Kemtrejli
Re: Kemtrejli
Začetni črki od 'fekalije' ...Roman napisal/-a:Kaj je fe?
Aja. Sem se že ustrašil, da od fetusa.
Fe x fe je kriptirano sporočilo tistim ki opazujejo poste tega foruma in strokovno preverjajo če uporabniki samo nakladajo, če trolajo, če je njihovo obnašanje vredno plačilnega naloga itd...Roman napisal/-a:Kaj je fe?
Nekaj njih ima gotovo že opazovalca ki preverja in jih opazuje v vsakdanjem življenju, tak subjekt tvega višjo kazen.
Kako kaj zdravje zadnje čase, osf? Opažaš simptome poslabšanja?osf napisal/-a:Fe x fe je kriptirano sporočilo tistim ki opazujejo poste tega foruma in strokovno preverjajo če uporabniki samo nakladajo, če trolajo, če je njihovo obnašanje vredno plačilnega naloga itd...Roman napisal/-a:Kaj je fe?
Nekaj njih ima gotovo že opazovalca ki preverja in jih opazuje v vsakdanjem življenju, tak subjekt tvega višjo kazen.
Ja, kaže znake preganjavice. Najbrž je s "Fe x fe" signaliziral UFO-tu, da ga pobere.vojko napisal/-a:Kako kaj zdravje zadnje čase, osf? Opažaš simptome poslabšanja?osf napisal/-a:Fe x fe je kriptirano sporočilo tistim ki opazujejo poste tega foruma in strokovno preverjajo če uporabniki samo nakladajo, če trolajo, če je njihovo obnašanje vredno plačilnega naloga itd...Roman napisal/-a:Kaj je fe?
V resnici je masa železa v regratu večja kot masa žlice v odsevu zrcala na vodi. Ko je nekega dne zajec pomočil brke v jezero, je na nebu zaznal upad entropije. Zaradi negativne temperature po Kelvinu, je masa lahko tudi negativna. Kdor ne prebere premice v medgalaktičnem prostoru, ta se je bržkone prenajedel težkih kovin in za resno debato potrebuje helijev balon neodvisnosti od zračnega privlaka dveh transformacij po periodičnem sistemu, kar pa seveda ne velja v primeru večje gostote. Torej, če nimaš romboida v klasični postavitvi rebusa, potem je zagotovo šah obstajal preden se je človeštvo pojavilo, dokazano celo pred nastankom vesolja, ki to v resnici ni.
Odlično, bo uporabljivo pri marsikom, sem shranil!
Podobno je s tvojim IQ-jem...Vedež napisal/-a:Zaradi negativne temperature po Kelvinu, je masa lahko tudi negativna.
Lep večer vsem...
Odlična besedna solata, ja.Rock napisal/-a:Odlično, bo uporabljivo pri marsikom, sem shranil!
Seveda je masa fe večja v regratu,Vedež napisal/-a:V resnici je masa železa v regratu večja kot masa žlice v odsevu zrcala na vodi. Ko je nekega dne zajec pomočil brke v jezero, je na nebu zaznal upad entropije. Zaradi negativne temperature po Kelvinu, je masa lahko tudi negativna. Kdor ne prebere premice v medgalaktičnem prostoru, ta se je bržkone prenajedel težkih kovin in za resno debato potrebuje helijev balon neodvisnosti od zračnega privlaka dveh transformacij po periodičnem sistemu, kar pa seveda ne velja v primeru večje gostote. Torej, če nimaš romboida v klasični postavitvi rebusa, potem je zagotovo šah obstajal preden se je človeštvo pojavilo, dokazano celo pred nastankom vesolja, ki to v resnici ni.
lako bi govorili tudi brez parabol, vendar poslužujmo se kemijskih aforizmov ker ne koristijo nevidnim:
Fe x Fe ( bolje Fe + Fe ) = Fe V x (+) Fe Z
Fe V (-) = Cs - ne ubija
Fe Z (+)= DMT - je smrt sama po sebi, spanje, najmočnejši 'vortex'
Aja, vortex. Zdaj mi je vse jasno. Zakaj tega prej nisi rekel?
Z enim stavkom v nekem postu si branil drug-dealer company, osebno se ne strinjam s tisto Ltd.Roman napisal/-a:Aja, vortex. Zdaj mi je vse jasno. Zakaj tega prej nisi rekel?
Sem mnenja da za tak argument so potrebni inštituti, akademije... , popolna kontrola, več znanja in poglobitev v mistično-religiozno doktrino ali naravno.
Predvsem pevske in igralske akademije ...osf napisal/-a:Z enim stavkom v nekem postu si branil drug-dealer company, osebno se ne strinjam s tisto Ltd.Roman napisal/-a:Aja, vortex. Zdaj mi je vse jasno. Zakaj tega prej nisi rekel?
Sem mnenja da za tak argument so potrebni inštituti, akademije... , popolna kontrola, več znanja in poglobitev v mistično-religiozno doktrino ali naravno.
Preveri, če nisi česa narobe razumel. Nikoli nisem zagovarjal narkomanije.osf napisal/-a:Z enim stavkom v nekem postu si branil drug-dealer company, osebno se ne strinjam s tisto Ltd.