Ker vsemogočni bog ne rabi slovenske vojske, LUKEC.LUKEC napisal/-a:Če je tako, zakaj ne bi mogli mi pobijati za Vatikan?
Totalna vojna
-
Re: Totalna vojna
Ampak Lukec,
Vedi, da ni dovolj, da imaš narejene zgolj tri svete zakremente!
Tudi k spovedi moraš redno hoditi!
Mislim, da je čas, da se odpraviš v sosednji Šmihel v cerkev sv. Mihaela in opraviš svojo dolžnost.
Lep večer vsem...
Vedi, da ni dovolj, da imaš narejene zgolj tri svete zakremente!
Tudi k spovedi moraš redno hoditi!
Mislim, da je čas, da se odpraviš v sosednji Šmihel v cerkev sv. Mihaela in opraviš svojo dolžnost.
Lep večer vsem...
Zadnjič spremenil GJ, dne 3.5.2012 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ej, LUKEC, daj povej, če si včlanjen v kakšno domoljubno društvo.
Ali ni že vsak vernik "žrtev" ideologije?NoSee napisal/-a:LUKEC, kako bi se opredelil, kot vernik ali zrtev ideologije, morda kaj drugega?
LUKEC, če že blebečeš bodi dosleden in ne mešaj narod in vero. Niso vsi muslimani arabci, kakor tudi niso vsi kristjani belci.LUKEC napisal/-a:Če pobivajo arabci zakaj nebi tudi kristjani?
Vidim, da ti je do križarskih vojn, verjetno lahko organiziramo akcijo in zberemo nekaj denarja in ti plačamo karto v Jeruzalem (Izrael) in se tam pejt tega početja.
Vendar ... Problem je povsem drugje, opažam da LUKEC nikakor ni osamljen primer.
Ampak ... zastavil si zelo dobro vprašanje: A slovenska vojska lahko pobija za Slovenijo? Moj odgovor je, zgolj če se brani. Ergo, pred čim se branimo v Afganistanu?
-
Khm khm.problemi napisal/-a:Ampak ... zastavil si zelo dobro vprašanje: A slovenska vojska lahko pobija za Slovenijo? Moj odgovor je, zgolj če se brani. Ergo, pred čim se branimo v Afganistanu?
Ne dopuščaš možnosti, da bi branila koga drugega pred tretjim?
Bi ze moral biti. Ni pa vsaka zrtev ideologije nujno vernik.problemi napisal/-a:Ali ni že vsak vernik "žrtev" ideologije?
Lukec, bozjo besedo siri z dobrimi deli, prijaznimi besedami in cistimi mislimi, ne pa s primitivnim mecem!
Ce ze cutis potrebo po "pokristjanjevanju".