Mišo Alkalaj v Polnočnem klubu o globalnem (ne)segrevanju?!?
Re: Mišo Alkalaj v Polnočnem klubu o globalnem (ne)segrevanj
shrink
Saj nisi ti kriv,kriv sem jaz, ker se z nedonošenčkom prepiram.
CENZURA, če rabiš kakšno slikanico za 1. r. OŠ, se kar oglasi: jih še hranim (za svoje otroke namreč). Pa učiteljico na OŠ tečaju vprašaj, da ti prebere kak članek o Higgsovem bozonu: tako te ne bo več spravljal v zadrego "Higginsov buzon".Krmar napisal/-a:shrink
shrink
Pojdi kaj prekopirat od mislečih-Ti niti risank ne razumeš! Kopiraš stvari o katerih niti sanjal nisi,da bi jih pa razumel in jih bil sposoben nadgraditi s svojimi možgančki,je pa enako nič!
Pojdi kaj prekopirat od mislečih-Ti niti risank ne razumeš! Kopiraš stvari o katerih niti sanjal nisi,da bi jih pa razumel in jih bil sposoben nadgraditi s svojimi možgančki,je pa enako nič!
Ti še sintagme Higgsov bozon ne znaš prekopirati.Krmar napisal/-a:shrink
Pojdi kaj prekopirat od mislečih-
Tebi na začetku pojavljanja na tem forumu še postov ni uspelo objaviti.Ti niti risank ne razumeš!
Ja, CENZURA pa o "Higginsovem buzonu" in o zarotah moderatorjev, da mu ne dovolijo objavljati nakladanj.Kopiraš stvari o katerih niti sanjal nisi,da bi jih pa razumel in jih bil sposoben nadgraditi s svojimi možgančki,je pa enako nič!
shrink
Ti verjetno misliš shrinkov bizon? Človek nimaš zgrajene osebnosti.Daj posveti se malo sam sebi!
Ti verjetno misliš shrinkov bizon? Človek nimaš zgrajene osebnosti.Daj posveti se malo sam sebi!
Ne, "Higginsov bizon".Krmar napisal/-a:shrink
Ti verjetno misliš shrinkov bizon?
Ti še povsem pismeni nisi.Človek nimaš zgrajene osebnosti.
Posveti se raje lastni slovnici.Daj posveti se malo sam sebi!
shrink
Tule ravno ne gre za slovnico.Mislim,da gre za kvaliteto osebnega razmišljanja o naravoslovnih vprašanjih.
Tule ravno ne gre za slovnico.Mislim,da gre za kvaliteto osebnega razmišljanja o naravoslovnih vprašanjih.
In s slovnico (da o strokovnosti niti ne izgubljam besed) se kaže tudi tvoja kvaliteta razmišljanja, ki je enaka: zero, zilch, nada.Krmar napisal/-a:shrink
shrink
Imaš mojo ponudbo,da se prekine tole najino neplodno medsebojno obsojanje!Če jo sprejmeš- začni z vprašanji!
Imaš mojo ponudbo,da se prekine tole najino neplodno medsebojno obsojanje!Če jo sprejmeš- začni z vprašanji!
ŠARLATANSKA repetitivnost ad nauseam - že 2x odgovorjeno:Krmar napisal/-a:shrink
viewtopic.php?p=57856#p57856
P.S. O tebi je možna samo ena sodba: si NEVEDEN in NEIZOBRAŽEN CENZURA.
shrink
Že ugotovljeno. Negativno sliko ,ki jo nosimo o sebi- nezavedno reproduciramo na druge.Shrink -smiliš se mi!
Že ugotovljeno. Negativno sliko ,ki jo nosimo o sebi- nezavedno reproduciramo na druge.Shrink -smiliš se mi!
Bo že držalo: ti si CENZURA in zato toliko smetiš.Krmar napisal/-a:shrink
Že ugotovljeno. Negativno sliko ,ki jo nosimo o sebi- nezavedno reproduciramo na druge.
Ti meni niti malo: zato te z moje strani vselej čaka šiba.Shrink -smiliš se mi!
shrink
Meni se vsak bolnik , ki ima enako klinično diagnozo bolezni ,kot je tvoja- smili.
Meni se vsak bolnik , ki ima enako klinično diagnozo bolezni ,kot je tvoja- smili.