Skrivnosti homo sapiensa

Človek kot stroj, o flori in favni...
Odgovori
Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Zdrava pamet

Tebi ,vsem sodelujočim in gostom želim lep Božič.Krmar

ZdravaPamet
Prispevkov: 2841
Pridružen: 16.8.2004 19:41

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a ZdravaPamet »

Tudi tebi želim vesel in trezen zimski solsticij.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Krmar »

KOnec mojih obiskov na temle forumu.Ste zadovoljni? Epidalni pametnjakoviči!


Med sončna potovanja vsakih 150 milijard let se življenje seli tudi iz naše galaksije .
Kdor je v zadnjih dneh bral Prometejevo darilo človeštvu,ta že ve kako se ciklično izpostavlja zemeljsko življenje po naši vrsti. Tisti,ki so pozorno brali,vedo za naše planetarno osončje (očetovo),ki deli usodo posamičnih 150 milijardnih galaktičnih ciklov od samo zlitja do samo zlitja le te. Naše satelitsko (sinovo)osončje je elementarna celica galaktičnega telesa in ima 15 milijardne cikle od samo zlitja do samo zlitja,kjer je vsak konec začetek novega cikla..Naša galaksija je gravitacijsko ujeta v konfiguracijo matične galaktične jate. Naše planetarno in satelitsko osončje pa sta vezana v notranjo konfiguracijo galaksije--preko šibkih in močnih vezi nazaj –naprej v gravitacijsko konfiguracijo Amept* + Rmept*same galaksije. Vsi opisi so podani na P.D.
Sedaj šele pridemo do večno-sedanjega človeškega vesoljnega poslanstva,sejalca,selivca,skrbnika in varuha celotnega vesoljnega življenja. Mi Zemljani smo dislocirana sinova galaktična civilizacija (še mnogo jih je na celotnem Severnem in južnem polu galaksije),ki živi pod naravno zakonitostjo življenjske samo reprodukcije ,z razliko od matične očetove planetarne civilizacije,ki lahko sočasno živi pod umetno in naravno življenjsko reprodukcijo. Pod umetno reprodukcijo razumemo umetno podvajanje življenjskih ciklov posameznika,kjer se genska struktura DNK po večjem številu t.i. življenjskih umetnih reanimacij deformira deformirajo se t.i. hematopoetske prekuzorske celice,ki jih vsebuje naša kri in so podobne izvornim celicam. Sveta teološka civilizacijska zapuščina 'apaurušeja 'govori o 12 Aditijih rojenih in nevidne matere Aditi,kar je v resnici inkubator,ki omogoča življenjsko reanimacijo. Kako naj v tem vesoljnem kontekstu vidimo sebe na Zemlji? Če razumemo posamične 26000-28000 letne civilizacijske valove,ki so na (P.D že opisani) potem bomo razumeli,da so v vsakem civilizacijskem vrhu naše metafizične in regenerativno reprodukcijske sposobnosti najvišje. Naš genom je po naravni poti na najvišji točki.
Ta čas civilizacijskega vrha je pred nami. Mi bomo vse spoznali in bili pripravljeni na svobodno odločitev –služiti vesoljnemu življenju,ali nadaljevati nov cikel tu na Zemlji še naprej pod naravno zakonitostjo lastne reprodukcije. Tisti,ki ostanejo bodo padli in čakali ,se razmnoževali, živeli,tako kot mi zadnjih 28000 let. Tisti,ki odidejo služiti vesoljnemu življenju dobijo za nagrado možnost življenjske reanimacije (teološka tradicija)to imenuje Večno življenje. Za nekaj časa bo naša zemeljska življenjska paradigma dobila vesoljno noto. Nikoli pa Zemljanom ne bo dovoljeno živeti pod umetno zakonitostjo,ker je Zemlja vedno naravni habitat za nove nesmrtne,ki se na vrhu cikla odločajo Prostovoljno služiti (skozi osebno zavezo)vesoljnemu življenju,kot njegovi sejalci,varuhi in žanjci.
Torej :vsakih 26000-28000 let se vrši na Zemlji ''Galaktični nabor- novih nesmrtnih. Na Zemlji tudi nismo,ne bomo- dobili tehnologije,ki nam bi omogočala umetno vzdrževati življenjske cikle,vesoljno življenjsko opcijo,ker smo tu vedno potomci tistih,ki so se prostovoljno odrekli vesoljni službi življenju. Do teh tehnologij nam je pot zaprta,ni nam pa zaprto naše ponovno spoznanje,ki se naravno samo prebudi v nas samih,ker se naša biološka elektrodinamika prilagaja tekoče elementarnim EM frekvencam,tako se nam ciklično samo zbudi naš Akumuliran brezčasen genski spomin,(duše)ki nam omogoča vesoljno samo spoznanje. Nekdo med nami je vedno tisti prvi samo zbujeni in njegovo najveličastnejše ime nosi vsi 'nosilci' vseh verstev na Zemlji. Ta X.vaku med nami rojen (Samonikli)pripravi celotno civilizacijo na prihodnje dogajanje na Zemlji.
Kako lahko človek potuje več tisoče let po vesolju?Brez problemov! Če imate (agregat)neomejenega vesoljnega vir a energije,če imate vedenje kako se življenje umetno vzdržuje, imate tehnologijo -potem imate tudi sistem hrambe DNK življenjskih vrst omogočen. Danes na Zemlji velja,da se telo v breztežnostnem prostoru deformira,ker se v tem prostoru tkivo razteza,zato astronavti nosijo elastične obleke. V med sončnih in medgalaktičnih potovanjih,se posadke menjajo preko Aditi ostali pa so v genski hrambi. Posadke se v resnici ciklično umetno samo rojeva in izmenjujejo. Pri neomejenem viru energije,ni problem vzdrževati življenjski re-animacijski inkubator,proizvajati hrano,kisik itd. Potovanje lahko traja dokler se materiali ne izrabijo pa še te se da tekoče vzdrževati zamenjati. Povedal bom samo še tole; Na Zemlji znotraj vsakega 15 milijardnega samo cikla osončja gostuje življenje na njej točno 9 milijard let. Glavno sem povedal in naprošam bralce,da zadeve povezujejo z napisanim na P.D od 15.12. 2011 do danes.

