Glavobol?
Re: Glavobol?
Meni se vsaj sanja, tebi se še to ne.
Seveda, dipl. kljukec, tebi se šarlatansko sanja o stvareh, ki jih strese iz rokava (pravilno razume) vsak srednješolec, četudi se ga zbudi sredi noči.LUKEC1 napisal/-a:Meni se vsaj sanja, tebi se še to ne.
Se posmehuješ sebi, dipl. kljukec?
shrink napisal/-a:Se posmehuješ sebi, dipl. kljukec?
No vam bom pa jaz kontroliral možgane.
Zdej vem kako.
Zdej vem kako.
Kontroliraj raje svoje; v izogib nadaljnjim imbecilnim oglašanjem.LUKEC1 napisal/-a:No vam bom pa jaz kontroliral možgane.
Zdej vem kako.
Zivijo..imela sem te probleme,vec let,z glavoboli in migrenami..sem resila s prehrano...ce koga zanima,pisite zs..l.p
Torej poznas resitev za nepoznan vzrok problema?
Cudno se to slisi.
Recimo mene zacne glava boleti, ko berem kako kvazi debato. Sigurno mi hrana tukaj ne bi pomagala:)
Cudno se to slisi.
Recimo mene zacne glava boleti, ko berem kako kvazi debato. Sigurno mi hrana tukaj ne bi pomagala:)
Ne bodi tako prepičan, pri tebi bo vzrok slabo prežvečenje in slaba prebava.NoSee napisal/-a:Torej poznas resitev za nepoznan vzrok problema?
Cudno se to slisi.
@viola: objavi svojo mobi številko.
Kozarec vina pri gostilniških debatah običajno pomagaNoSee napisal/-a:Recimo mene zacne glava boleti, ko berem kako kvazi debato. Sigurno mi hrana tukaj ne bi pomagala:)
Na kateri osnovi podajas svojo diagnozo? Kot da slab futr ne obstaja.Rock napisal/-a:Ne bodi tako prepičan, pri tebi bo vzrok slabo prežvečenje in slaba prebava.
Verjetno res, a kam to pelje? Baje imam potencial za postati alkoholik, a na sreco nisem za v gostilne..derik napisal/-a:Kozarec vina pri gostilniških debatah običajno pomaga
Ni toliko važno, s čim se srečaš, bolj je pomembna tvoja reakcija.NoSee napisal/-a:Na kateri osnovi podajas svojo diagnozo? Kot da slab futr ne obstaja.Rock napisal/-a:Ne bodi tako prepičan, pri tebi bo vzrok slabo prežvečenje in slaba prebava.