knjigca »

^^ "Ne zaslužimo?" "Njihovi standardi?" Ta je pa dobra, kako pa veš, da so "nezemeljska bitja" kaj boljša ali zaslužnejša od nas? Saj ne moreš vedeti ničesar o atributih neke reči, za katero še tega ne veš, ali obstaja.

silvester1234
Prispevkov: 389
Pridružen: 30.3.2010 11:01

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a silvester1234 »

Najbrž je to mišljeno po analogiji:"Če so pametni, da priletijo do nas, so tudi v obnašanju superiornejši." Mogoče. Ni pa nujno.
Če so naše prednike zaplodili taki stvori, ter s tem evolucijo malce pahnili naprej je kar malo vprašljivo, po kom je agresivnejša plat
človeških značajev. Po domorodcih, ali prišlekih iz vesolja. Če je po slednjih, si ne želim srečanja z njimi.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Odgovor na tako veliko in pomembno debata jo potrebno iskati v nas samihv naši A- akumulirani brezčasni genski vrednosti,ki se (teološko) imenuje duša.
Torej je naš koncept razumevanje mase-energije, prostora,t.časa *življenja že v osnovi zgrešen.Ravno tako je zgrešeno po meni naše pojmovanje 4 osnovnih sil. Največje zmote v človeški zgodovini sta povzročila fizika z Newtonom, Einsteinom ,Planckom , Bohrom in kasneje Weinbergom kot zagovornikom Velikega poka in Darwinovega evolucijska nastanka in razvoja vrst,ki sta celo zelo usodno-negativno- vplivala na našo zvest.
Einsteinova enačba EC2=M ali MC2= E je že v osnovi napačna,če sta masa energija ekvivalentni-Problem je veliko večji kot si ga mnogi sploh lahko predstavljajo.Vse bom razložil do potankosti in to moje pisanje naj gre v anale' največje možne človeške zapuščine',ker tja tudi sodi.Sem nepomemben mali vsakdanji človek na katerega hrbtu se dobesedno v tem času lomi naša sedanja celotna globalna civilizacijska življenjska paradigma.
Danes se v Cernu išče odgovor v pregrešno dragem 'hadronskem pospeševalniku' kako snov dobi maso ?.To je zame največja 'jalova' plačana avantura fizikov v moderni zgodovini te veje znanosti.
Vsakega bralca naprošam,da pozorno bere ta moj komentar v kolikor nima potrebnega znanja za razumevanje napisanega naj ne sodi prehitro in po sebi..
Najprej gremo na napad Einsteina in celotno fiziko do danes. Napadel bom tudi Kopernikov heliocentrični sistem in naše razumevanje- našega satelitskega osončja. Tema je tako obsežna,da mora biti posana v nekem medsebojnem prepletanju,da bi se dalo izpeljati logične zaključke in razumeti moje argumente.
Einstein ni poznal dejstva da se vsaka X elementarna (snovna) in *življenjska pojavnost mase-energije,p.prostora,t. časa,*življenja navzven izraža v enotni X mept* vrednosti vse pa se samodogaja v njeni notranjosti kjer se njena A akumulirana mept* In Rmept* realizirana mept* vrednost sočasno izmenično Ciklično zlivata med seboj česar vzrok in posledica EM sila in sočasno konca Omega starega cikla zlivanja,ki je sočasno Alfa začetek novega cikla,ki pa v ničemer ne spremeni navzven enotne Xmept* vrednosti vse in vsakega vesoljnega X individualnega Elementarnega ,ali življenjskega pojava.
Od tu izvira ,samodelovanje (in perpetuo)samohranitev Xmept* vse in vsake X mept* konstante pojava..Obrazložim lahko ,da življenje odgovarja na ta vesoljni samopojav s svojimi samo reprodukcijskimi življenjskimi verigami vrst.