Motore
Prispevkov: 1106
Pridružen: 9.9.2009 23:28

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Motore »

Krmar napisal/-a:KOnec mojih obiskov na temle forumu.Ste zadovoljni? Epidalni pametnjakoviči!
Ko to veselo novico razglasiš, seveda moraš vse pokvarit s še enim spamom. Kar seveda daje tudi občutek, da ti ni verjeti in tvojih obiskov (beri spamanja) ne bo konec.

ZdravaPamet
Prispevkov: 2841
Pridružen: 16.8.2004 19:41

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a ZdravaPamet »

Tooooo!

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Krmar »

shrink moram ti priznati,da si izrazit predstavnik edipalne generacije. Nič nimaš za povedati,a si destruktiven do onemoglosti.V bistvu si zarukan- nerazgledan deformiran tip,ki misli da je lahko sodnik o zadevah o katerih se mu niti ne sanja. Če jaz spamam lastne tekste ,se to tebe ne tiče!!

ZdravaPamet
Prispevkov: 2841
Pridružen: 16.8.2004 19:41

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a ZdravaPamet »

Daj se malo umiri, Krmar. Iz tvojih besed se da sklepati, da si zelo živčen. To lahko vodi do srčne kapi. Pazi na svoje zdravje!

Uporabniški avatar
shrink
Prispevkov: 14591
Pridružen: 4.9.2004 18:45

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a shrink »

Krmar napisal/-a:shrink moram ti priznati,da si izrazit predstavnik edipalne generacije. Nič nimaš za povedati,a si destruktiven do onemoglosti.V bistvu si zarukan- nerazgledan deformiran tip,ki misli da je lahko sodnik o zadevah o katerih se mu niti ne sanja. Če jaz spamam lastne tekste ,se to tebe ne tiče!!
Hahaha, kako tipična replika s strani ŠARLATANA (amrit je dober učitelj, ni kaj! :lol: ). A sem ti že rekel, da si ŠARALATANI zaslužite zgolj "šibo" in posmeh? :lol:

P.S. Saj ne misliš, da smo Motore, ZdravaPamet in jaz ena in ista oseba, k'ne da ne, CENZURA? :lol:

Uporabniški avatar
NoSee
Prispevkov: 609
Pridružen: 7.11.2010 17:04

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a NoSee »

Krmar napisal/-a:KOnec mojih obiskov na temle forumu.Ste zadovoljni?


