Carlo je napisal:
ja to je vse ok, kar si napisu.
To, k'r s' pa ti napisu, pa ni čist' 'ok'. V Pravilih tega FORUMA (med drugim) piše: "Pri odgovarjanju v forumu bodite pozorni in preverite svojo
slovnico, izražajte se logično, argumentirajte svoje trditve." Na javnih forumih torej pišemo v zborni slovenščini.
to sem že prebral na paši poleti imam prenosni PC, ovce se pasejo jaz pa berem članke na arXivu
Potem je pa sonce poleti močno bleščalo na tvojem "prenosnem PC"

, medtem ko so se ovce veselo pasle, pa nisi dobro videl …
neznansko me zabava, ko vidim kako je moderna fizika "ODBLUZILA"
Aha, tako je to! A Newtonova fizika je bila pa OK (po tvoje: še ni "ODBLUZILA" )?
ampak kako je to, da so BOTTOM , CHARM in TOP quark delci materije, se pravi atoma, tega pa nisi napisal.
mene to zanima.
Prvič, tega me nisi vprašal. In drugič, tega po moje nihče ne ve! Takšen je pač trenutno standardni model. 'Delci materije, se pravi atoma' so tudi nevtroni, pa protoni, pa elektroni. Zakaj? Zakaj so tudi to delci materije in atoma je podobno vprašanju: zakaj je vesolje? Mimogrede, katere druge fermione razen teh pa sploh še poznamo?
Po moje ti sploh ne znaš odgovorit.
Imaš prav. Kot ti ne znaš odgovoriti, katera je 10. Beethovnova simfonija …
po moje bo treba vprašat kar na utredništvo foruma.
Čeprav ne vem, kaj je to 'utredništvo', pa 'rajtam', da si mislil na uredništvo. Drži? Si prepričan, da je uredništvo FORUMA pravi naslov za tvoja nadebudna vprašanja?
oni so pa experti, oni nama bodo povedali
"Experti" pa taki! A misliš, da 'nam bodo povedali'? Kot v romanu "Strici so mi povedali" Miška Kranjca?