Prosim pomoč

Zanima me...
Uporabniški avatar
GJ
Prispevkov: 2635
Pridružen: 27.1.2003 22:08

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a GJ »

Nande Ninja napisal/-a:Jaz osebno ti ne verjamem, da si dosegel takšen rezultat,
Niti mi ne tebi!
Po 28 postih še vedno nisi odkril logike citiranja (quote) sogovornika. :oops:
Nande Ninja napisal/-a:Pa ko si že ravno takšen genij mi vsaj povej svoje mnenje o komentarju, ki ga je napisal ZdravaPamet in kaj naj mu odpišem.
Bom jaz pomagal...
Zdrava pamet opozarja, da si dosegel glede na veljavni Crackpot index, sam vrh oziroma ostrešje.
Verjetno je temu kriv tvoj visoki IQ. :lol: :lol: :lol:

Slavko, lep večer se vidiva v Polju...

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Ne, še vedno nisem odkril logike citiranja sogovornika in če verjameš ali ne, niti nisem poskusil to logiko odkriti. Imam bolj pomembne opravke npr. najti nekoga, ki bo dovolj inteligenten in me bo poslušal.

Si hotel povedati to, da niti vi meni ne verjamete, da je moj IQ nad 150? Zakaj pa govoriš v množini? Se bojiš, da bi sam ostal in da bi ti zmanjkalo argumentov? Mogoče bi bilo tudi bolje, če bi jih zadržal zase, ker so res minimalni. To kar si ti napisal, jaz napišem v spanju.

No, kar se tiče komentarja zdrave pameti se pa vprašaj, ali si mi res pomagal. A misliš da nisem razumel kaj je želel povedati? Mi pa lahko še dodatno pojasnite kaj je veljavni Crackpot index. Sem pogledal v spletni angleško slovenski slovar in žal nisem našel besede Crackpot. Pa sem uporabil svoj IQ in mislim, da vem kaj je hotel ZdravaPamet povedati s svojim komentarjem. Mogoče imam pa jaz povsem drugačna merila, saj sem vendar multi genij. Moja fizika in matematika je boljša in močnejša od vaše. Vsaj tako izgleda. Saj vem, da je matematika in fizika takšna kot je in je za vse enaka. Vendar, če je ne znaš uporabiti, potem je moja vsekakor boljša. Omejujete se vi sami, oziroma vas omejuje vaš nizek IQ in pomanjkanje domišljije.

Einstein je dobro zapisal, ni citat, je pa nekaj podbnega: logika te bo pripeljala daleč, domišljija pa te bo pripeljala kamorkoli.

Moram reči, da se v tem primeru kar strinjam z njim.

Ja, v polju greva lahko kdaj skupaj na kavo in se malo pohecava na debato. To bi bilo res super.

Vidim da si že kar precej smeškov uporabil. Rad gledaš risanke? Koliko let imaš GJ? Si bil že velikokrat v polju? Ali pa v kakšni podobni ustanovi?

Uporabniški avatar
Aniviller
Prispevkov: 7263
Pridružen: 15.11.2004 18:16

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Aniviller »

Si mogoce dovolj inteligenten, da bi vpisal "Crackpot Index" v google? Prvi zadetek - se bos hitro nasel notri.

Uporabniški avatar
GJ
Prispevkov: 2635
Pridružen: 27.1.2003 22:08

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a GJ »

Nande Ninja napisal/-a:Si hotel povedati to, da niti vi meni ne verjamete, da je moj IQ nad 150?
Glej, precej očitno si pomešal IQ index s Crackpot Index-om. :lol:
Več lahko prebereš na: I score 155 on John Baez's Crackpot Index
Nande Ninja napisal/-a:Zakaj pa govoriš v množini? Se bojiš, da bi sam ostal in da bi ti zmanjkalo argumentov? Mogoče bi bilo tudi bolje, če bi jih zadržal zase, ker so res minimalni.
Imaš prav, argumenti ti ne pridejo do živeta... :oops:
Nande Ninja napisal/-a: To kar si ti napisal, jaz napišem v spanju.
Počaščen sem, da se primerjaš z mojo malenkostjo! :lol:
Nande Ninja napisal/-a:No, kar se tiče komentarja zdrave pameti se pa vprašaj, ali si mi res pomagal. A misliš da nisem razumel kaj je želel povedati? Mi pa lahko še dodatno pojasnite kaj je veljavni Crackpot index.
Google is your friend!
Nande Ninja napisal/-a: Ja, v polju greva lahko kdaj skupaj na kavo in se malo pohecava na debato. To bi bilo res super.
Ko boš ponovno v Polju vprašaj sestre za dr. GJ-ja, pa bova kakšno rekla... :mrgreen:

Lep večer...