Nisem zadovoljen. Raje bi videl, da bi se mnogih obiskov tule vzdrzal, ce pa ze spamas po forumu in ponujas new age zgodbice, bi lahko pokazal vsaj malo interesa in pripravljenosti upostevat znanstvene argumente. A ker si brezvsebinski provokator, ti znanstveni mindset predstavlja nasprotnika, je do tebe tak odnos, kot pac je.
Sprijazni se, da je ogromna verjetnost, da verjames v nebulozne pravljice, kot ti je ze velikokrat bilo nakazano.

Zelim ti vesele praznike in cimvec "treznih" dni v novem letu;)

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Krmar »

No See
ja kaj si pa ti povedal? Daj en samcat protiargumenT? Vsak delec (Xmept* se v svojih šibkih močnih vezeh naprej-nazaj sočasno izraža kot Ame in Rme (delec antidelec.)e že kaj je !!! gravitacijska konfiguracija!!! Xmept* -(vsakega pojava) vedno izraz šibkih močnih vezi,ki omogočajo nemoteno EM izmenično zlivanje-rotacijo Ame* Rme znotraj vsakega Xmept. Štekaš? Kakšen božji delec,če je vse isto od A do Ž od Ž do A. Daj ti No See, ali kaj že si? Verjetno en papagaj pojma nimaš-naučen miselni palček si!Bleješ kot vse ovce.Nisi sposoben razmišljat?

Roman
Prispevkov: 6485
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Roman »

Xme pomeni vso in vsako masno energetsko pojavnost od osnovnega delca do vseobsežnega vesolja.
Prav. Ali je foton Xme?
T.O. pomeni osrednjo ničelno točko izmeničnega sočasnega prehoda Akumulirane in Realizirane vrednosti. Da bi jo razumeli, jo razumite kot T.O. sedaj, kjer izmenično sočasno prehajata preteklost - prihodnost druga v drugo.
T.O. je torej sedanji trenutek. Obrazložiti moraš še, kako preteklost prehaja v prihodnost, kako prihodnost v preteklost, in kaj to sploh pomeni. In zakaj "Akumulirana in Realizirana vrednost" z veliko začetnico?
Edini realen t čas je T.O. sedaj.
Prav.
m je masa. e je energija
Prav.
A je akumulirana metp* (masno enrergetska prostorsko časovna *življenjska vrednost).
Po svoji stari navadi si spet nametal nekaj nedefiniranih pojmov. Kaj je metp*, kaj je *življenjska vrednost? Kaj pomeni zvezdica?
R je realiizirana mept* vrednost.
Najprej pojasni zgornje.
EM je elektromagnretna sila izmeničnih sočasnih prehodov zlivanj valovanj rotacije A in Rmept* vrednosti.
Kaj pa pomenijo besede, ki sledijo besedici "je"?
Kljub vsemu tale moja solata ni napisana v kitajšini!
Res ne, kitajsko bi bilo lažje razumeti.
Če se imate za neke intelektualce dajte zadeve malo povezovati . Ali vas niso naučili lastnega razmišljanja, a ste res samo naučeni papagaji?
Žaljenje sogovornika je značilnost (poleg še drugih, ki jim "u nulo" ustrezaš) šarlatanov, zato, če ne želiš veljati za šarlatana, moraš najprej nekaj narediti s svojim odnosom. Ampak se mi nekako dozdeva, da temu nisi kos.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Krmar »

Roman

Kaj te muči? Kdo te žali? Še nikoli nisi pomislil,da živiš na Zemlji-kot na kurji farmi? Kure še nikoli niso prav veliko razumele sveta! Te kure smo mi vsi! Mi lahko kikirikamo tule na Zemlji v vesoljnem pomenu samo pa v resnici piščančki,ki si riti kluvajo drug drugemu. To isto počnejo kure na kurjih farmah, pojdi si kdaj kakšno ogledat. Naše razumevanje sveta in nas samih ni vredno,da se mu reče znanje.Zakaj pa je svet v taki riti? A zato- ker mi razumemo sebe in svet? Ne premorete nič življenjskega dvoma? Sprejmete vse neumnosti lastne nevednosti za suho zlato? Kaj te mučijo pojmi:

m =masa e=energija Ame= Akumulirana masa energija,prostor,čas, genska vrednost
Rme-realizirana vradnost ..................................................genoma T.O. =osrednja ničelna točka zlitja In kaj ti tu ni jasno? Papagaji vas učijo in vi ste papagajski učenci.Karantanci so imeli papagaje,kot čuvarje svetega drevesa.Papagajstvo vam je vv krvi!

