Matematika v pravu?

Argumentirane razprave o filozofskih vprašanjih.
Odgovori
Uporabniški avatar
vojko
Kraj: LIMBUŠ
Kontakt:

Re: Matematika v pravu?

Odgovor Napisal/-a vojko »

Preprosti (Rock) je napisal:
Ponovim:
Na kateri strani zadevne številke naj bi bil 'citat'? [Petič]

[Tvoji judikati so irelevantni. - Potem neizpodbitno prejmeš substancialni dokaz z obrestmi.]
Ti lako ponavljaš, dokler se ti ljubi. Čakam na obljubljeni "substancialni dokaz z obrestmi", Preprosti... :lol:
Do takrat pa Slovenski pravopis in slovnico v roke... :lol: :lol: :lol:

Rock
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Rock »

vojko napisal/-a:Preprosti (Rock) je napisal:
Ponovim:

[Tvoji judikati so irelevantni. - Potem neizpodbitno prejmeš substancialni dokaz z obrestmi.]
Ti lako ponavljaš, dokler se ti ljubi. Čakam na obljubljeni "substancialni dokaz z obrestmi", Preprosti... :lol:

Očitno si postal previdnejši in se želiš izogniti še eni sramoti.

Ampak, sprašujem se, zakaj sploh daješ nepotrebne pripombe, če nisi gotov v svoje znanje (slovnica, procesno pravo, insolventnost, nelikvidnost, premoženje, subsidiarna odgovornost, ...).

Mar bi se zadržal in ostal moder. Nihče te ni a priori izzval.
(Če sem politično aktualen, glede na KPK - ni bistveno, ali si dejansko moder; potrebno je, da ustvariš videz, kot da si moder.)

Uporabniški avatar
vojko
Kontakt:

Rock napisal/-a:
vojko napisal/-a:Preprosti (Rock) je napisal:
Ponovim:

Očitno si postal previdnejši in se želiš izogniti še eni sramoti.

Ampak, sprašujem se, zakaj sploh daješ nepotrebne pripombe, če nisi gotov v svoje znanje (slovnica, procesno pravo, insolventnost, nelikvidnost, premoženje, subsidiarna odgovornost, ...).

(Če sem politično aktualen, glede na KPK - ni bistveno, ali si dejansko moder; potrebno je, da ustvariš videz, kot da si moder.)
Pri tebi gre očitno za psihično motnjo, ki se ji reče projekcija.
Projekcija je osnovni obrambni mehanizem in lastno zlonamernost bolniki projicirajo v ljudi okoli sebe. Z zamenjavo notranje nevarnosti z zunanjo pridobijo občutek kontrole, potreba po kontroli pa je samo odraz njihovega nizkega samospoštovanja (kompleks inferiornosti).

Lepo si se samodiagnosticiral. Nihče te "ni a priori izzval", da si napravil nevaren izlet v - zate – terro incognito (slovnico in pravopis) in napisal spodnjo smešno neslanost:
Napaka.
Pravilno je uporabiti prislov, ne pridevnik. Pravilno je zato: 'absolutno bistvena kršitev procesnega prava'.
Zdaj si jih po predpisih dobil po prstih, pa ne veš, kako bi se iz tega izvlekel, kaj Preprosti? Ja, težko je, težko… Kot sam modro ugotavljaš: "Mar bi se zadržal in ostal moder…"

Očitno nisi postal previdnejši in se nisi izognil še eni sramoti... :lol:

Rock

vojko napisal/-a:Pri tebi gre očitno za psihično motnjo, ki se ji reče projekcija.
Projekcija je osnovni obrambni mehanizem in lastno zlonamernost bolniki projicirajo v ljudi okoli sebe. Z zamenjavo notranje nevarnosti z zunanjo pridobijo občutek kontrole, potreba po kontroli pa je samo odraz njihovega nizkega samospoštovanja (kompleks inferiornosti).
Ne izmikaj se, Sluzasti, ampak repliciraj.
Glede:
citata iz Tribune; slovnice; procesnega prava; insolventnosti; nelikvidnosti; premoženja; subsidiarne odgovornosti; itd.

Potem doživiš 'substancialni odgovor', Sluzasti. In vse ostalo (doživiš ponovno osramočenje: javno obelodanjenje svoje prave narave).
Lepo si se samodiagnosticiral. Nihče te "ni a priori izzval", da si napravil nevaren izlet v - zate – terro incognito (slovnico in pravopis) in napisal spodnjo smešno neslanost:
Glede:
...
[Glej zgoraj!]

Zdaj si jih po predpisih dobil po prstih, pa ne veš, kako bi se iz tega izvlekel, kaj Preprosti? Ja, težko je, težko… Kot sam modro ugotavljaš: "Mar bi se zadržal in ostal moder…"
Glede:
...
[Glej zgoraj!]

Uporabniški avatar
vojko
Kontakt:

Rock napisal/-a:
vojko napisal/-a:Pri tebi gre očitno za psihično motnjo, ki se ji reče projekcija.
Glede:
citata iz Tribune; slovnice; procesnega prava; insolventnosti; nelikvidnosti; premoženja; subsidiarne odgovornosti; itd.

Potem doživiš 'substancialni odgovor', Sluzasti. In vse ostalo (doživiš ponovno osramočenje: javno obelodanjenje svoje prave narave).

Glede:
...
[Glej zgoraj!]

Glede:
...
[Glej zgoraj!]
Očitno nisi postal previdnejši in se nisi izognil še eni sramoti... :lol:

Rock

Dobro. Zaključek je notoren (= v korist Rocka).