Uporabniški avatar
MAC.H
Prispevkov: 65
Pridružen: 13.1.2006 18:19
Kraj: Nova Gorica

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a MAC.H »

Nande Ninja, pogledal sem tvoje slike na Facebooku in moram reči, da svoj visok IQ zelo dobro skrivaš.
Če bo še koga zanimalo, lahko kasneje prilepim tudi link.

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Ja, MAC.H, ne razumem popolnoma kaj bi ti rad prilepil. Imaš tako velik monitor da kar lepiš po njem? Zanimivo se mi pa zdi, da si si pogledal moje slike in na podlagi tega ugotovil, da skrivam svoj IQ? Res si talentiran. No, pa če si že gledal moje slike, sem ti všeč? Zakaj si pa gledal moje slike?

GJ, res si me razočaral. Praviš, da sem pomešal IQ index s Cracpot index-om? Ne, nisem. Jaz dobro vem kaj je kaj. Pogledal sem na google in prebral o tem in sem se našel notri. Precej točk sem si nabral, ravno tako bi jih lahko pripisal veliko Anivillerju, ostalim pa težko.

Ja, spet me citiraš in praviš, da mi argumenti ne pridejo do živeta. Si to besedo sam izumil? Čestitam, jaz je do sedaj nisem poznal. Zagotovo jo bom kdaj uporabil.

A si res zdravnik v polju? Vsaj tako sem razumel, če si si dal naziv dr.GJ, potem si doktor? Moram pa reči da me to niti ne preseneča. Zdaj si mi razkril skrivnost polja. Kot je meni znano družba precej vpliva na človeka in če ti vsak dan preživiš v polju ima to velik vpliv. Zdaj vsaj vem, zakaj ljudje iz polja prihajajo nazaj še bolj čudni. :twisted:

No, šalo na stran. Eden izmed mojih hobijev je tudi sestavljanje IQ testov. In bom enega, ki mi je všeč in je tudi mojim prijateljem všeč kar tukaj objavil.

Imaš 26 bonbonov. 2 poješ, jih razpoloviš, nato še dva poješ. Jih ponovno razpoloviš in poješ še dva.
Koliko bonbonov ti ostane?

Uporabniški avatar
GJ
Prispevkov: 2635
Pridružen: 27.1.2003 22:08

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a GJ »

Nande Ninja napisal/-a:Ja, spet me citiraš in praviš, da mi argumenti ne pridejo do živeta. Si to besedo sam izumil? Čestitam, jaz je do sedaj nisem poznal. Zagotovo jo bom kdaj uporabil.
Bravo ljubček golobček, ta odgovor resnično veliko pove o tvojem IQ-ju! :lol: :lol: :lol:

Lahko noč...

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Ja, GJ, saj sem vedel, da si eden tistih, ki mešajo IQ z vsem kar želijo. Nepoznanje besede kaže na slabo razgledanost, nezanimanje za slovenski jezik, ti praviš, da pa veliko pove o mojem IQ-ju. A si res tako nizko? A ti poznaš vse slovenske besede? Sem pa za štos poizkusil, in sem tvojo besedo vpisal na google. Poskusi še ti, ker me res zanima, ali boš našel kaj koristnega. Jaz nisem našel praktično ničesar konkretnega. Zakaj uporabljaš tako trapasto slovnico, ko smo pri fiziki? Naš cilj je razumeti drug drugega, ti pa podobno kot politiki namenomagovoriš nerazumljivo, ter nam otežuješ delo in misliš, da če si uporabil eno besedo, ki je nekdo ne razume si pametnejši? A ti tekmuješ? Bomo pri temi slovenskega jezika debatirali o zanimivih besedah, tukej smo se pogovarjali o drugih stvareh.

In glede na to, da si mi citiral in argumentiral samo to vrstico, lahko jaz sklepam, da se strinjaš z vsem ostalim, kar sem ti nazadnje napisal?

Res me preseneča, da glede na to, koliko naj bi bili zdravniki pametni, nisi mogel izračunati moje preproste naloge. Je prelahka zate? To ti misliš, da je prelahka. Prepričan sem, da si v glavi izračunal in dobil napačen rezultat, vendar si niti ne upaš napisati, ker se bojiš, da se boš osmešil. Le prespi to nalogo, mogoče bo pa inspiracaija naredila svoje, tudi pri nizko inteligentnih ljudeh se to kdaj zgodi. Ali se te bo pa Bog usmilil, ko bo videl koliko inteligence ti primanjkuje in ti jo bo malo povečal.

Uporabniški avatar
GJ
Prispevkov: 2635
Pridružen: 27.1.2003 22:08

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a GJ »

Nande Ninja napisal/-a:Ja, GJ, saj sem vedel, da si eden tistih, ki mešajo IQ z vsem kar želijo. Nepoznanje besede kaže na slabo razgledanost, nezanimanje za slovenski jezik, ti praviš, da pa veliko pove o mojem IQ-ju.
Pravzaprav skoraj vse...
Nande Ninja napisal/-a:A si res tako nizko?
Še mnogo nižje te bom ulovil! :lol: :lol: :lol:
Nande Ninja napisal/-a: A ti poznaš vse slovenske besede? Sem pa za štos poizkusil, in sem tvojo besedo vpisal na google. Poskusi še ti, ker me res zanima, ali boš našel kaj koristnega. Jaz nisem našel praktično ničesar konkretnega. Zakaj uporabljaš tako trapasto slovnico, ko smo pri fiziki? Naš cilj je razumeti drug drugega, ti pa podobno kot politiki namenomagovoriš nerazumljivo, ter nam otežuješ delo in misliš, da če si uporabil eno besedo, ki je nekdo ne razume si pametnejši? A ti tekmuješ? Bomo pri temi slovenskega jezika debatirali o zanimivih besedah, tukej smo se pogovarjali o drugih stvareh.
Če te daje paranoja, da si kaj zamudil oziroma, če si zakompleksan se javi pri svojemu terapevtu!
Nande Ninja napisal/-a:In glede na to, da si mi citiral in argumentiral samo to vrstico, lahko jaz sklepam, da se strinjaš z vsem ostalim, kar sem ti nazadnje napisal?
Saj sem ti že povedal, da slabo oziroma narobe sklepaš!
Znaš pa zelo trdno skleniti misel in lepo prosim: o tem se pogovori s svojim terapevtom!
Nande Ninja napisal/-a:Res me preseneča, da glede na to, koliko naj bi bili zdravniki pametni, nisi mogel izračunati moje preproste naloge. Je prelahka zate? To ti misliš, da je prelahka. Prepričan sem, da si v glavi izračunal in dobil napačen rezultat, vendar si niti ne upaš napisati, ker se bojiš, da se boš osmešil.
Slavko ljubček golobček moj, kdo se smeši? :?:
Nande Ninja napisal/-a:Le prespi to nalogo, mogoče bo pa inspiracaija naredila svoje, tudi pri nizko inteligentnih ljudeh se to kdaj zgodi. Ali se te bo pa Bog usmilil, ko bo videl koliko inteligence ti primanjkuje in ti jo bo malo povečal.
Očitno boš moral še veliko prespati pa mogoče bo, če te citiram: "inspiracaija naredila svoje". :lol:
Pa, bog se te ne bo usmilil!

Lep dan...

floko2
Prispevkov: 101
Pridružen: 21.10.2010 14:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a floko2 »

Ne razumem, zakaj provokacij in SPAM-a preprosto ne ignorirate?! Ne samo v tej temi, ampak v vseh temah na forumu. Pa se naj administrator z njimi ukvarja..

Uporabniški avatar
MAC.H
Prispevkov: 65
Pridružen: 13.1.2006 18:19
Kraj: Nova Gorica

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a MAC.H »

Nande Ninja napisal/-a:Ja, MAC.H, ne razumem popolnoma kaj bi ti rad prilepil. Imaš tako velik monitor da kar lepiš po njem? Zanimivo se mi pa zdi, da si si pogledal moje slike in na podlagi tega ugotovil, da skrivam svoj IQ? Res si talentiran. No, pa če si že gledal moje slike, sem ti všeč? Zakaj si pa gledal moje slike?
Tako je. Imam precej velik monitor in linke nanj lepim kar z listki. Približno tako kot si ti na prste računal 4^6 in se zmotil pri stoticah. Diletant.

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Torej, še vedno ni niče rešil matematične naloge, ki sem jo zastavil? Sami sebi delate sramoto, še preden ste sploh pravilno odgovorili na tako preprosto nalogo. Torej, najprej mi vsaj dokažite če znate računati. Pa jo bom še enkrat zastavil, če je kdo ni videl in prebral. Tako preprosta je pa mi ni nihče napisal odgovora že od včeraj?

