straroslovanski pogled na 4 elemente
Re: straroslovanski pogled na 4 elemente
odpri temo in smeti tam, prosim.shrink napisal/-a: ++++ ÷÷=~}¤¤₩=~《》¿|¥<[]¿¿¿
◀▼▼◀◀○□←↑□←;-);-):-(:O←◇←◀◆★←□↑◆♧●•º▶↓$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
pa za helij in vodik: če imaš diplomo, je ponarejena.
Hah, trol, pa koga bi ti rad farbal? Smetiš le sam, s podtikanjem lastnih smeti ostalim pa jih ne dela nič manj smrdečih.
Raje skrbi za OŠ spričevalo, ki si ga moraš pridobiti. Ampak če boš tršici kemije na večernem tečaju nakladal, da "vodik zgoreva v helij", boš takoj dobil ustrezno nagrado: ponovno opravljanje tečaja.pa za helij in vodik: če imaš diplomo, je ponarejena.
ne bom predaval, bodo predavali.shrinko napisal/-a:
Smetiš le sam, s podtikanjem lastnih smeti ostalim pa jih ne dela nič manj smrdečih
=
£~<}♡¤》{} ¥+₩~{<↑◀•□◇←:-D◀■→:'(↓◇→
☆☆↓◀▼▼■◇→▶•○■◇';,, ((¡\£={~£÷<£€££€€₩`¤¡$$$$$$$$$$
Seveda ti bodo predavali, nepismeni duhovni trol, abecedo na večernem OŠ tečaju namreč.
Nikar pa ne pripisuj ostalim svoje besedne solate, saj se takšnemu imbecilnemu početju režijo že tvoji vrstniki v jutranji izmeni.
Nikar pa ne pripisuj ostalim svoje besedne solate, saj se takšnemu imbecilnemu početju režijo že tvoji vrstniki v jutranji izmeni.
jaz pa sem ti realistčno podčrtal, da moje izražanje je tvoje izražanje in da tvoje izražanje je moje izražanje in, dodam, temu smo vsi podvrženi.
Če nimaš dobrega spomina, Rock je omenil neko knjigo.
Slovanski gen nima opravka s semitskim in niti z evropskim (človeštvo ima več izvirnih genov), je pa, dandanes, pomešan z ostalimi - vsi izvirni geni so, torej, pomešani.
Kam so pa šli evropejci*?
* = zamrznjeni proizvod
Zato, že ker o adamovem genu je veliko govora in informacij, dajmo se raje koncentrirati na slovane.
Izza uralov se je pleme naših prednikov razširilo do jadranskega morja, vse to v več desettisočih letih, stotisočih.
ne, režijo se ker tudi tvoje osnovnošolsko priznanje je ponarejeno.
skrbim zate, te ne razveseli?
kaj pa o Slovanih? se ne boš držalo teme?
Naj te raje skrbi za lastno mentalno zdravje: ko te bodo vzeli v roke možje v belem, bodo vsa tvoja "priznanja" brezpredmetna.
Glede ostalega pa se te tako in tako drži huda nepismenost in neizobraženost, kar se te bo seveda še naprej držalo.
tema je:
staroslovanski pogled na 4 elemente
Sem že komentiral tvojo besedno solato.
tema je:
staroslovanski pogled na štiri elemente
staroslovanski pogled na štiri elemente