shrink napisal/-a:Primus82 napisal/-a:Še en LOL dobiš pa za "Destilirana voda v večini primerov še vedno vsebuje nekaj mineralov". Aja, kako pa? Glede na to, da z procesom destilacije vse pade stran in ostane čisti h20...aja, mogoče pa misliš tiste 0,001% kar ostane. Zgleda da teh 0,001 zelo dobro opravlja svoj posel lol
Predlagam ti eksperiment, da ga izvedeš na sebi:
Zmeni se z najbližjim kemijskim laboratorijem (lahko srednješolskim), da ti dobavljajo pravo "destilirano" vodo in jo pij po 4 litre na dan. Oglasi čez par let.

Crkujem od smeha, še eden pametnajkovič več

Hahhhahahahahhhhaa, no i kaj je "prava destilirana voda"? Kakšne metode merjenja imaš ti? Me prav zanima

Mam doma destilator, mam doma TDS meter, ki kaže da ima ta destilirana voda 000 ppm, itak pa dvomim da veš kaj to pomeni.
Sicer pa, lol kako jo pa srednešolski laboratoriji dobivajo?! HAHAHAHAHAHA..jao kteri liki ste tu gor, vsak k ma 5 min cajta neki bluzi po svoje
Eden govori da ne obstajajo organski minerali, drugi da obstaja prava in neprava destlirana voda...kaj bom še slišal? Sicer pa, moj frend jo pije že 15+ let, od svojega 40 leta, pa je čil in zdrav...a še njega prpelem gor?
Sicer pa ker si tako grozno pameten in podkovan..a sprejmeš stavo? Destiliram vodo, jo skupaj neseva skupa v katerkoli laboratorij želiš IN, če je destilirana plačaš analizo TI, čene pa jst, deal?
V medicinske namene sicer uporabljano oz. se ima za destilirano vodo vsaka ki ima manj ko 010 ppm, medtem ko ima moja doma 000 ppm