Nadgradnja Einstenove enačbe je v resnici takšna .... Xmept*= Amept*- EM- A.O.- Rmept*= Emept* Vsi pojmi so obrazloženi v tekstu. Vrnimo se na gravitacijsko,šibko-moćno jedrsko silo,kjer se brez slepomišenja da šibko in jedersko silo poenotiti z gravitacijsko silo ,ki je vedno posledica medsebojnih vezji med akumulirano Amept* in realizirano Rmept* vrednostjo znotraj vsakega X mept* pojava,naj bo to galaksija,planetarno osončje-satelitsko,Zemlja-kvark,atom,ali življenjski osebek neke vrste neglede na vrsto-flora-favna-človek.Torej gravitacija vpliva na mept* zaradi medsebojnih vezji A-Rmept*.EM sila je posledica in vzrok sočasnih večno-sedanjih samozlivanj- A in Rmept* znotraj X mept*.
Sedaj pridemo do prave razlage Planckove konstante ,Bohrovega modela atoma,Newtonove mehanike,ki se poenoti v gravitacijsko mehaniko močne-jederske sile kot izraz notranjih vezji med A in Rmept* vrednostjo v vsakem X pojavu MEPT*.
Sedaj lahko prestopimona rušenje teorije VElikega Poka,!(Big benga)po Weinbergu. Vesolje in življenje v njemu ni nikoli nastalo in ne bo nikoli prenehalo,ker je vedno sočasno sedaj v svojem nenehnem ciklu samozlivanja A in Rmept* v vsaki svoji individualni elementarni in življenjski X mept* pojavnosti.Kjer so Galaksije največje individualne elementarne pojavnosti najmanjše pa v osnovnih Xmept* delcih .Z življenjem je isto kiti največji-nekoč dinozavri ko se je izpostavljala na Zemlji bio masna podlaga za nove vrste in najmanši mikrobi in enoceličarji.
Sestava Galaksij-osončij!!! Nihovi cikli od samozlitja do samozlitja kjer je vsak O konec začetekA novega cikla. Se nadaljuje....
.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Najprej bom začel z zgradbo našega osončja,ki jo lahko primerjate z zgradbo galaksije.
Naprej je potrebno povedati notranje nosilce Akumulirane Mept in Rmept vrednosti osončja- Realizirano vrednost Rmept nosi v sebi Sonce in planeti razen Jupitra,ki je nosilec z vsemi svojimi sateliti in sateliti planetov Amept* akumulirane vrednosti osončja. Kako je osončje sploh strukturirano? Isto kot vsaka bio celica z osnovnimi štirimi podvojenimi kromosomskimi pari -kjer sta Sonce in Jupiter medsebojno vezana preko izmeničnega EM tokokroga -lahko si ju predstavljate kot gong na zvoncu-zgoraj vpet spodaj niha -kroži.Preko te osi katere presečišče je v nulti točki asteroidnega pasu si Jupiterin Sonce izm
enjujeta izmenično v nasprotni smeri njuno Amept* Jupiter in Rmept Sonce vrednost. To pomeni Jupitrov vodik Amept se zliva s sončevim Helijem Rmept njuno izmenično zlivanje omogoči Sončevo jedersko reakcijo izbruhe(pege) in Jupitrovo erupcijsko rdečo pego,ki jo Jupiter akumulira v sebi s čimer si povečuje svoj gravitacijski vlek premo sorazmerno oddani Sončevi Rmept.Sončevo in Jupitrivo leto v resnici popolnoma sovpadate 11,5-12 z.let. Gong zvonca! Torej Jupiter in Sonce tvorita t.i. Osni par na katerega se veže notranji par Mars-s satelitoma in Zemlja s satelitom.Središče osončja je asteroidni pas in planeti potujejo okoli osi osončja ne pa okoli Sonca.Sonce ni središče osončja. Na to os-osni par Jupiter(mini črna luknja) -Sonce se veže ostrednji par Saturn in Uran s sateliti in Zunanji par Pluton in Neptun s sateliti..Planeti rotirajo okili osi osončja od V-Z sateliti sočasno