Kontrola možganov
Kontrola možganov
Dejstvo je, da obstajajo lobiji, ki nam z skalarnimi generatorji skušajo vplivati na naše misli in občutke.
Ampak rešitev obstaja. Naredil sem anteno, ki lovi skalarne valove. Če jo imaš pri sebi, posesa vse skalarno valovanje, ki ti ga pošiljajo. Tako ni ne morejo nič.
Verjetno ste že slišali zgodbe ljudi, ki govorijo, da jim nekdo vpliva na možgane z napravo.
Taki so ponavadi označani za shizofrenike in so napoteni k psihiatru, ki da zdravila.
V resnici gre pa za kontrolo možganov.
Ampak rešitev obstaja. Naredil sem anteno, ki lovi skalarne valove. Če jo imaš pri sebi, posesa vse skalarno valovanje, ki ti ga pošiljajo. Tako ni ne morejo nič.
Verjetno ste že slišali zgodbe ljudi, ki govorijo, da jim nekdo vpliva na možgane z napravo.
Taki so ponavadi označani za shizofrenike in so napoteni k psihiatru, ki da zdravila.
V resnici gre pa za kontrolo možganov.
Re: Kontrola možganov
Je tvoja antena boljša kot izganjalec?
Na žalost vaših komentarjev ne morem jemati resno.
Pa naj vam kontrolirajo možgane.
Na srečo na tem forumu ni dosti uporabnikov, ki bi tvoja šarlatanska nakladanja jemali resno.LUKEC napisal/-a:Na žalost vaših komentarjev ne morem jemati resno.
Shrink, če bi to kar jaz govorim učili na fiziki, bi pa vse verjel.
Vidiš shrink kakšen si.
Vidiš shrink kakšen si.
Prav, ti pač ni pomoči.LUKEC napisal/-a:Na žalost vaših komentarjev ne morem jemati resno.
To, da bi nam kdo kontroliral možgane, bi nam moral najprej dokazati. In če že, bi nam moral dokazati še, da ni tudi tvoja antena sredstvo za kontrolo možganov. (Slednje seveda v primeru, da bi te lahko kdo jemal resno.)Pa naj vam kontrolirajo možgane.
Ja, ker bi bilo podprto s teorijo in eksperimenti.LUKEC napisal/-a:Shrink, če bi to kar jaz govorim učili na fiziki, bi pa vse verjel.
Ah, Lukec, vzemi ogledalo v roke. Shrinku pa se opravičujem za vpad, se nisem mogel zadržati.Vidiš shrink kakšen si.
Sicer si lahko prebereš repliko na to že pri Romanu, zato bom zgolj dodal, da gornje prepričanje zveni tipično šarlatansko.LUKEC napisal/-a:Shrink, če bi to kar jaz govorim učili na fiziki, bi pa vse verjel.
Vidiš shrink kakšen si.
Zakaj pa potem tega ne preverite s poskusi?
Nimam nič proti.
Nimam nič proti.
Boš pa ja ti to preveril za nas. Čakamo na dokaze. Saj ne zahtevamo preveč od tebe, k'ne, dipl. kljukec?
Seveda si preveril: po šarlatansko. In saj veš, koliko so vredni šarlatanski dokazi, k'ne, kL(j)UKEC?
Seveda, najlažje je sedeti cel dan pri računalniku in pljuvati po tistih ki delamo.
Tvoja trditev, da tisti, ki te upravičeno označujejo za šarlatana, "cel dan sedijo za računalnikom", je tipično že večkrat slišano jokcanje s strani šarlatanov.
Je pa slehernemu jasno, kaj ti npr. "delaš": šarlatanske naprave, ki bojda lahko celo kontrolirajo možgane.
Je pa slehernemu jasno, kaj ti npr. "delaš": šarlatanske naprave, ki bojda lahko celo kontrolirajo možgane.
In če bi po televiziji povedali: "Ameriški znanstveniki so odkrili kako deluje mind kontrol in kako se pred njim zaščitimo", seveda ne bi nobeden dvomil. Slovencenlji, kaj hočeš.