Nisem prepričan, da je. Že zaradi tega ne, ker se mi zdi zelo zanimivo, da se nihče ni spotaknil, no še sreča da se ni, ob tvoje sledeče besede "...le približa opisu resnice s konsenzom ...". Ja, po znanosti, nimam nič proti, kot sem že rekel, samo obstaja polje raziskovanja in razumevanja (npr. subjekt), ki sem ga opisal zgoraj, tisto, kar znanosti uhaja, kar pomeni da ta ni dovolj, da bo "morala" dopustiti pluralizem diskurzov.NoSee napisal/-a:Rad bi povedal le, da se jezikovno(znakovno) obravnavanje le pribliza opisu resnice s konsenzom in po znanosti, s preverjanjem pojavov...a to je(upam) vsem jasno.
Ja to je tisto, kolikor pač moremo. No, nikakor pa ne mislim, da se bi moral z njimi obremenjevati.NoSee napisal/-a:Nimam casa za citiranje filozofov, se manj za ukvarjanje z njihovimi nerazumljenimi custvi in strahovi.
Nerad se obremenjujem z ideologijami, ker raje operiram izven njih, kolikor pac zmorem.
Zanimivo, veš da se tudi sam že nekaj časa pripravljam da preberem kaj o Zen-u.NoSee napisal/-a:Cisti um ne potrebuje ideologije.