v obratni smeri Z-V-okoli planetov na isti osi..Merkur in Venera nista planeta,ampak naravna satelita Sonca. Mnogi mislijo,da Sonce ni planet in še kako je planet-zvezda nosilec Rmept vrednosti z ostalimi šestimi planeti ZEmlja,Mars Saturn Uran Neptun Pluton.Jupiter je Nosilec Amept in je enake vrednosti kot vsi sateliti to je Amept (akumulirane)vrednosti)!Na Zemlji je voda Amept* vredenost in Kopno(silikati) R mept* vrednosti.Pozneje več o Zemlji.Sedaj bom opisal zgradbo galaksije,da bi razumeli kjre znotraj nje je gravitacijsko polje našega satelitskega osončja,ki ptredstavlja elementarno celici galaktičnega elementarneg telesa-zgradbe.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Nadaljevanje opisa zgradbe galaksij- tudi naše.Primerjaj z osončjem osrednjo os z H atomom kjer je proton Rmept in Nevtron Amept atoma vodika..
Osni par galaksije tvorita glavna zvezda Pulzar in Črna luknja katere presečišče je v planetrnem asteroidnem pasu galaksije.Pulzar in Črna luknja si enako preko skupne izmenične EM osi izmenjujeta R MEPT Pulzarja in Amept črne luknje. Glavni element črne luknje je vodik, Pulzarja pa Helij.Iz tega vzroka Pulzar ciklično pulzira bruha R mept,ker se dogaja ciklično zlivanje Vodika črne luknje in Helija pulzarja.Cikel posamičnega zlivanja pulzar-črna luknja traja 26-28000 zemeljskih let,kar je enako enemu galaktičnemu letu in zemeljskemu velikemu letu od ledene dobe do ledene dobe na njej..Črna luknja si podobno kot Jupiter s prejeto Rmept povečuje svoj gravitacijski lek.pulzar pa se razširi v velko rdečo gmoto helija. Na koncu 150 milijardnega posamičnega cikla črna luknja vase potegne celotno Xmept vrednost kar pomeni SAMO konec O starega in A začetek novega 150milijardnega cikl galaksije. Da gremo naprej. . Na osni par Pulzar -črna luknja se veže notranji par planetarnih zvezdnih kopic ,ki ju lahko imenujemo Zemljina in Marsova planetarna kopica s satelitskimi osončji,nato pride v vezje srednji planetarni par Saturnove in Uranove zvezdne planetarne kopice (osončja)z telitskimi osončji in zunanji planetrani par NEptunve in Plutonove zvezdne kopice s sateliti. Satelitska osončja so vezna naprej na planetarna osončja s svojimi EM Repi in nazaj na svoje planete-satelite.PLanet satelit našega osončja je reda velikosti Jupitra in ima verjetno obhodno dobo 7000 zemeljkih let. PLanetrna osončja so vezana naprej v galaktični planetarni asteroidni pas in nazaj na svoja satelitska osončja preko skupne osi Sever-Jug ista je vezave Zemlje. Naprej preko Južne ledene polarne kape na os osončja in nazaj na isti osi na SEvernem polu nazaj na svojo luno.
Zgradba galaksije Pulzar-črna luknja,planetarna in satelitska osončja -zunanji galaktični pas sestavljajo asteroidni planeti( sateliti) -satelitskih osončij.
PLanetarna osončja-pulzar-črna luknja delijo usodo elementarnega cikla same galaksije ki traja 150 milijrd zemeljskih let,satelitska osončja pa se kot celice elementarnega telesa galaksije samo obnavljajo(samozlivajo) v 15milijardnih ciklihpodobno kot naše teklo mogoča celicfam kože,da se vsakih 7 let samoobnovijo v gravitacijskem polju,ki ga zasedajo v našem telesu isto je z satelitskimi osončji -galaktičnega telesa. SEdaj bomo šele prišli v razlago življenja na Zemlji. ----SE nadaljuje

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Zemlja planet gostitelj življenja-tu bo predstavljeno in dokazano zakaj!!
Zemlja je kot planet našega satelitskega (sinovega osončja) vezana s svojim EM repom preko Antarktike na osrednjo os SOnce-JUpiter in nazaj preko Arktike na svoj satelit-luno.Presečišče osrednje osi EM repa vezi naprej- nazaj je v središču Zemlje. Zemlja ima dve ledeni polarni kapi s katerimi vzdržuje svojo t.i. Curiejevo stalno temperaturno točko,ki znaša od 11,5 C do 18C stopinj.Ko Curieva točka doseže povprečno zemeljsko temperaturop(Predvidoma) tam okoli 18 C stopinj se zgodi t.i. kolaps sistema.Človek ima Curiejevo temperaturno točko razponu od 36,7-43 C sotpinj ko se zgodi njegov kolaps človek- umre-cikel življenja se konča -začne se cikel nezavednega elementarnega..NO elementarno pomeni (v primeru Zemlje) se cekel samoobnovi v novega.Kako se to zgodi.Zgodi se t.i. gravitacijski nihaj ko se zemeljska Amept vrednost(vode--vodik)prelije z njenoRmept vrednostjo kopnim.Naredi se t.i.parno prašni oblak,ki onemogoča sončnim žarkom preboj in na Zemlji nastane dobesdno novo obličje in nova ledena doba,ko si Zemlja obnovi ledeni polarn kapi in svojo EM os utrdi v svojem gravitacijskem polju naprej nazaj za nov 26-28000 letni cike-Veliko leto.Vsi zemeljski atmosferski vodni in tokovi letnih časov so vzrok in posledica EM sočasnega izmeničnega valovanja rotacije kopnega Rmept in A mept zemeljskih vod. Zemlja bi imela atmosfero in vse te tokove četudi ne bi bilo na njej nobenega življenja.Atmodsferski kisik in plini so posledica vode in kopnega in ne življenja.V Elektromagnetni sili- izmenjavi sočasnih izmeničnih zlivanj vode-in silikatov je iskati Faradeyevo diamagnetnost vsake snovi,ko se vsaka snov odziva na elektromagnetno polje.Magnetizem v sebi nosi statično elektromagnetno polje z razliko od dinamičnega elektromagnetnega izmeničnega tokokroga .
To se pravi ključ za razumevanje -odzivnosti snovi tudi bioelektrodinamike v življenjskem genomu DNK-ju--- je Faraday!!!!!!!
Ključ za razumevanje ohranjanja tempereaturne točke pred kolapsom pa je Curie-mož Marie Curie
Se nadaljuje

