Sploh ni čudno, trol: ker si ubogi na duhu, pač kupuješ njihovo meglo. Pa sedaj malo poračunaj dividende v svoji glavi, kjer sicer ne kraljuje megla, ampak vakuum.osf napisal/-a: ↑6.6.2017 22:40Čudno, da omenjaš meglo.
To pa prodajaš ti.
Nebulozne delnice pa so v propadu.
se zares splača?
Re: se zares splača?
Nelogično formuliraš besede in stavke, obenem šepaš pri branju: ti prodajaš meglo, jaz megle ne kupujem.shrink napisal/-a: ↑6.6.2017 23:26Sploh ni čudno, trol: ker si ubogi na duhu, pač kupuješ njihovo meglo. Pa sedaj malo poračunaj dividende v svoji glavi, kjer sicer ne kraljuje megla, ampak vakuum.
Kako lahko govoriš o dividendi, če so delnice v podvrednosti.
Predstavi novost: delnice z menico.
Najdi dimenzionalni sinonim za vakuum in se ti bo posvetilo, upaj, da ne bo frekvečna lučka.
Moje oglašanje na tvojo besedno solato je že logično, a kaj ko je tebi logika španska vas, ubogi na duhu trol.osf napisal/-a: ↑7.6.2017 8:47Nelogično formuliraš besede in stavke, obenem šepaš pri branju: ti prodajaš meglo, jaz megle ne kupujem.
Kako lahko govoriš o dividendi, če so delnice v podvrednosti.
Predstavi novost: delnice z menico.
Najdi dimenzionalni sinonim za vakuum in se ti bo posvetilo, upaj, da ne bo frekvečna lučka.
Kaj na temu foromu se v polovici postih samo prepirate
(Tvoje vprašanje bi se slovensko pravilno glasilo: "Kaj, na temu forumu se v polovici postov samo prepirate?")
Sicer pa, ja. Celo v več kot polovici. Če seveda "prepiranju" rečeš "debatiranje". Temu pa je forum prvenstveno namenjen, ne?
Hvala za slovnične popravke seveda seveda, ČE ni preveč žalitev je definitivno debatiranje
No pravilno je:
Kaj se na tem forumu v polovici postov samo prepirate?
Ravno čas imam
Kaj se na tem forumu v polovici postov samo prepirate?
Ravno čas imam
Ni nujno. Tista vejica za 'kaj' je bila mišljena tako, da se stavek sliši bolj takole: 'Kaj?! na tem forumu se v polovici postov samo prepirate?"
P.S. Res pa je, da nisem opazil tistega 'temu'. Hvala, roman.