Nobelova nagrada

Prebral sem ... Ali lahko ... ?
User avatar
shrink
Posts: 14517
Joined: 4.9.2004 18:45

Re: Nobelova nagrada

Post by shrink » 12.6.2019 23:51

smolejleo wrote:
11.6.2019 13:30
Vedež wrote:
6.6.2019 12:05
Tole zmerjanje in kreganje res nima smisla. Vem pa zakaj. Začelo se je z besedo "slovenceljni" kar je lahko za nekatere žaljivka. Prav tako ni primerno naše rojake naslavljati z "jodlarji", saj so tudi preko meje zavedni.
Vedež wrote:
11.6.2019 8:45
Nisem vedel in ne vem kdo je začel. Žaljivke na tem forumu niso nič nenavadnega. Morda bi dodal, da naj bo žaljenje v primeru nestrinjanja, na neki drugi osnovi. Nas je že itak premalo, da se med sabo kregamo, pa tudi če se preštejemo po vsem svetu. Smo pa narod, ki to rad počne, tu ni kaj dodati.
Vedež, začelo se je z "jodlarji" s strani Shrinka! Jaz sem šele po nekaj postih odgovoril s "slovenceljni". Torej si napisal, da se je začelo s "slovenceljni" in s tem posredno, da sem jaz začel žaliti. Argumentiraj svojo izjavo z datumi citatov ali se pa opraviči. Zgornja trditev - začelo se je ...- je napačna in ti si to napisal!
Naj še dodam - jaz osebno nikoli ne začnem z žaljivim pisanjem ali odgovori. Smo in sem pa v taki situaciji, da moram vrniti.
Pa koga bi ti rad farbal, lažnivi kljukec jodlarski? Seveda si prvi začel žaliti: z "Žiga Žaga Slovenijo", z "Lipe simboli" in z ostalimi jodlarskimi spakedrankami, s katerimi si bil duhovit ko kravja (.):
smolejleo wrote:
15.2.2013 21:59
Res je za jokat. Miliarde vreden asteroid nam je ušel. Sedaj je pa ekipa brez dela - šele jeseni pride nov. Do takrat pa predlagam, da vse znanstvenike in tehnologijo usmerimo v raziskavo kvalitete in žaganje hlodovine. Te imamo v Sloveniji ogromno, ne znamo je pa klasificirati in razrezati. Če nam uspe ta tehnološki preskok, bomo s tem našemu lesu dodali toliko dodatne vrednosti, da bomo zlahka financirali projekt - medzvezdna potovanja. Za oba projekta pa naj ostane ista ekipa, ob bok Shrinku pa bi se pridružil Amrit, da bo lahko pod njegovo kontrolo tehtal spremembe mase, seveda posredno preko teže pred in po žaganju in s tem tudi maso avre dreves. Motore bo vse skupaj pognal, on bo gonilo žaganja, problemi so pa tu zato, da se rešujejo
Kot hobi kozmolog (sem ponosen na ta naziv, ki mi ga je podelil priznani strokovnjak in mojster za vse in za ma-fi - jo), sem prepričan, da za projekt Žiga_žaga Slovenija ima dovolj znanja (lubadarsko fakulteto - ocenjevanje vrste lesa, špenglarsko - brušenje žag, kranjska Sorbona - organizacija od hloda do deske in seveda FMF -merjenje volumna in mase pred in po žaganju, da ne bi prišlo do goljufij. Vseeno bi moral biti šef Shrink, ki pa zaradi narave dela ne bi mogel biti predlagan za Nobelovo nagrado ampak že nekaj v smeri lesa, drvarjev, bukovine ali lipe. Lipe je najbolj primerno - je že simbol.
Seveda so kmalu za tem sledili "Slovenceljni" in jokcanje, kako smo ukradli Stefanovo ime, zato sem te pač začel nazivati z jodlarjem, ker pač to si: jodlarski podučitelj iz jodlarske vasice s hudo obliko cvangsštorung. Zatorej trolej-smolej, marš nazaj v Jodlarijo, kjer imate spet Terezijansko Marijo. :lol:

smolejleo
Posts: 1652
Joined: 3.3.2004 11:52
Location: celovec
Contact:

Re: Nobelova nagrada

Post by smolejleo » 14.6.2019 8:54

Tak razvajen narcistični otroče kot si ti, Slamnati Asinus Šrinkolinko,. nikoli ne prizna krivde ali napake. Pač je tako, pač, pač, pač!
Škoda časa, ob kakšnem tvojem "strokovnem" članku ti pa spet napišem priznanje :lol:

User avatar
shrink
Posts: 14517
Joined: 4.9.2004 18:45

Re: Nobelova nagrada

Post by shrink » 16.6.2019 0:23

Ni nobene napake, ki bi jo moral priznati, natroleon, ti pa priporočam, da končno sebi priznaš, da si en navaden moten podučiteljski trol, ki neprestano jodla (beri: smeti) po tem forumu s šarlatanskimi pripombami. :lol:

Strokovno pa lahko komentiraš le higieno dud in slinčkov, pa še o tem nisem čisto prepričan, glede na to, da iz tvojega podučiteljskega kotička vedno bolj zaudarja. :lol: :lol: :lol:

smolejleo
Posts: 1652
Joined: 3.3.2004 11:52
Location: celovec
Contact:

Re: Nobelova nagrada

Post by smolejleo » 18.6.2019 8:19

Slamnati Asinus Šrinko troll fon Begne!

Tvoja pisarija nima pomena. Predlagam ti, da porabiš ta čas za inštrukcije - te o trdnosti bi bile prav zate, saj jo doživljaš že vse življenje. S tem zaslužkom si pa lahko preskrbiš hardware, tako da boš veš čas priklopljen na kvakkadabro. Brez tebe so tvoji kvakci kar izgubljeni!


8)

Post Reply