Imaš 26 bonbonov. 2 poješ, jih razpoloviš, nato še dva poješ. Jih ponovno razpoloviš in poješ še dva.
Koliko bonbonov ti ostane?

MAC.H, spravil si se na stavek, kjer sem se res očitno spustil na tvoj nivo in ti si zagrabil vabo, tako kot večina drugih tukaj. Čedalje bolj me presenečate in odgovarjate le na moje provokacije. MAC.H, raje se zamisli, kaj si sam napisal. Pogledal si moje slike na Facebooku in po njih sklepaš nekaj o moji inteligneci. Ko bi vsaj napisal, da si prebral moje komentarje na Facebooku, a ti si to ugotovil na podlagi slik? Res, vsa ti čast in slava, kot je napisal GJ nekaj o božjem kompleksu, se mi zdi da me tukaj precej prekašaš. Pa tudi, če izvzamemo Facebook in Kvabrakadabra, si precej zgrešil. A ti misliš, da se jaz na Facebooku delam pametnega in kažem svoj IQ? Facebook je popolnoma drugačna zadeva, kot teme, ki jih imamo tukaj.

Tvoja sklepanja so meni podobna, kot bi bil ti režiser in bi dobrega filmskega igralca odslovil, ker je bi v prejšnjem filmu "BAD GUY", tvoj film pa potrebuje dobrega policista.

ps. vse, ki mi tukaj pišete vabim na šah, ko je kolega že omenil Facebook, prek njega igram tudi šah in z veseljem vam pokažem kako se igra. Lahko pa odigramo tudi tukaj če kdo želi in bodo vsi videli mojo partijo. E4

Uporabniški avatar
MAC.H
Prispevkov: 65
Pridružen: 13.1.2006 18:19
Kraj: Nova Gorica

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a MAC.H »

Nande Ninja napisal/-a:Pogledal si moje slike na Facebooku in po njih sklepaš nekaj o moji inteligneci.
Nič nisem sklepal o tvoji inteligenci. Samo pohvalil sem te, da jo zelo dobro skrivaš.

Nande Ninja
Prispevkov: 219
Pridružen: 3.2.2013 5:52

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Nande Ninja »

Res je MAC.H, pohvalil si me. Vendar sem jaz to pohvalo razumel precej drugače. Bolj kot žaljivko, ker me vsi tukaj precej žalijo, oziroma se norčujejo iz moje inteligence. In če tudi sam še enkrat dobro prebereš kar si napisal, lahko vidiš, da je ta stavek precej zvito napisan.
MAC.H napisal/-a:Nande Ninja, pogledal sem tvoje slike na Facebooku in moram reči, da svoj visok IQ zelo dobro skrivaš.
Če bo še koga zanimalo, lahko kasneje prilepim tudi link.
Zdaj praviš, da si me tukaj pohvalil, a ti jaz povem, da res izgleda kot sarkazem, zato sem se potem tako pošalil s tistim lepljenjem itd.
A Je to res pohvala? Da skrivam svojo inteligenco? Iskreno povedano, jaz je ne skrivam, razen včasih, vendar je ponavadi tako, da jo že
sami opazovalci ne vidijo ali pa je ne prepoznajo.

Roman
Prispevkov: 6600
Pridružen: 21.10.2003 8:03

Re: Prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a Roman »

Nande Ninja napisal/-a:Torej zamišljena raketa ne velja kot praviš? Zakaj pa ne?
Ker ima beseda "prehitevanje" zelo natančno določen pomen.
Pripeljal me je do orgazma. Torej vse tako kot mora biti. A tebi to ni uspelo?
Sama misel me nikoli ni pripeljala do orgazma. In da sem prišel v stik s pravo žensko, misel nikakor ni zadoščala. Moral sem zares prehitevati.
Če zamišljena raketa ne velja nič, potem tudi zamišljeni porno film ne bi smel delovati. Ali lahko?
Ti je po navadi vseeno, če kupuješ hruške, dobiš pa jabolka?
Seveda narediš en korak veliko prej. Kaj hočeš s tem povedati?
Da je tvoje razmišljanje v celoti zgrešeno. Pa saj to že veš.
Ti pa kar nekaj pišeš brez podlage
Brez tvoje podlage gotovo. In to je dobro.
Je slovenščina tvoj materinski jezik?
He, he, vprašaj še enkrat, tokrat brez slovnične napake.
Sicer pa jaz tega nisem jaz tega nisem poimenoval nobeno prehitevanje. To si ti napisal.
Ne, ti si pisal o prehitevanju svetlobe.

Odgovori