na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Povej svoje mneje o Kvarkadabri!
ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 2.3.2008 10:21

Pri meni je bolj natlačeno (ne izključujem možnosti, da tak vtis daje barva). Hm, prosojni png. Imaš prav. Uporabljam IE 6 in izgleda, da se na Microsoftu zavedajo te težave. Samo če prav razumem, je treba to reč popraviti v izvorni kodi strani.

User avatar
Aniviller
Posts: 7263
Joined: 15.11.2004 18:16

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by Aniviller » 2.3.2008 11:54

Vse te probleme resi uporaba normalnega brskljalnika. Microsoftov IE je ze davno obrnil svoj razvoj navzdol. In ce se prav spomnim sestica sploh nima Tabbed-browsinga...

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 2.3.2008 12:05

Kaže, da res. V Firefoxu so enačbe normalne. Bom pa zdaj uporabljal Firefox, nimam kaj.

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 5.3.2008 21:37

Mislim, da ima forum še vedno težave s prikazovanjem svežih tem. Teli sta bili objavljeni, nisem pa ju videl na seznamu novih tem oziroma tem z novimi komentarji.
viewtopic.php?f=8&t=2236
viewtopic.php?f=22&t=2233

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 29.8.2008 22:40

Res bi bilo treba popravit (ne)osveževanje tem med Novimi temami. Postaja že zelo nadležno. Sicer se lahko odjavim in spet prijavim, ampak ni praktično.

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 15.9.2008 19:27

Ja, še vedno vztrajam pri tem osveževanju. Sem pa našel še eno pomanjkljivost. Pri citiranju drugih članov foruma se uporablja vselej moški spol navedka.
Primer: Katy je napisal:
Katy je ženska, ampak ni važno, bolje je, če piše Katy je napisal/-a. Ne spomnim pa se, če je bilo tako tudi v starejši različici foruma.

Mafijec
Posts: 472
Joined: 12.12.2005 21:36

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by Mafijec » 15.9.2008 19:36

Zdi se mi, da ima forum tudi težave s pošiljanjem obvestil o novem odgovoru v temi preko elektronske pošte. Pismo pride z zakasnitvijo reda pol ure ali ure.

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 15.9.2008 19:48

Ja, sem se že pritožil enkrat prej.

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 28.9.2008 23:38

Ali je mogoče, da dobivam obvestila o novem postu tudi če sam naredim nov post? Mogoče je to tisti duh, ki me preganja.

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 15.11.2008 21:13

Zdaj tega ni več.

Še vedno pa je zelo, zelo moteče (ne)osveževanje Novih tem. Zgodi se celo to, da če se odjavim in znova prijavim, izgubim med Novimi temami tudi tiste še neprebrane.

User avatar
shrink
Posts: 14560
Joined: 4.9.2004 18:45

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by shrink » 21.4.2009 13:45

Trenutno so težave z generiranjem slik na osnovih LaTeX sintakse.

ZdravaPamet
Posts: 2841
Joined: 16.8.2004 19:41

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by ZdravaPamet » 1.5.2009 10:39

Nekaj se je zgodilo s fontom na forumu. Črke so premajhne.

noragaza
Posts: 79
Joined: 5.12.2008 22:56

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by noragaza » 25.8.2009 20:03

Samo na tem forumu se mi dogaja, da če kliknem link na forumu mi ne odpre novega okna, pač pa se link odpre kjer ej bil prej forum, kako to spremenim ?

User avatar
=)
Posts: 444
Joined: 18.7.2004 22:28

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by =) » 25.8.2009 20:33

noragaza wrote:Samo na tem forumu se mi dogaja, da če kliknem link na forumu mi ne odpre novega okna, pač pa se link odpre kjer ej bil prej forum, kako to spremenim ?
Desni klik - odpri povetavo v novem zavihku/oknu... :wink:

User avatar
Aniviller
Posts: 7263
Joined: 15.11.2004 18:16

Re: na forumu se mi zdi, da ne deluje vse prav

Post by Aniviller » 25.8.2009 21:01

noragaza wrote:Samo na tem forumu se mi dogaja, da če kliknem link na forumu mi ne odpre novega okna, pač pa se link odpre kjer ej bil prej forum, kako to spremenim ?
Saj bi bilo narobe ce bi ga. To je vsiljivo obnasanje. Ce hoces v nov tab, srednji klik.

Post Reply