Uporabniški avatar
NoSee
Prispevkov: 609
Pridružen: 7.11.2010 17:04

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a NoSee »

Slika

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Zemeljsko življenje

Življenje ni nikoli nastalo in ne bo v vesolju niti na Zemlji nikoli končalo ravno po zaslugi človeštva samega!!Zemlja se naseljuje v ciklih,ki so vezani na 15 milijrdne cikle našega satelitskega osončja,ki je naprej vezano na svoje planetrno osončje(očetovo) in nazaj na svoj astreoidni planet satelit.
Zemlja se naseljuje v posamičnih 9 milijardnih trajajočih časovnih valovih iz našega očetovega planetarnega osončja.Osebno trdim,da je v vsakem osončju naše galaksije planet gostitelj življenja.Na planetrnih osončjih ,ki deljo usodo galaktičnoh 150 milijrdnih ciklov --se življenje seli po satelitskih ustrezno njihovemu 15 milijrdnemu ciklu.3 milijarde po zlitju in 3 milijarde let pred samozlitjem osončja- ostane posamični efektivni 9 milijardni cikel naselitve Zemlje.Če mi danes ne razumemo enotne elementarne in življenjske vesoljne zakonitosti kot dislocirana civilizacija svoje planetarne to še ni argument, ki bi verodostojno ovrgel moje argumente.V nadaljevanju bom to tudi argumentiral s posamičnimi civilizacijskimi valovi in s priligajanjem življenjske genske bioelektrodinamike vseh in vsake življenjske vrste posamičnim elementarnim EM frenkvencam Zemlje-osončja.galaksije..
Flora-njena genska bioelektrodinsamika se veže na prejeto Rmept osončja inAmept zemlje to je na izmenično EM frekvenco valovanja štorih letnih čaov na Zemlji. To pomeni,da je celotna gensko podedovana bio elektrodinamika zemeljske flore vezana na EM Frekvenco izmeničnega valovanja rotacijo Sever -Jug zemeljskih letnih časov. Rastline v t.i. kibernaciji so gole in njihov DNK bioelektro dinamika je spremenjena kot tudi nihova fizična podoba-golota .Torej se genom flore odziva na zemljine EM frevence s svojo bioelektrodinamiko. Nivoju zavesti flore pravimo vegetativna življenjska bioelektrodinamika.
Favna--se odziva na zemeljske EM frekvence s svojo vegetativno naravo in na EM frekvence našega osončja kjer eno leto traja 123 zemeljskih let opis je podan Pluton vsakih 61,5 leta prečka Neptunovo tirnico.Živali imajo vegetativni živćni sistem povezan nagonskim in je njihova genska biodinamika vezana tudi na EM frekvence osončja .Tu govorimo o nagonski zavesti in bioelektrodinamiki.
Človek se s svojim genomom biolektrdinamiko odziva z svojim vegetativnim,nagonskim in zavestnim bivanjem.Človeško telo genom je v večini sestavljen iz vegetativne in nagonske osnove ,ki se razlikuje od ostalih primatov samo v 3%,KI PA SO ODLOČILNI,DA SE ČLOVEŠKA GENSKA BIOELEKTRODINAMIKA ODZIVA NA GALAKTIČNE EM FREKVENCE,ko galaksija EM valovi rotira v svojih štirih letnih časih v 14000 letnem dvigu in14000 padu SeverJug..Tako dobimo tri tipe človeške metafizične- bioelektrodinamične genske podobe-vrednosti znotraj posamičnega galaktičnega leta.Vežite na Zemljino Veliko leto od ledene dobe-do ledene dobe. Če začnemo posamični civilizacijski val kot homo neandertalis -ledene dobe in je naša biolektrodinamika prilagaja letnemu času ustrezno potem nas ne sme čuditi,da ima neandertalec možgansko prostornino od 800-1200ml,povprečno višino 160-170 cm in povprečno življenjsko dobo 30 in nekaj let.
Po koji teoriji se naša genska bioelektrodinamika prilagaja tekoče galaktičnim EM frevencam in tako se ob nastopu galaktične pomladi hom neandertalis v 7000 letih preobrazi preko genske bioelektrodinamike v homo sapiensa,kiže ima povprečno možgansko maso 0d 1200-1600ml povprečno višino okli 180cm in povprečno življenjsko dobo okoli 60 in nekaj let.Toda to še ni konec v ciklu galaktične pomladi na našem polu galaksije se homo-sapiens že preobraža v homo dei ko bo naša možganska prostornina 0d 1600-2000ml povprečna višina do 200 cm in povprečna življenjska doba našega nagonskega teledsa 120 zemeljskih let.TEmu swe naša bioelektrodinamika pospešeno bliža.Torej ne neandertalec ne mi ni uzmrl ampak se spreminja tekoče naša DNK črtna koda biolektrodinamike,ki se tekoče odziva na spremembe EM frekvenc.Mi bomo zopet padli na nivo neandetalca. i9n začeli nov civilizacijski cikel v novi ledeni dobi.Antropologi trdijo,da imamo skupni genom z neandertalci-razumljivo.Če vi potegnete izven časovnega konteksta posameztnika ima ta lahko možgansko prostornino 8oo ml,višino 150 cm in vi ga v svoji nevednosti imenujete homo avstralopitek,denisovc in ga popolnoma napačno umstite v časovni okvir. Lahko pa najdete velikana od dveh metrov z možgansko prostornino 2000ml ste pa zbegani ker se vam poruši časovni koncept njegove umestitve.
Afriški genom- DNK in njegova bioelektrodinamika,se logoično razlikuje od druge populacije,če tam ob ekvatorju ni šoka EM frekvenc ,ker ni šoka ohladitve popolne ledene dobe. Se razumemo?? Upam da bo sedaj bolj jasno nebo nad nami?

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Evolucija po Darwinu

Odgovor Napisal/-a Krmar »

No see sem že končal.

Odgovori