Roman
Prispevkov: 6485
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Roman »

Krmar napisal/-a:Kaj te muči? Kdo te žali?
Ti. Nisi opazil?
Te kure smo mi vsi!
Torej se obnašaj kot kura. Hm, morda pa se, kajti tvoje pripovedovanje res ne presega kokodakanja.
Kaj te mučijo pojmi:
Zakaj bi sicer spraševal?
Ame je Akumulirana masa energija, prostor, čas, genska vrednost.
Aha, se pravi vse, torej nič.
T.O. = osrednja ničelna točka zlitja. In kaj ti tu ni jasno?
Kar sem spraševal vendar. Nisi razumel vprašanja? Praviš, "elektromagnretna sila izmeničnih sočasnih prehodov zlivanj valovanj rotacije A in Rmept* vrednosti", kakor da bi bilo jasno, kaj govoriš. Kaj se zliva, kako se zliva, kaj so valovanja rotacije A (domnevam, da Amept*, čeprav še vedno ni jasno, kaj bi to bilo) in Rmept* vrednosti. Bodi jasen in razumljiv, sicer so tvoje besede samo brezpredmetno kokodakanje, do česar so sicer že prišli moji forumski kolegi.
Papagaji vas učijo in vi ste papagajski učenci. Karantanci so imeli papagaje, kot čuvarje svetega drevesa. Papagajstvo vam je v krvi!
Pravi kdo?

Uporabniški avatar
NoSee
Prispevkov: 609
Pridružen: 7.11.2010 17:04

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a NoSee »

Krmar napisal/-a:No See
ja kaj si pa ti povedal? Daj en samcat protiargumenT? Vsak delec ... ... ... znotraj vsakega Xmept. Štekaš? Kakšen božji delec,če je vse isto od A do Ž od Ž do A. Daj ti No See, ali kaj že si? Verjetno en papagaj pojma nimaš-naučen miselni palček si!Bleješ kot vse ovce.Nisi sposoben razmišljat?
Krmar, vprasaj se, kaj si TI povedal..? Vse je isto? A bejz..
In ce sem prav razumel, si imel namen prenehat s pisanjem na ta forum...

Zbogom, krmar.

Krmar
Prispevkov: 223
Pridružen: 11.12.2011 11:21

Re: Skrivnosti homo sapiensa

Odgovor Napisal/-a Krmar »

POENOTENA TEORIJA-EDIPALNE SANJE SODOBNE FIZIKE V CERNU !