Uporabniški avatar
vojko
Kontakt:

Rock napisal/-a:Dobro. Zaključek je notoren (= v korist Rocka).
Preprosti, do solz sem se nasmejal tistemu tvojemu apendiksu v oklepaju. Potemtakem si se ogradil od kakršnekoli alternativne razlage. Če bi morda kdo po nemarnem pomisli, da je zaključek v mojo korist (kar je sicer vsakemu takoj jasno! :lol: ), si verbis expressis dodal (in to v tretji osebi, torej: ne "v mojo korist", ampak "v korist Rocka"... Spominjaš me na mojega vnuka, ko je bil star tri leta in je govoril: "Daj Tilenu, deda, daj Tilenu..." :lol:

Očitno si le postal previdnejši... :lol:

Rock

vojko napisal/-a:Očitno nisi postal previdnejši
vojko napisal/-a:Očitno si le postal previdnejši
Očitno si postal zmeden.
Izrekam sočustvovanje.[/size]

Uporabniški avatar
bargo

Odgovor Napisal/-a bargo »

vojko napisal/-a:
Preprosti, do solz sem se nasmejal tistemu tvojemu apendiksu v oklepaju. Potemtakem si se ogradil od kakršnekoli alternativne razlage. Če bi morda kdo po nemarnem pomisli, da je zaključek v mojo korist (kar je sicer vsakemu takoj jasno! :lol: ), si verbis expressis dodal (in to v tretji osebi, torej: ne "v mojo korist", ampak "v korist Rocka"... Spominjaš me na mojega vnuka, ko je bil star tri leta in je govoril: "Daj Tilenu, deda, daj Tilenu..." :lol:

Očitno si le postal previdnejši... :lol:
Iz tega potem pride, DAJ NAM!? :roll:

Uporabniški avatar
bargo

Rock napisal/-a:
Očitno si postal zmeden.
Izrekam sočustvovanje.[/size]
Rock, ne blefiraj. :lol:
Vojku blefiranje ne koristi, on igra ŠAH. Samo še ne ve, da je izgubil. :lol:
Vera tu ne pomaga, Vojko! Še tko si lahko želiš zmage, samo ne gre preko mene.

Spet me omejuje svet: "Tako hitro po zadnjem prispevku ne morete napisati novega!

Saj vidiš, da lahko. :D

Trobenta

Uporabniški avatar
bargo

Ja, del tega se skriva v ulomkih! Bravo Rock, sem bil vesel, da je kaj. :D
Hvala.

Rock

bargo napisal/-a:Rock, ne blefiraj. :lol:
Vera tu ne pomaga, Vojko! Še tako si lahko želiš zmage, samo ne gre preko mene.
Šah je boljši, ampak vseeno - kakšna je razlika med pokrom in šahom?
Če ne obstaja verjetnost, lahko prehitiš Vojka, in sam lociraš citat iz Tribune. Domnevam sicer, da je pristen, toda ga nisem uspel najti. S tem me boš obvezal, da bom objavil: gasilci, potapljači in študentski list (kjer mrgoli tiskovnih napak), in ne SSKJ. - Ampak če veš, da je izgubil, potem uživaš v gotovosti, in ne samo v verjetnosti, kajne?
Hvala, da si se vključil v igro. (TOM in RAT! Angleščina je spletni jezik.)

Uporabniški avatar
bargo

Rock napisal/-a:
bargo napisal/-a:Rock, ne blefiraj. :lol:
Vera tu ne pomaga, Vojko! Še tako si lahko želiš zmage, samo ne gre preko mene.
Šah je boljši, ampak vseeno - kakšna je razlika med pokrom in šahom?
Vidiš ne sodeluješ pri pouku. Ne zmorem sedaj še enkrat vse ponavljati. Sem Vojku pokersko razložil, kaj namerava storiti v igri ŠAH-a, pa ni doumel. Ti pokersko razlagaš Shrinku, glej on ne razume, ne igra loterije!

Vključil sem pesništvo, da bi sprevidel Shrink, pa se je ujel v lastno mrežo.

Skratka, se je dogajalo in se dogajalo.
Doživimo več, kot dojamemo! QED.
Rock napisal/-a: Če ne obstaja verjetnost, lahko prehitiš Vojka, in sam lociraš citat iz Tribune. Domnevam sicer, da je pristen, toda ga nisem uspel najti. S tem me boš obvezal, da bom objavil: gasilci, potapljači in študentski list (kjer mrgoli tiskovnih napak), in ne SSKJ. - Ampak če veš, da je izgubil, potem uživaš v gotovosti, in ne samo v verjetnosti, kajne?
Zajca sem že lovil, nisem ga pojedel tako, da... Sedaj bo spet novi, ki prinese velikonočna jajčka, se že veselim. Te čokoladne zajčke, te z veseljem pojem.
Rock napisal/-a: Hvala, da si se vključil v igro. (TOM in RAT! Angleščina je spletni jezik.)
Mi je v veselje in zadovoljstvo.

Ja, Rock tebe ni treba razumet, tebe je treba samo vzet. Mravljinčar in Čeladar.
Ej, ne gre, žal.
Hvala.

Rock

bargo napisal/-a:
Ja, del tega se skriva v ulomkih! Bravo Rock, sem bil vesel, da je kaj. :D
Hvala.
Hvala za prijaznost.

Uporabniški avatar
vojko
Kontakt:

Rock napisal/-a: