smolejleo napisal/-a:To sem pa že bral, malo prej.
Če bi, ne bi omenjal
amrita, kajti tehtalec črvjih duš sodi v tvoje loge; zato pa sem ti predlagal, da se pridružiš njegovemu "projektu".
Če nimaš novih idej (in ti jih nimaš in jih nisi nikoli imel - sem ti že povedal, da samo prepisuješ iz uradnih knjig, ki so jih drugi napisali ), je najbolje da si tiho.
No, spet ponavljaš hobikozmološko logiko; pač: "znanstvena razlaga me ne prepriča, zato bom izbral "alternativno" - recimo od kakega amrita, ali še bolje; izmislil si bom svojo, ker imam za to demokratično pravico".
Amrit je pa tvoj znanec in samo ti bi s svojo avtoriteto zagotovil uspeh.
Nikakor, on je tipičen šarlatanski nakladač in ti si mu zelo blizu.
Čudim pa se, da mu ne verjameš.
Le zakaj bi mu? Taki ponavadi prepričajo hobiste tvojega kova.
Tak naravoslovec kot si ti, na podlagi izkušenj, da je tole vse skupaj nastalo iz "skoraj" nič, pa da se kar tako pojavi ena energija, ki vse vesolje (verjetno iz zabave ali kaj) , še enkrat požene v dir, bo pa tudi verjel, da duša pač nekaj tehta ali vsaj odtehta, čeprav črvja.
Na podlagi izkušenj lahko rečem, da
amrit spada med šarlatane, ti pa v najboljšem primeru med neizobražene hobiste.
Torej ti tu smetiš in se ponavljaš, v tvojo genialnost pa verjamejo samo še v šolskem kotičku, tam kjer še niso brali knjig "Rešeni problemi iz fizike, Rešene naloge iz analize" ali ne poznajo kalkulatorja - Voyage 200 je že profesor zate.
Narobe: smetiš seveda sam z nakladanji, ki nimajo zveze s temo in s poskusi duhovičenja, ki pravzaprav izpadejo zgolj kot jokcanje.
Glede PS pa: če ne razumeš, pa nič -

, res si

super.
Seveda razumem: da so polpismeni kritiki v posmeh samim sebi.