Dejstvo je,da je -t.i. nova generacija 'edipalnih ' psihopatov- prevzela vse vajeti naše globalne družbe v svoje roke, tudi v znanosti . V tem zapisu bo razvidna sedanja ' ujetost ' naše družbe v edipalno dekadentno, anomalijo -po dr. Boštjanu M Zupančiču. Tipičen primer ' edipalca' je zame bivši predsednik ZDA George W. Bush. To se,da razumeti kot; Bog in tradicionalne vrednote naše civilizacije so mrtve,Zemlja edipalci je naša! Podobno ' edipalno' anomalijo je zaznati na vseh nivojih človeške družbe. Nobena veja znanosti ni izvzeta iz te 'anemične' globalne življenjske paradigme. Kdo bo reševal svet? Tisti,ki s v življenjski samo reprodukciji naše vrste uspeli ohraniti v sebi prededipalno razumevanje urejenega sveta in obče človeških vrednote.
Uvod naj služi zgolj kot pokazatelj večinsko ujetost naše družbe v edipalni sindrom,ki ga nekateri imenujejo 'genski kvantni zaplet',kar v resnici tudi je,če razumemo dejstvo,da naša genska biološka elektrodinamika sledi točno določenim zunanjim elementarnim vesoljnim Em frekvencam,ki odločilno vplivajo na našo celotno metafiziko. Kjer se odkriva duša kot naš ''dedni akumuliran kolektivni brezčasen spomin'',ki se v trenutku našega spočetja prek naše reprodukcijske verige individualizira. Kant je metafiziko imenoval za- dogmo-,kar je dokazljiva Kantova zmota. Kant ni razumel našega življenjskega paradoksa lastne ujetosti in soodvisnosti od vesoljnega samo dogajanja,ki ravno ciklično samodejno zapira odpira naš biološko gensko bio elektrodinamiko,kjer duša ,kot naša akumulirana brezčasna genska vrednost (spomin) igra odločilno vlogo za naše ciklično nerazumevanje,ali razumevanje sveta in nas samih v njemu. Iz napisanega se da brez slepomišenja sprejeti dejstvo,da se ne da razumeti vesolja z omejenimi metafizičnimi sposobnostmi in se tega ne zavedati. Psihotična edipalna- anomalija je tako ciklični pojav naše družbe,ki jo bo ravno ponovni cikel vrnitve naših dednih brezčasnih' prededipalnih' vrednot samodejno odpravil -ravno preko naše metafizični preobrazbe –prebujenja akumuliranega genskega brezčasnega spomina naše vrste(duše). Vesolja in sebe se torej ne da razumeti z omejenimi biološkimi 'metafizničnimi'potenciali.
Naš genom (DNK črtno kodo)sestavlja medsebojno vezje močnih in šibkih bioloških dednih vezji akumulirane in realizirane polarnosti,ki navzven izražata našo enotno gensko vrednost-pojavnost. Ta naša celota ima gensko vez naprej nazaj ,torej je vezana na našo preteklost in prihodnost ob dejstvu,da je kljub svoji lastni biološki resonanci soodvisna od vesoljnih EM frekvenc in se znotraj določenega cikla tekoče prilagaja zunanjim-prejetim frekvencam,ki delujejo na naš celotni genski biološki sistem. IZ napisanega izhaja,da kot civilizacija ne poznamo svojih bioloških omejitev in vesoljne zakonitosti,ki našo omejitev dokazuje. Mi smo kot planetarna-dislocirana civilizacija,ki živi pod naravno zakonitostjo ciklično ponovno pred vesoljnim samo spoznanjem. Ponovno bomo spoznali omejitve,ki jih prinaša življenje,če živiš pod vesoljno enotno elementarno in življenjsko zakonitostjo .Obstaja tudi umetna opcija življenja ,ki pa je ne bi tu razlagal-izhaja iz spoznanja in je v bistvu realna možnost,da mnogi v njej kdaj tudi zaživijo po svoji prostovoljni odločitvi..
Kako naj torej imenujemo fizike,ki se z lastnimi neprebujenimi omejenimi biološkimi potenciali,(ki se jih ne zavedajo) ošabno- ignorantsko 'edipalno' v Cernu spopadajo z vprašanji,ki jim metafizično niso kos. Nimajo celovitega 'prededipalnega ' takojšnjega vpogleda v probleme,ki so se jih v lastni edipalni omejenosti lotili. Takšen omejen edipalni vpogled nikoli ne more roditi sadov in jih nikoli ni!!!!
Odgovore nudi edino izgubljeni' prededipalni vesoljno samonikli metafizično prebujen pogled posameznika'.Še vedno živ ,četudi kontaminiran prededipalni metafizični pogled na vesolje-vesolje razume kot (večno-sedanjo) samobitno –troedinost'.
