Hojla / Backlinki

Predstavi spletno stran, ki te je navdušila!
Odgovori
RealOpportunity
Prispevkov: 2
Pridružen: 19.8.2011 14:14

Hojla / Backlinki

Odgovor Napisal/-a RealOpportunity »

Hojla!
Nisem nikjer zasledil kaj o prometu na spletne strani in o backlinkih, zato upam, da sem pravilno odprl novo temo?
Kot vem je delo preko interneta v porastu, tako pri nas kot drugje. Vsi nekaj probavamo, iščemo, se trudimo...
Ko najdemo kar želimo, pa si kupimo domeno in obešamo linke, bannerje, pišemo članke...začnemo z promocijo.
Veliko je takoimenovanih falsh zadevic. Kdaj pa kdaj nasedemo, žal kot novinec, se tem zadevam težko izognemo, saj smo pripravljeni narediti vse, za nekaj dodatnega zaslužka.
O čem torej jaz sedaj...
Vemo, da je dobro targetiran promet do našega produkta (spletne strani ali bloga), velikega pomena. Sploh pa, če ta promet dosežemo brezplačno. Z dobrim Seo-m lahko v googlu (in tudi drugod), kotiramo visoko, kar pomeni, brezplačen pretok na našo spletno stran.
Kako pa priti v googla na prvo stran in čim višje se pozicionirati?
Z pravilno in kvalitetno optimizacijo tako same domene in spletne strani, kot pisanje člankov za naš produkt.
Da, da, da vem...marsikaj še zraven. Vendar danes žal omenjam le eno zadevo. Povezave (Backlinki). Kako pridobiti čimveč, pravzaprav, le nekaj visoko kvalitetnih backlinkov (povezav)?
Kot veste morajo biti povezave (več kot priporočljivo je), da so v isti niši ali istim ključi. Veste tudi to, da kljub 100 ali 1000 povezav, kateri imajo nizek ali nikakršen Page Rank, ne pomeni nič napredka. Namesto teh povezav, je dovolj dva morda trije ali nekje 5-10 Edu ali Gov povezav. Že ena sama takšna povezava, nadomesti na stotine ali tisoče nekvalitetnih povezav.
Če bI kdo želel, kotirati v googlu na prvi strani, morda celo med najvišjimi zadetki, potrebuje te povezave (več kot priporočljive). Pri tem vam lahko pomagam.
Seveda se lahko zadeve lotite tudi sami. Najti morat iste ali vsaj podobne ključe, verjetno napisati kvaliteten komentar ali članek, ter potem počakati na odobritev. Ni garancije.
Če ste zainteresirani za kvalitetne povezave, potem mi pišite na mail, lahko pa vam tudi tukaj odgovorim, na kako vprašanje.
Lahko pridete do povezav z visokim Page Rankom, vsaj od: 3-7 in ali do Edu ali Gov povezav. Največji uspehi so seveda preko tujih inštitucijskih in učnih spletnih strani, z angleškimi spletnimi stranmi ali produkti. Seveda tudi z našimi, omenjam tuje zaradi lepih in močnejših rezultatov.
Če bi kdo želel več informacij, ali pa nekaj ali več teh povezav, naj me kontaktia osebno preko maila, ali pa preko foruma.
Zaenkrat pa lep pozdrav
Alen

zdravje
Prispevkov: 2
Pridružen: 10.7.2011 9:09

Re: Hojla / Backlinki

Odgovor Napisal/-a zdravje »

Brezplačno povezavo v vaši niši lahko dobite tudi preko portala http://podjetje.info

Odgovori