Po tem 'prededipalnem metafizičnem' pogledu je osnovni delec mase-energije enake zgradbe kot je sama vesoljna večno-sedanja troedinost. In tako -tudi je!! V Cernu se igra edipalna igrica-edipalcev.
Sam bom opisal zgradbo atoma,ki jo lahko prenesete v najmanjši delec,vsak X masno energetski ,t. časovno,p. prostorski in * življenjski pojav,ali pa- na vesoljno troedinost.
Po temle sporočilu se bodo vsi zakoni fizike in življenja poenotili v'' končni teoriji',ki ni teorija ampak je neovrgljiva večno-sedanja enotna vesoljna elementarna in življenjska zakonitost Mept*,kjer človeška vrsta igra glavno večno-sedanjo vesoljno življenjsko vlogo.
Vseobsežno vesoljno samo delujočo,samoohranitveno konstantno X mept*samobitnost sestavljajo vse njene akumulirane in realizirane mept+ rednosti,ki so medsebojno preko močnih in šibkih vezi naprej nazaj medsebojno povezane v enotno gravitacijsko vesoljno konfiguracijo,kjer je vsak Xmept* del te vesoljne samobitne gravitacijske konfiguracije in ima znotraj nje svoje večno-sedanje mesto v njej. (Življenje -kot bomo videli kasneje na to odgovarja s svojimi reprodukcijskimi verigami vrst.)
Sedaj preidimo na atom,kjer bom atom opisal,kot kroglico pretežno sive barve,ki jo skupaj tvorita njegova Akumulirana bela barva A masno-energetska vrednost in njegova Realizirana črna barva kot R masno energetska vrednost,ki navzven izražata enotno X me vrednost atoma to je sivo barvo. Simbolno predstavljeno - isto sivo barvo Xmept* izraža celotno vesolje, ali njegov Xmept* del - enako njegov najmanjši osnovni X mept*delec . Kje je torej skrito razumevanja ? Razumevanje je skrito v tem da se osnovni delec kljub svoji pretežno sivi barvi ohranja sočasno polarnost ravno na svojih polih kjer severni pol ohrana Ame in Južni pol Rme ? Zakaj ?
Zato,da se lahko vsak pojav Xmept*- delec naprej- nazaj veže !preko svojih polov na druge delce v šibke ali močne gravitacijske vez in se sočasno izraža kot Rme delec in kot Ame delec. Osnoni delec ima notranjo konfiguracijo Ame+R me vezi sočasno pa je vedno --del večje gravitacijske konfiguracije Xmept* pojavnosti.
Zakaj se gravitacijska konfiguracija šibkih močnih vezi sploh izpostavlja ? Zato,da se znotraj vsakega Xmept* pojava lahko odvija nemoteno izmenično samo zlivanje-rotacije Amept*+ in Rmept* druga v drugo in druge okoli druge,česar posledica je EM valovanja-rotacija Amept* +Rmept * na osrednjo ničelno točko notranje in zunanje -večje gravitacijske konfiguracije Xmept*.,Samoohranitev,samozadostnost,konstanta ,samo delovanje MEPT*= vesoljna zakonitost,kjer je vsak konec=O.omega sočasno nov začetek A. alfa cikla , notranjega samo zlivanja,kar pa ne bo spremenilo ne notranje ne zunanje gravitacijske konfiguracije (mesta delca),ki mu pripada v večji Xmept* in njeni gravitacijski konfiguraciji. Njegovo mesto je v njej določeno z njegovimi polarnimi vezmi naprej nazaj. Življenje te elementarne večno-sedanje cikle nadomešča s cikli rojstev-smrti svojih osebkov. Čas ima samo eno dimenzijo ničelno točko zlitja Amept* * Rmept*,ki se ciklično vrača na svoje izhodišče v elementarni pojavnosti v življenjski veže cikel rojstva s smrtjo v točki sedaj. Obstaja elementarni objektivni čas in subjektivni čas v točki sedaj..
Kateri koli del-/ec ločite iz matične gravitacijske konfiguracije, bo vedno težil kljub svoji notranji konfiguraciji Ame* Rme vezi ,da se poveže naprej nazaj v večjo Xmept* konfiguracijo. Iz vsega zapisanega se da razumeti vse,če odvržete svojo edipalno naravo in sprejmete za vas laično razlago,ki je v resnici neovrgljiva resnica prvič po 28000 letih ponovno obelodanjena. Matematične formule imena delcev raziskave v Cernu in svoje intelektualne špekulacije opustite in se posvetite napisanemu. Xmept*= Amept* -EM/T.O./A.O –Rmept*= Xmept*
No See te bom dal zadaj.Bom končal ko bom psihotične edipalce,ki ste skoraj uničli svet v red spravit. Takle papagaji kot si ti,ki verjamejo v pravljice omejencev ,ki so svet zafural so pa realno nevarnost ,da fašizem v vseh oblikah zavlada na Zemlji. Če nisi sposoben komuniciranja se used na rit in bodi tiho!

Odgovori